{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Orientaler Futte,Frida, Julle

Kr. 1.500

389 visninger | Oprettet:

Fødselsår:
2013

Stamtavle

6840 Oksbøl.

Vi er desværre nødsaget til at skille os af med de 3 skønheder. Det er selvfølgelig meget trist, men det vigtigste nu er at finde et godt nyt hjem til dem alle , ikke de nødvendigvis alle 3 skal samme sted hen - men de sælges kun enkeltvis til hjem med andre katte, gerne orientaler/siameser osv. De er inde katte og sælges ikke til at være fritløbende ..

Frida; race : orientaler, og er fra 16/11 - 2013. (Knap 4 år) steriliseret og med stamtavle. Hun er ikke en kat der vil løftes på, men kommer gerne og vil snakke og side/ligge på skødet osv . Frida er vild med varme, og ligger gerne på komfuret efter ovnen har været igang, og i vinterhalvåret ligger hun gerne oven på radiatoren .

Julle ; race: peterbald, og er fra 18/7 - 2013 (4 år) , kastreret og med stamtavle. Julle er en kat de fleste/alle kan løfte op og snakke med, legesyg og også en rigtig puttekat. Han kunne godt tænke sig et hjem med mulighed for at komme ud i indhegning/kattegård.

Futte ; race: peterbald og er fra 18/3 - 2015 (2 år) kastreret og med stamtavle. Futte er meget nysgerrig og vil gerne være med over det hele, han kravler gerne højt oppe, bla på skabe og døre🙈 han er legesyg og en rigtig kælepotte som alle kan snakke med .

Ved interesse kan der sendes flere billeder og gives mere info, prisen finder vi også ud af sammen .
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
59 kr./md
Killinger fra:
53 kr./md
Receptpligtig medicin:
9 kr./md

Kontakt


45 51 21 3757
6840 Oksbøl (Midt/Vestjylland)
Louise L
Kvinde | 31 år | Oprettet: 4. okt 2017Kommentér på:
Orientaler Futte,Frida, Julle


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer