{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Scottie

Kr. 800

81 visninger | Oprettet:

Fødselsår:
2017

Scottie er en kat født vild og med en barsk tid som lille, for ny ejer der ikke kun vil have en kat-men gøre en forskel.
Scottie er født vild-det var meningen han skulle indgået med de andre foderværts katte i området, jeg blev kaldt ud til en anden kat, da vi fandt Scottie også meget syg, selv når han fik mad,spiste han ikke.
Han blev taget direkte til dyrelæge-der bedømte at han kunde-med hjælp blive rask, han fik pencillin-han havde "virus"-men ind i mellem hjælper pencillin, på at få bearbejdet andre problemer af virus, dette fik han i to gange-blev "tvangs-fodret" 6 gange om dagen af 2 personer, i 4 uger.

Scottie er lige blevet erklæret helt frisk-blevet neutraliseret, vaccineret og øremærket.
Scottie er ekstremt kælen, han giver potte for at vise at han vil have mad eller at kæles.
Scottie har dog et problem, jeg ikke ved om han nogensinde vokser fra- han har et motoriskt-eller mindre hjerneskade- han går og klætrer fint-men ved leg har han meget svært at styre forpoterne, derfor må Scottie blive indekat-han vil ikke kunde forsvare sig mod andre katte eller dyr. Scottie går sammen med andre katte idag-men han knytter sig ikke særlig meget til dem, han knytter sig til mennesker og vil have opmærksomhed 24/7. Du skal altså vare beredt på at bruge meget tid sammen med Scottie, han kan godt bæres-selv om han ikke syns om det. Vi rekomendere ikke Scottie til hjem med små børn-da Scottie ikke helt kan styre sine klør, kan han komme til at rive-selv om han ikke vil.
Scottie er født sommer 2017

Men han er den sødeste kat. På grund af disse katte ikke er normale fødte inekatte, kommer Scottie ud på prøve-vi kommer i deres hjem-de ser ham og kan beholde ham over en periode de selv bestemmer-hvis det ikke går-får de pengene tilbage-ellers skriver jeg ham over på dem i katte registret
Henvendelse på sms eller mail, eller her.
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
59 kr./md
Killinger fra:
53 kr./md
Receptpligtig medicin:
9 kr./md

Kontakt


42 27 93 69
2700 Brønshøj (Storkøbenhavn)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
Lena G
Kvinde | 58 år | Oprettet: 21. mar 2014


Andre annoncer fra samme bruger

Kommentér på:
Huskat Scottie


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer