{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
280 visninger | Oprettet:

Vores bøllemis miaver rigtig meget {{forumTopicSubject}}

Hej alle.

Vores dejlige hankat bølle er desværre blevet ene kat for omkring 2 måneder siden og vi er efterfølgende flyttet i en ny lejlighed.

Bølle er begyndt at miave helt vildt, som om han kalder på lillemis (himmelkat). Han miaver mest og meget om dagen men det hænder også at han miaver om natten.

Han er kastereret og er indekat, han er 6 år gammel og har massere af legetøj, huler og kradsemiljø, vi giver ham massere af opmærksomhed. Vi har i et forgæves forsøg prøvet at købe feliway spray til stikkontakten men uden held.

Vi ved simpelthen ikke hvad vi skal stille op, da vi ikke har lyst til at skulle af med ham eller at anskaffe os en ny kat. Vi har overvejet at lave en kattegård til ham så han kan komme lidt ud. Er der nogen der har en god ide eller noget vi kan gøre?
På forhånd takKommentarer på:  Vores bøllemis miaver rigtig meget
 • #1   11. okt 2017 Lev med det. Når nu i ikke vil have en ny kat.

 • #2   11. okt 2017 Sikke da et ligegyldigt svar.......

 • #3   11. okt 2017 Er det bedre, at jeg skriver, at du må aflive katten?

  Du kan da ikke forvente, at man kan gøre noget ved en kat, der savner en legekammerat, når du ikke vil anskaffe dig en legekammerat til den?

  Sikke et flabet svar.


 • #4   11. okt 2017 Katte gård vil nok være en god ide, hvis i har muligheden.
  Lav den så stor som muligt, gerne så i også kan være der.
  Kan den ikke være stor i m2 så gør den høj, og med masser af hylder.
  Min ene kat kalder altså så, når den er ude, men kun når den er ude første gang om morgenen.
  Selvom katten har masser af legetøj, så er det døde ting, ind til det øjeblik i får legetøjet i bevægelse


 • #5   11. okt 2017 Susanne, mener dog bare at hvis man ikke har noget fornuftigt at skrive burde man tie stille.. Blot minmening - men tak for dit indput. Hav en god aften

  Tak Jette, der er rimelig plads til en større kattegård, så det vil vi helt sikkert prøve. Håber det kan hjælpe lidt på hans miaven


 • #6   11. okt 2017 Det er skam helt fornuftigt. Så når du udelukker de ting, du gør, så må du regne med at skulle leve med det. Katte der først er vant til en artsfælle, de savner denne enormt, når den er væk. So be it.

 • #7   11. okt 2017 det er ikke nemt at komme med en løsning.
  for den rette løsning er netop at få en kammerat til ham. Især når han er vant til at have en.
  og det er derfor at han går og miaver. han savner selskab. Og det er ikke noget at man bare kan købe feliway for at få det til at gå væk
  dyr er ikke anderledes end mennesker. de kan også savne nogen/noget. man giver jo hellere ikke en ispind til en som lige har mistet sin mand/kone igennem flere år.

  desværre ved godt at det ikke er det råd du ønsker men det er svært at hjælpe med noget hvor der ikke rigtig findes mange løsninger


 • #8   11. okt 2017 Tak for jeres svar Havde håbet på der var andet der kunne hjælpe. Men må nok indse at han skal have en anden kammerat. Hvis dette bliver løsningen er det så bedst med en han eller en hun kat?

 • #9   11. okt 2017 her bør du finde en som passer til hans temperman. er han en som gerne må ske noget hele tiden, så kan en hankatkilling være en god ting.
  er han en melleting ja så gør det ikke så meget hvad i vælger
  er han mere stille og rolig, ville jeg nok vælge en hunkat til ham. En som ikke har det store behov for at der skal ske noget hele tiden.

  bare husk på at det er en kat som er 100% indekat
  det er dog nemmest at sætte en ny kat ind til en kat som allerede er vant til at have selskab


 • #10   11. okt 2017 Tak skal du have Anja Så er det vist bedst det er en han kat


 • #11   11. okt 2017 Jeg tror ikke en løbegård vil hjælpe på miaveriet, for han kalder på selskab, så al den aktivering og opmærksomhed du giver er du til men det hjælper hat og briller for det er ikke det han savner, han savner sin kammerat og det er nok kun en ny kammerat der kan stille ham tilfreds, han har levet 6 år med selskab så han ved ikke hvordan man er alene.
  Nu skal du jo ikke forvente at han vil byde en ny kat velkommen med åbne arme, for det vil han helt sikkert ikke, der vil være hvæser, knurren og måske lidt potedask i starten, men for at du skal have en rimelig chance for at skabe et venskab så er det vigtigt at du vælger en kat ( voksen eller killing) som har nogenlunde samme sind, temperament og aktivitetsniveau som jeres nuværende kat.


Kommentér på:
Vores bøllemis miaver rigtig meget