{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.339 visninger | Oprettet:

killing mistet mod på livet {{forumTopicSubject}}

jaa så hvad gør jeg lige? min killing mille, ser ud til at have mistet modet på livet før det overhovedet rigtig er startet, hun sover hele dagen dog spiser og drikker og er på kattebakken som hun plejer, men hun gider ikke snakkes med eller lege med mig eller miv. hun virker utrolig deprimeret.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  killing mistet mod på livet
  • #1   18. okt 2017 ALLE ændringer i en kats opførsel bør føre til en omgående tur til dyrlægen og helst i går.

  • #2   18. okt 2017 hun har været hos lægen og hun fejler intet, hendes hjerte og lunger lyder fint, pelsen tænder og led tjekket og fejler intet. så hun kunne ikke fortælle mig andet end at jeg skulle holde øje med hende og nusse om hende.

  • #3   18. okt 2017 Og hun fik taget blodprøve mm?

    Undskyld men min dyrlæge ville aldrig lade sig nøje med, at en ung og sund kat lige pludselig er mere eller mindre apatisk.


  • #4   18. okt 2017 ja hun tog nogen prøver, og har afleveret en afføringsprøve jeg får svar på snart, hun sagde at den var sund og rask så det var meget mærkeligt den pludselig fra den ene dag til den anden er blevet sådan.

  • #5   18. okt 2017 Jeg håber, at prøverne giver nogle svar. Sådan en ung kat må ikke bare blive inaktiv fra den ene dag til den anden.

    God bedring med hende.


  • #6   18. okt 2017 håber jeg også, det går mig virkelig på for hun plejer at være den mest aktive legesyge og kælne killing men nu sover hun bare for sig selv smiley

  • #7   18. okt 2017 Ja jeg forstår godt du bliver frustreret når din kat ikke vil lege smiley
    Jeg har ikke så meget at tilføje Susanne har sagt det hele.
    En ting ville jeg lige prøve, jeg oplever ofte, at når jeg har haft flere katte, så trækker den ene sig fra legen, og overlader det til den anden, men hvis jeg så er på ene hånd med den kat ( lukker den anden væk en kort stund) så kan jeg få den anden med i leg, jeg har så ikke oplevet, det du beskriver med meget søvn og ingen kontakt,,, men min ene kat sider aldrig på skødet ( jo på wc smiley ) men viser på tusinde måder at han vil have kontakt, og kommer gerne og sider på armlænet, og så skal der kæles.
    Jeg håber det bedste for jer.


  • #8   18. okt 2017 har prøvet det med at holde den anden i et andet rum og se om det hjalp men det gjorde det ikke hun viser slet ikke interesse i noget smiley

  • #9   18. okt 2017 Hummm hun er jo ung,, hvor har du hende fra?
    Jeg har kun oplevet noget lignende en gang, hvor en nabo fik en "ægte korthåret Main coon" den ville kun lege da den var helt lille, det stoppede hurtigt, den blev agressiv over for dem og den anden killing, dyrlægen fortalte dem, at den ikke var socialiseret på mennesker, han mente det var en vildkat, så det blev en meget dyr " billig efterligning" den måtte aflives, den ville kun være under spisebordet på en stol, ingen kunne komme den nær, og den kunne helt klart ikke holde ud at bo i lejlighed med mennesker.
    Jeg håber ikke det er noget i den stil, med din killing.


  • #10   18. okt 2017 Er det den samme som blev bange for dig? For der har jo været andre ting med din/ dine killinger, jeg syntes det er træls, at der ikke er trivsel men dem smiley

  • #11   18. okt 2017 hej ja det er den samme som blev bange men det gik hurtigt over igen smiley
    men nu det her smiley


  • #12   18. okt 2017 Måske skal du kontakte en katte adfærds ekspert? For du kan jo se noget er galt, er det ikke helbredet, så ville jeg få en ekspert hjem og bedømme dens adfærd.

  • #13   18. okt 2017 Hmm ja men er det ikke halv dyrt for at få sådan en expert hjem?

  • #14   18. okt 2017 holder du øje med dens tempertur?

    jeg havde en killing på et tidspunkt, som også lige pludeselig blev dårlig - og alligevel ikke rigtig.
    hun havde ikke rigtig nogen tegn på noget "rigtig". Men det viste sig at være en virus, som gav meget lidt feber. Og det var det hele. hun blev sat på pencillin.
    hun reagerede endelig på at hun var begyndt at være syg.


  • #15   18. okt 2017 Ja den ligger på 37 som lægen sagde var ok så heller ingen fejl der smiley

  • #16   18. okt 2017 ja det er jo ikke ligefrem feber. Men prøv at hold øje med om det stiger

    jeg ved med mine egne, at hvis de har en dårlig dag/periode, så er der ikke noget bedre end at komme en tur ud på græsplænen. i snor.
    måske det kan bruges?
    noget som er nyt. nogle gange kan det virke. mine elsker det, og det virker hver gang. de kan gå fra at ikke have spist til når de har været med ude i snor , at spise når de kommer ind.
    katte elsker at der sker nye ting. selv i zoo bruger de det med at give kattedyrene nye oplevelser. det giver gladere dyr


  • #17   18. okt 2017 jaa problemet er bare at jeg bor i lejlighed så har ikke rigtig mulighed for at tage hende med ud og hun er heller ikke for vild med de lyde der kommer fra gangene og de andre lejligheder smiley

  • #18   18. okt 2017 har du prøvet en feliway?

    du kan evt prøve dr bach nødhjælp. fåes hos matas. bare en dråbe i vandet. det kan give en indre ro. det kan være at hun ikke følger sig godt tilpas. den lyder ikke lige til at have været en nem killing. nogle katte trækker sig ind i sig selv, hvis de ikke kan finde roen. den lyder til at være nervøs.


  • #19   18. okt 2017 det bare mærkeligt for miv og mille er søskende og har altid været her sammen og der er ingenting med miv kun mille, og miv går rundt og piver og snakker til mille hele tiden. må se om jeg kan skaffe noget feliway smiley

  • #20   18. okt 2017 det skal lige siges at feliwayen skal bruges i en periode før man ved om det virker

    dr bach virker her og nu. jeg bruger den selv i perioder. vi brugte den da jeg arbejdede på kattens værn. især i vores pensionat eller når der kom nye katte ind.
    det skader ikke.


  • A. I
    A. I Tilmeldt:
    jul 2012

    Følger: 2 Følgere: 8 Svar: 326
    #21   18. okt 2017 Nogle dyr er meget følsomme for det, når deres mennesker er nervøse, stressede, har økonomiske problemer eller er syge.

    Prøv selv at sprede godt humør "i kattens eget tempo" - Kild katten under poterne og lav passende "fis og ballade" uden at skræmme nogen af dem smiley

    Og bliv ved med at holde diskret øje med kattenes helbred! Mål temperaturen højst hver anden dag! Ellers tror jeg, den lille kat bliver endnu mere tilbageholdende

    De allerbedste hilsener og Pøj-pøj! smiley


  • #22   18. okt 2017 Du beskriver lige alt det jeg er igennem for tiden men havde da ikke tænkte over det måske var derfor smiley
    jeg gør alt for at mine katte har det så godt som muligt selvom jeg ikke har det så godt smiley
    jeg vil prøve at skaffe disse dråber og se om det hjælper.


  • *Berit*
    *Berit* Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    aug 2016

    Følger: 5 Følgere: 474 Katte: 5 Emner: 5 Svar: 498
    #23   19. okt 2017 Det kan sagtens være starten på en virus.en kats normal temperatur er lidt højere end mennesker,den ligger på ml 38-39 g. smiley
    er den vaccineret?


  • #24   19. okt 2017 Dens temperatur er jo for lav. smiley

  • #25   19. okt 2017 hej ja hun er vaccineret, den ligger på 38 idag og hun har leget lidt smiley

  • #26   19. okt 2017 Ligger hun igen sammen med den anden killing og putter. Det virkede da som om hun var meget glad for din første killing og var mest tryg sammen med hende. Var det ikke hende der var en lille sutte mis. Har det ændret sig. Hende jeg havde der var en sutte mis var meget afhængig af sin bror og mest tryg sammen med ham. Hun var så mere følsom over for ændringer, stress og gæster osv. Var det efter hun blev vaccineret hun blev sløj.

  • #27   19. okt 2017 Hun sutter ikke mere. og hun gider stadig ikke putte med den anden. men nu leger de osv smiley

  • #28   19. okt 2017 Dyr kan mærke hvis der er det mindste galt - og måske er det netop det handler om.
    Hvis jeg skulle måle temperatur på mine katte hver eller hver anden dag, så kan jeg garantere dig for at de flyttede ind under sofaen!

    Jeg tror ikke på at dyr opgiver livet - med mindre at de ved at de er døende, så kan en vildkat godt lægge sig til at dø et sted.

    Du skal ikke kræve at din kat vil det ene og det andet. Nogle er bare mere modtagelige end andre.

    Regelmæssighed er en god ting. Op samme tid, samme ritualer, ja der skal intet til før en kat trækker sig. Nu går vi den mørke tid i møde og du vil opleve, at de er knap så aktive.
    Når den har været ved dyrlægen og har fået den store tur og spiser og gør stort og småt som hun plejer, så lad hende være og lad hende bestemme tempoet.



  • #29   19. okt 2017 købte nogen nye godbidder idag og nu er hun tilbage til det normale, hun leger med mig og miv og spinder og nu putter hun hos mig så dejlig at se smiley

  • #30   19. okt 2017 Dejligt smiley
    Så kan du godt pakke termometeret væk smiley


  • #31   19. okt 2017 præcis hehe miv er også rigtig glad for at hendes søster gider hende igen smiley

  • Kit B
    Kit B Tilmeldt:
    okt 2017

    Følger: 1 Svar: 1
    #32   19. okt 2017 Da min kat var killing opførte hun sig sådan 2 gange.. Den første gang viste det sig at hun var meget syg, og havde høj feber.
    Mærkeligere var det anden gang... Der sagde dyrlægen at hun var deprimeret, og at det var der nogle hunkatte der blev når de gik ind i 'De voksnes rækker'.


  • #33   19. okt 2017 Nå for den må håbe det ikke kommer igen så smiley

  • #34   19. okt 2017 det er godt at hører smiley

  • #35   23. okt 2017 Tænker om du selv er blevet gladere de sidste par dage hvor du har fået råd af andre herinde?
    At du måske har fundet noget glæde til ære for at få hende i bedre humør.. Nogle katte imiterer deres ejer, så hold øje med dit eget humør og sindstilstand, hvis det sker for hende igen..
    Det kan være hun spejler sig i dig.
    Fx hvis jeg bliver ked af det så kommer min hankat op til mig og nusser, så han kan mærke jeg er ked af det og trøster mig, det har han gjort siden han var killing og han er nu 12 år..
    Det glæder mig at læse hun har det bedre, håber ikke det har fået et tilbagefald, men blot er blevet super meget bedre smiley

    MVh
    Stella


  • #36   23. okt 2017 det er blevet meget bedre med hende smiley

  • #37   24. okt 2017 Glæder mig at høre Martin smiley

Kommentér på:
killing mistet mod på livet

Annonce