{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Sphynx Lulu

Kr. 100
215 visninger | Oprettet:      Fødselsår:
2018

Det med det tungeste hjerte jeg skriver dette opslag, jeg er desværre nødt til at skille mig af med min søde og kærlige Lulu.

Lulu er en 4 år gammel Sphynx

Da min boligsituation den næste periode er usikker er det bedst for hende at få en nyt forever hjem.

Lulu har noget helt særlige behov, hvorfor det nye hjem skal være HELT på det rene med det og være istand til opfylde dem.

Lulu er meget nervøs anlagt, og stresses hurtigt, tåler ikke uro, for meget uventet larm, forandringer eller at være alene alt for længe, hun reagere på dette ved at tisse udenfor kattebakken, hun er ikke vant til børn eller hund. Racen sphynx kræver pleje - trods manglende pels - man skal være indstillet på at vaske hende, rense ører og øjne på hende jævnligt da hun netop pga manglende pels ikke er “selv rensende” hun bruger ofte sin kattebakke da hun spiser en del for at holde sig varm, og vil næsten altid være at finde under en dyne, ved en radiator eller i armene på dig

Opfyldes ovennævnte behov er hun den sødeste kat, hun er ualmindelig kælen og elsker nærvær, selskab og stortrives med udelt opmærksomhed, hun vil give dig alt sin kærlighed og følge nysgerrigt med i alt hvad du gør, og trives bedst hvis hun kan være lige der hvor du er

Lulu har haft virkelig dårlige tænder, dårlig tandstilling og betændelse, det er ordnet, men det betyder at hun fremover kun primært kan spise vådfoder, hun er steriliseret og fulgt med alle vacciner mv. og er forsikret.

Det er helt AFGØRENDE for mig at hun kommer til det rette hjem så overvej venligst grundigt om det ovenfor beskrevne er dig, ligesom du bedes sætte dig ind i racens behov førend du kontakter mig.

Lyder det som noget for dig så skriv gerne pb❤️
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
59 kr./md
Killinger fra:
53 kr./md
Receptpligtig medicin:
9 kr./md

Kontakt


2700 Brønshøj (Storkøbenhavn)
Betaling
- Kontant
Hanna H
| 0 år | Oprettet: 15. mar


Kommentér på:
Sphynx Lulu


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

x