{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
5.644 visninger | Oprettet:

Når katten bare forsvinder {{forumTopicSubject}}

Min søde kat er løbet hjemmefra. Det er nu ca. 79 dage siden jeg har set ham. Hans søster var væk i 72 dage, så jeg har stadig et spinkelt håb.

Men hvor er det hårdt når de bare bliver væk på den måde. Jeg er så ked af det og tænker på ham hele tiden.

Jeg har med vilje gjort dem til udekatte for det synes jeg er det mest rigtige, og havde selvfølgelig være klar over at de kunne blive kørt over, men det med bare at forsvinde havde jeg ikke skænket en tanke, så havde jeg nok aldrig lukket dem ud, men så havde jeg heller aldrig haft ham der er væk, han er nemlig killing til min gamle kat som var indekat, og hun løber aldrig nogle steder.

Ved ikke helt hvad jeg vil med det her, måske bare ud med det. Bare sige at jeg savner min lille baby og håber han har det godt hvor end han er. Vil give hvad som helst for at vide hvad der er sket. Suk, meget meget hårdt.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Når katten bare forsvinder
  • #2   14. okt 2009 <b>Krydser fingre for at din misser kommer hjem igen snart.
    min mors ene kat var væk i over 3 mdr før vi fandt den. den kunne ikke finde hjem igen. den havde forvildet sig helt ned til et gammelt ægtepar hvor den så havde slået sig ned.
    den anden kat var også blevet væk hjemmefra, dog ikke helt så længe som den anden, men stadig rigtig lang tid. den fandt vi også igen et sted hvor vi aldrig havde troet den kunne være. han kunne heller ikke finde hjem..¨
    så du må ikke miste håbet.

    prøv og læs denne her tråd og følg nogle af de her råd, og spørg folk i lokalområdet om de vil holde øje for dig, specielt folk med hund, og børn som er meget ude http://www.kattegalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?Msg_ID=58633


  • #3   14. okt 2009 Pinky Babs, hvor gør det mig ondt at høre at du er i samme situation som mig, håber virkelig at du får dine katte hjem igen, for det er godt nok forfærdeligt.
    Sesse, dejligt at høre en solstråle historie, jeg håber også og håber endnu mere, det er jo ikke til at se hvordan man skal gå i denne uvished. Hvordan fandt de ud af hvor kattene var?


  • #4   15. okt 2009 Den ene kat var der en der så mens hun stod og ventede på toget, hun var ikke sikker på at det var ham, så hun filmede ham, og sendte vidioen til min mor. selvom det var meget dårlig kvalitet var hun rimelig sikker på at det var ham. så hun tog derop hvor han muligvs var blevet set mange gange. da hun var lige ved at give op, sagde hun til sig selv : jeg tager derop sidste gang i dag, også må jeg prøve igen i morgen. og der fandt hun ham sku. det var et sted vi aldrig havde drømt om at han kunne være. og grunden til hende vores bekendte ikke havde prøvet og få fat i ham var jo som sagt at hun stod og ventede på toget med sine børn, den ene i klapvogn..

    Den anden misser som havde forvildet sig langt væk, ned til et ældre par, fandt vi ved at den ældre mand så vores opslag oppe i den lokale kvickly, også ringede han til min mor så hun kunne komme og se om det var hendes misser. og det var det.
    opslagende havde faktisk hængt der meget længe, og de ældre mennesker havde oså haft carla ved sig længe før han kom i tanke om at kigge på opslags tavlen..

    krydser fingre for at du også finder din misser. du må bare ud med billeder, og spørge folk om de vil holde øje.


  • #5   15. okt 2009 Jeg kender det rigtig godt. Vi har også oplevet flere gange at en af vores katte på mystisk vis er forsvundet smiley

  • #6   15. okt 2009 Det er altså vildt at de begge blev fundet så tilfældigt, men en fantastisk historie. Man håber jo selvom tiden går og håber svinder ind...

    Stakkels dig Cecilie, synes det er katastrofalt at bare den ene her er væk. Det er ikke første gang mine katte strejfer, men som sagt ikke så længe før. Fatter ikke hvad der sker, de gamle jeg har løbet aldirig særlig langt. Er ungkatte mere tilbøjelige til at smutte af den ene eller anden grund end gamle katte? Selvom de er neutraliseret.

    Rart at møde noget forståelse, det er langt fra alle der kan sætte sig ind i min sorg, for det er jo "bare" en kat....


  • #7   16. okt 2009 <b>Trine : ja det var ret vildt. og måske var vi heldige. men det beviser jo også at det hjælper og gøre noget. for katte kan sagtens fare vild, hvis de er blevet skræmt af et eller andet.


  • #8   16. okt 2009 Ja det må de jo kunne, men indtil videre har de jo fundet hjem igen, så det ka' man jo altid prøve at huske...



  • #9   18. okt 2009 Vi har i alt 6 katte der er forsvundet hjemmefra, over 2 år. Den ene har været hjemme et par gange, men det er meget længe siden nu. Det er bare så trist, når man ikke ved hva der er blevet af dem. Om de har fundet et andet hjem, ell de er blevet kørt ned et ell andet sted hvor man ikke er kommet forbi.

  • #10   18. okt 2009 Ej det var da helt vildt, stakkels jer. Puha, jeg håber ikke der forsvinder flere herfra for så blir' de altså lukket ind!

Kommentér på:
Når katten bare forsvinder

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce