{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Scottie

Kr. 800
884 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Fødselsår:
2017

Scottie er en kat født vild og med en barsk tid som lille, for ny ejer der ikke kun vil have en kat-men gøre en forskel.
Scottie er født vild-det var meningen han skulle indgået med de andre foderværts katte i området, jeg blev kaldt ud til en anden kat, da vi fandt Scottie også meget syg, selv når han fik mad,spiste han ikke.
Han blev taget direkte til dyrelæge-der bedømte at han kunde-med hjælp blive rask, han fik pencillin-han havde "virus"-men ind i mellem hjælper pencillin, på at få bearbejdet andre problemer af virus, dette fik han i to gange-blev "tvangs-fodret" 6 gange om dagen af 2 personer, i 4 uger.

Scottie er lige blevet erklæret helt frisk fra viruset-blevet neutraliseret, vaccineret og øremærket. Scottie har varet mange gange til undersøgelser, og dyrelæger er ret sikke på at han er neurologisk skadet, men virker ikke lide af det, hvis man tager hensyn til hans problemer, der består i at han ikke må stresses, eller leges vildt med, da han kan gå i krampe.
Scottie er ekstremt kælen, han giver potte for at vise at han vil have mad eller at kæles. Og vil meget gerne lege - mere end han får lov til
Scottie har dog et problem, jeg ikke ved om han nogensinde vokser fra- han har et motoriskt problem, hans finmotorik fungerer ikke, han går og klætrer fint-men ved leg har han meget svært at styre forpoterne, derfor må Scottie blive indekat-han vil ikke kunde forsvare sig mod andre katte eller dyr. Scottie går sammen med andre katte idag-men han knytter sig ikke særlig meget til dem, han knytter sig til mennesker og vil have opmærksomhed 24/7. Du skal altså vare beredt på at bruge meget tid sammen med Scottie, han kan godt bæres-selv om han ikke syns om det. Vi rekomendere ikke Scottie til hjem med små børn-da Scottie ikke helt kan styre sine klør, kan han komme til at rive-selv om han ikke vil. Han fortæller meget med poten at han vil ha mad eller kæles.
Scottie er født sommer 2017
Jeg har haft Scottie til dyrelæge flere gange, dyrelægen antager at det er virus der slået sig på funktioner i hjernen, men i princip kan det vare en sygdom der ikke er kendt, dyrelægen vurderer dog at Scottie godt kan have et godt liv, men bør og skal vare en indekat.
Utefra dette er et svært for en eventuell ny ejer at bilde sig et billede, det er jeg klar over men jeg vil gerne sende videoer inden men også komme til deres hjem og vise hvordan Scottie er, han er dog en kælekat af format.....
og jeg tror han har rekord i lange knurrhår :) og han bruger dem meget aktivt....
Men han er den sødeste kat. På grund af disse katte ikke er normale fødte inekatte, kommer Scottie ud på prøve-vi kommer i deres hjem-de ser ham og kan beholde ham over en periode de selv bestemmer-hvis det ikke går-får de pengene tilbage-ellers skriver jeg ham over på dem i katte registret
Henvendelse på sms eller mail, eller her.
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
59 kr./md
Killinger fra:
53 kr./md
Receptpligtig medicin:
9 kr./md


Du kan ikke kommentere på denne annonce.