{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.167 visninger | Oprettet:

Hjælp flere uønskede katte/killinger {{forumTopicSubject}}

Vælger at slå dette link op på KG, for det må da bestemt være det rette sted, bland så mange katte-elsker smiley

Lund kattehjem er så heldige at være kommet med i finalen om 40.000,- og jeg håber rigtig mange vil bruge 2 sek. på at ligge deres stemme, så kattehjemmet får mulighed for at hjælpe endnu flere katte.

Kattehjemmet er privatejet og ligger i Lund ved Horsens.
Ejer af kattehjemmet har igennem 30 år arbejdet for Inges kattehjem, men valgte sidste år at stoppe samarbejdet, da Inges kattehjem fik ny ejer.

Lund kattehjem sætter kattene før alt andet og den tilknyttede dyrlæge arbejder gratis... ALLE katte bliver sundhedstjekket, orme/loppe behandlet, chippet, mærket og neutraliseret.

Kattene har efter det overgik til Lund kattehjem, fået større bure og bedre forhold.. Der udover er der flere frivillige "katte-piger" som bruger rigtig meget tid på kattene... Det nye er at killinger af vildkatte, nu får en chance, de frivillige katte-piger tager dem med hjem og socialiserer dem, og det har givet rigtig gode resultater, så mange har kunnet komme ud i kærlige hjem.

MEN som ved alt andet kræver det penge, for at kunne hjælpe så mange som muligt... Der er rigtig mange udgifter forbundet med det...

Håber på en god opbakning... alle kattehjemmene i landet gør en stor indsats, og lige pt. er kattehjemmene proppet med katte/killinger smiley

https://www.facebook.com/Petworld.dk?sk=app_309883389066944&app_data=100520


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp flere uønskede katte/killinger
Kommentér på:
Hjælp flere uønskede katte/killinger

Annonce