{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
628 visninger | Oprettet:

HJÆLP! ny kat/gammel kat {{forumTopicSubject}}

HJLÆP!

Vi har lige fået en ny killing på 12uger.. en hun

vi har en han kat i forvejen på et år.

Hun killingen bliver ved med at væse osv af vores han, som bare er helt kold, og prøver virkelig og skabe kontakt.. hvad kan man gøre for at killingen vil acceptere vores gamle han??

svar hurtigst mulig heh


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  HJÆLP! ny kat/gammel kat
  • #1   30. jul 2006 og hvad gør man så indtil da?

  • #2   30. jul 2006 hmm, det kan du vel have ret i, men det lyder ik særlig godt og man er bekymret for den ene river den anden i øjet eller noget...

  • #3   30. jul 2006 Vi oplevede det samme for 4 uger siden hvor vi hentede Mango. Kiwi og Mango kunne simpelthen ikke udstå hinanden - de væste og sloges og det blev flere gange så slemt at vi måtte skille dem ad. Vi blev rådet til at have dem i hver vores rum i starten så de kunne vænne sig til hinandens dufte inden vi præsenterede dem for hinanden men det virkede ikke. Da vi satte dem sammen kunne de alligevel slet ik tåle hiannden.. Efter nogle dage indså vi at vi ligeså godt kunne lade være med at bryde ind og så blev de åbenbart færdige med at kæmpe. Nu elsker de hinanden og jeg er ret sikker på at det også kommer til at gå sådan med dine!

    Held og lykke i hvert fald


  • #4   30. jul 2006 sådan var det også da vores misser blev bragt sammen, en masse hvæsen, men efter et stykke tid blev sigurd og Hubert rigtig gode venner.

    Missemor kan stadig ik lide nogle af dem, men de undgår bare hinanden, hvis en af dem kommer for tæt på hvæser hun stadig, men de slås ik =)

    så enten bliver de rigtig gode venner ellers lære de bare og acceptere hinanden på afstand =)


Kommentér på:
HJÆLP! ny kat/gammel kat

Annonce