{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
811 visninger | Oprettet:

renlig kat {{forumTopicSubject}}

Hej det er sådan at vi reddede en lille kattekilling på 4 uger for næsten 2 uger siden. siden da har vi haft den, sød og tam killing. men på ingen måde renlig. han tisser hele tiden i min seng eller på mit badeværelse. men bare indefor de sidste 2 dage har han tisset i min seng 4 gange og 3 gange på badeværelset.. han har en kattebakke, og har gnubbet ham bagi med fugtigt papir, i hans kattebakke. det virker også, men det stopper ham ikke fra at tisse i min seng konstant. han har jo ikke lært af hans mor hvad han skal, da han jo ikke rigtigt nåede at lære det.
så mit spørgsmål er, hvad gør jeg? det begynder at irretere mig meget. et uheld kan jo ske, meeeen.
håber rigtigt meget i vil hjælpe.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  renlig kat
  • #1   3. jul 2017 har du andre katte ?
    han er nemlig lige lille nok hvis han er alene.
    og nogle gange kan det være en god ide at der er andre som kan lære killingerne det som de har brug for

    det med at vaske ham bag i er ikke nødvendigt at når han er nået den alder.
    men først og fremmest skal der være flere bakker i huset. luk noget af sådan at han ikke har for meget plads.
    ud af værelset. det er virkelig en dum ide at tisse i sengen nemlig. og har han adgang ja så foresætter han.
    og så er det ellers når han har spist så sætter du ham i bakken. hver gang. og han skal selv gå af den. hver gang.
    ja det er hårdt at lære en killing at være renlig, når den ikke har sin mor. derfor er loven også blevet lavet sådan at man ikke kan få/købe dem før end 12 uger.
    grunden til at loven endelig blev lavet var at mange fik en 8 uger gammel killing, som så kom hjem og gå alene. men de skal have nogen at lærer fra. de skal være sociale.


  • #2   3. jul 2017 En killing på 4 uger, bør i allerhøjeste grad komme til en ammekat, den har på i gen måde godt af ikke at blive socialiseret med andre katte, mennesker kan ikke lære en kat at være kat, kun katte kan det.
    Med hensyn til renlighed, så er problemet jo at han ikke har lært at gå på kattebakke og der er ikke andre katte der kan vise ham hvordan han skal gøre, et andet problem kan være at han har alt for langt til kattebakken, i starten bør der være en kattebakke i hvert rum han kan være i, killinger er ligesom børn, de kommer i tanke om at nu skal de tisse og så skal det altså være lige nu, man kan ikke nå gennem halvdelen af huset for at komme til kattebakken, det er først når de bliver ældre det kan lade sig gøre, så enten flere kattebakker eller mindre plads.

    Men ligegyldigt hvad så har han allerbedst af at komme til en hunkat der allerede har killinger i den alder så han får en mor til at lære ham hvordan man opfører sig og han får søskende at lege og tumle med.


  • #3   3. jul 2017 Ej helt ærligt, hvem har nu slettet, det jeg har skrevet? Det er monster træls at skulle gentage sig selv.



  • #4   3. jul 2017 Ja jeg fik da læst og liket det, det faldt nok ikke i god jord, at nævne ammemor til killingen smiley

  • Janne.*
    Janne.* Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 17 Følgere: 151 Katte: 6 Emner: 163 Svar: 3.365
    #5   3. jul 2017 Hej Susanne. Der er ingen der har slette dit indlæg. smiley Trådstarter kan ikke og vi har heller ikke slettet dit indlæg. Måske er du selv kommet til at slette det ellers ved jeg ikke hvordan det kan forsvinde. smiley

  • #6   3. jul 2017 Der var to tråde med enslydende overskrift.

  • #8   4. jul 2017 Annabell Sådan står der i loven, og den er lavet for netop at beskytte disse små killinger for den skade du er i gang med at påføre den, så afsted med den til et internat. Det betyder ikke at du skal sige farvel til den da du laver en aftale med internatet at du kan købe ham tilbage når han er gammel nok og så er blevet neutraliseret/vacc. og øremærket, det vil blive en win win for både killingen og dig. -- Bekendtgørelse om overdragelse af kattekillinger

    I medfør af § 11, stk. 1, og § 28, stk. 5, i dyreværnsloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 1343 af 4. december 2007, som ændret ved lov nr. 499 og 500 af 12. juni 2009, fastsættes følgende:
    § 1. Med bøde straffes den, der sælger eller på anden måde overdrager eller køber eller på anden måde erhverver kattekillinger, hvis levering af kattekillingerne sker, inden de er 12 uger gamle. På samme måde straffes den, der fra udlandet indfører kattekillinger, der er under 12 uger gamle.
    Stk. 2. Reglen i stk. 1 finder ikke anvendelse, når der er tale om en samlet overdragelse, erhvervelse eller indførsel af moderdyr og killinger, eller når moderløse killinger indleveres til dyreinternater eller overdrages til en ammekat.
    § 2. Justitsministeriet kan meddele dispensation fra denne bekendtgørelse, hvis hensynet til moderdyrets og killingernes velfærd taler for det. Dispensationen kan gøres betinget af nærmere angivne vilkår.
    § 3. Bekendtgørelsen træder i kraft den 15. november 2009.
    Justitsministeriet, den 29. oktober 2009
    Brian Mikkelsen


Kommentér på:
renlig kat

Annonce