{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Lili

Kr. 1.200
325 visninger | Oprettet:      Fødselsår:
2020

Lilli (født ca 1/11-20) dukkede en dag i januar 2021 pludselig op foran sin plejemors dør, hun var en sølle lille killing, som plejemor straks tog ind og gav mad og væske.
Plejemor fortæller: Lili er en meget lille kat, hun er ikke større end en stor killing. Hun er sky, men følger mig rimelig rundt og holder øje med mig. Når jeg sætter mig i sofaen eller i en stol, så kommer hun og vil meget gerne nusses. Hun løber også altid halvt op af trappen, og kigger efter mig, så skal vi nuller næse.
Hvis jeg tager Lili op så stritter hun imod og vil bare væk – vi arbejder på det, og det er blevet en lillebitte smule bedre, men hun har det bedst med at komme selv. Jeg tror hun under de rigtige forhold vil kunne blive tryg nok til det.
Lili er en lille fin pige, som leger stille og roligt – hun løber nogle gange vildt rundt i huset, men generelt er hun en lille stille kat, som elsker at være tæt ved mig – hun værdiger ikke min mand et blik, han er så heller ikke kattemenneske som mig…..
Lili er bedste venner med hunden og hun gnider dig ofte op af ham.
Lili er en lille petit pige, som er stille og rolig – leger men bider aldrig til. Hun er meget kælen, men der vil hun gerne bestemme hvor meget. Hun er opmærksom og elsker at holde øje med mig. Når vi har gæster gemmer hun sig, er det kun et andet par, så ser de hende, men de kan ikke nusse hende.
Jeg har nogle “kattemennesker” som kommer – og dem hilser hun oftest på.

Lili søger et roligt hjem med få mennesker, en god hund er okay, andre katte er vi lidt usikret på, da Lili ikke er gode venner med plejemors egen kat.
Lili formidles som indekat eller med adgang til indhegnet altan/have.
For yderligere kontakt rikke@foreningensimba.dk

Kontakt


5400 Bogense (Fyn)
Betaling
- MobilePay
- Bankoverførsel
Rikke J
Kvinde | 45 år | Oprettet: 2. okt 2019


Andre annoncer fra samme bruger
Kommentér på:
Huskat Lili


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

x