{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.859 visninger | Oprettet:

Min killing tisser på min dyne {{forumTopicSubject}}

Hej alle sammen..
Jeg har nu haft mine to killinger i en måned, og alt er gået over al forventning, indtil for 3 dage siden.
På 3 dage har Ingeborg nemlig nået at tisse på min dyne 8 gange, og selvom jeg vasker den med det samme, sætter hun sig lige foran mig og gør det igen, lige så snart sengen er redt.
Bortset fra det er hun den mest sociale og nusseglade lille killing jeg har kendt, og virker i det hele taget harmonisk.
Jeg spekulerer på om det kunne have noget at gøre med at min kæreste og jeg gik fra hinanden en uge inden tisseriet begyndte. Vi boede ikke sammen, men Ingeborg var især glad for ham, så det kunne måske være hun savner ham..
Jeg ville være meget glad for bud på en årsag eller en løsning på mit problem!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Min killing tisser på min dyne
  • #1   14. apr 2013 Hvad er dens alder?

  • #2   14. apr 2013 Det kan være den ikke er renlig. Jeg tror ikke det har noget at gøre med din X-kæreste smiley hed og lykke smiley

  • #3   14. apr 2013 Misen

    Hvis den bare pludselig er blevet urenlig, har det ikke noget med "at den ikke er renlig" at gøre. Katten er et renlig dyr

    Jeg lister en række muligheder og løsninger
    - det kan være den er stresset over at mangle din ekskæreste, prøv evt med feliway i soveværelset
    - det kan være den ikke bryder sig om kattebakken. Prøv at:
    Skifte bakke, til åben/lukket bakke alt afhængig af hvad du har
    Køb en ekstra bakke og stil i soveværelset
    Skift kattegrus
    - få den undersøgt ved dyrlægen, måske prøver katten at fortælle at den har ondt.


    Selvfølgelig ikke gør det hele på en gang, men prøv dig frem


  • #4   14. apr 2013 Jeg viste ikke den hade være renlig
    Og ikke alle katte er renlige


  • #5   14. apr 2013 Når en killing er 12 uger, bør den være renlig, ellers er det dårlig socialisering, sygdom eller andet i den dur.

    jeg vil tro at den forsøger at blande sin duft med din, det er der nogle katte, der kan finde på. Det kan være tegn på bla utryghed eller dominans m.m. Læg plastik hen over sengen, eller luk døren til soveværelset.


  • #6   14. apr 2013 Misen

    Hun skriver "indtil for tre dage siden" og hun har haft den en måned.... 2+2


  • #7   14. apr 2013 Hun er 16 uger og har indtil for 3 dage siden kun brugt toilettet, og hun bruger det også stadig - nu bare i kombination med dynen.. Jeg er selvfølgelig også opmærksom på at holde toilettet rent, så jeg tror ikke det er det, der er problemet.
    Jeg havde hende til sundhedstjek hos dyrlægen for 10 dage siden, men der tjekker de selvfølgelig ikke for noget specifikt. På den anden side tømmer hun blæren hvis hun får lov, og min erfaring er at en syg kat kun går og drypper lidt..


  • #8   14. apr 2013 Måske er det værd at nævne at hun altid har anset toiletbesøg som en social begivenhed. Dvs. at hun altid tisser med, når hendes søster bruger bakken, og altid har en tår/pølse parat mens jeg ordner toilettet.. Ikke bagefter men imens smiley

  • #9   14. apr 2013 Har du kun en kattebakke?? Og er kattebakken åben eller lukket??

    Og nej det passer ikke at en syg kat ikke vil tømme blæren, der vil være tilfælde med katte der ud over normalen ikke bare drypper, har selv en kat der har haft krystaller i urinen, som på ingen måde opførte sig anderledes før den dag hun var så syg at hun nægtede at gøre både det ene og det andet, tilfældigheder gjore at det blev opdaget..

    Men jeg tvivler på at det er en infektion på så ung en killing, jeg tror nærmere at den vil fortælle sin utilfredshed med et eller andet..


  • #10   14. apr 2013 Ja, jeg har kun et stort lukket kattetoilet, men det står tilgengæld kun 3 meter fra døren til mit soveværelse..
    Det undrer mig også at hun har udvalgt dynen, når de begge sover sammen med mig i sengen, og jeg synes det burde være unaturligt for et dyr at sove og gå på toilettet samme sted..


  • #11   15. apr 2013 Prøv med en ekstra bakke.
    Det virker tit og ofte


  • #12   15. apr 2013 Jeg ville hvis jeg var dig stille en åben kattebakke i soveværelset, nogle katte vil helst have en bakke til nr1 og en til nr2..

    Og det kan godt være at de aldrig har været vant til 2 kattebakker, men nogle gange får katte en pludselig ide til at noget skal være anderledes end det plejer, sådan er det bare..

    Og nej der er intet mærkeligt i at hun tisser på dynene, det er en kombination af at det er tryghed og skal lugte af hende..

    Og så ville jeg gøre som Marianne siger at når du ikke ligger i sengen så læg plastic over, så du fjerner muligheden for at tisse i sengen..

    Du har alt at vinde og intet at tabe ved at gøre disse tiltag..


Kommentér på:
Min killing tisser på min dyne

Annonce