{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Drægtig
  • #1   22. feb 2018 Katte kaster ikke op, fordi de er drægtige. Jeg har i hvert fald aldrig oplevet det.

  • #2   22. feb 2018 Læste på nettet det ik er unormalt m morgenkvalme og opkast som mennesker.

  • #3   22. feb 2018 Jeg har haft 15 kuld gennem tiden, og det er ikke noget, jeg har observeret.

  • #4   22. feb 2018 Prøv og Google "kvalme drægtig kat" så popler der en masse op om emnet.

  • #5   22. feb 2018 Man kan finde ALT på google, det er bare ikke alt, der er videnskabelig bevist. smiley

  • #6   22. feb 2018 Har talt med dyrlægen idag. Han sagde det var et normalt tegn nogle drægtige katte fik.

  • #7   22. feb 2018 Det virker meget, som om du med vold og magt vil have, at hun er drægtig. Er du klar til i værste fald at flaske et kuld op hver 2. time? Har du en opsparing på 18.000 til evt. kejsersnit?

    Får din hunkat lødig killingefoder? Er hun vaccineret? Har hun fået ormekur? Er hun tjekket for racerelaterede sygdomme?


  • #9   22. feb 2018 Er hun ikke lige ung nok til killinger?

  • #10   22. feb 2018 Vi er en familie der har en del forstand på dyr. Med tjenestehund. 2 rideheste. Med avl. Og har sat mig en del ind i den specifikke katterace. Ja. Vi vil rigtig gerne have hun er drægtig, og self. Er hun vaccineret. Ormekur. Og Killingefoder. Ville dog ønske du var istand til at dele min glæde, fremfor at hakke ned på mig.

  • #11   22. feb 2018 Ragdoll katte ser ud til at være modtagelige for felin hypertrofisk kardiomyopati, en fortykkelse af den ydre muskel i hjertet. Denne betingelse sidst forårsager muskel ydervæg fortykkes så meget, at det bliver stift. Dette vil til gengæld gør det vanskeligere for musklen at pumpe blod i hjertets kamre.

    Nogle undersøgelser tyder på, at Ragdoll katte løber en større risiko end gennemsnittet for bærer genet for katte Mucopolysaccharidose VI. Denne sygdom, der skyldes en mangel på arylsulfatase B i kattens krop, synes navnlig at berøre de Ragdolls hvis blodlinier kan spores tilbage til Australien. Den mangel kan føre til problemer i kattens øjne og led, og ikke behandles, kan det hæmme mobiliteten og i sidste ende medføre lammelse. Sygdommen er relativt ualmindeligt, men hvis din kludedukke kat er plaget, enzymsubstitutionsbehandling eller en knoglemarvstransplantation er to behandlingsmuligheder.

    Ragdolls har været kendt for at udvikle polycystisk nyresygdom, en tilstand set meget oftere i persiske katte og præget af forstørrede, væskefyldte nyrer. Cyster begynder at vokse i nyrerne, og organerne evne til at fungere ordentligt reduceres. Nyresvigt er den sidste fase. Denne nedarvede lidelse normalt begynder at vise sig, når en kat er mellem 3 og 10 år. Hvis din kludedukke udstiller tegn såsom overdreven tørst og vandladning, vægttab eller manglende appetit, har din dyrlæge check på PKD. Han kan diagnosticere sygdommen med en ultralyd.



  • #12   22. feb 2018 Hvor gammel er hun? 8 måneder? 1 år?

  • #13   22. feb 2018 Hun er 15 mdr. Blir hun syg, må jeg lade hende aflive.

  • #14   22. feb 2018 Der står på hendes profil, at hun er født sidste år, så hun kan max være 14 måneder.

    Du ved godt, at køber har 2 års reklamationsret på killingerne? Har mor eller far en arvelig sygdom, er det dig, der kommer til at hænge på regningen så at sige.

    Det vil sige, at du har sat dig ind i det hele, men du har simpelthen udeladt at lade katten tjekke for arvelige sygdomme. smiley


  • #15   22. feb 2018 Jeg kender til reklamations ret. Der er vel ingen som klager over at købe en neutraliseret killing. Og det kræver vel at man skriver en kontrakt, før man kan klage. Har jeg ik tænkt mig.

  • #16   22. feb 2018 Hvis katten falder død om af HCM, er der vel en, der klager over en neutraliseret kat. HCM er ikke at spøge med. Det er cystenyrer heller ikke. Og en lam kat er vel heller ikke lige lykken.

  • #17   22. feb 2018 En killing uden stamtavle regnes iøvrigt som en huskat til en værdi på ca. 700-1000 kroner ifølge forbrugerstyrelsen.

  • #18   22. feb 2018 Som udgangspunkt er jeg et positivt menneske. Og vælger ikke at se spøgelser og ulykker alle steder. Tror jeg man kommer længst med i livet. Men vil vælge at lukke tråden her. Tusind tak for gode råd.

  • #19   22. feb 2018 Det er jeg skam også, men jeg er også realist. Jeg har faktisk stået i den situation, at en af mine killinger faldt død om 1 år gammel. Heldigvis min egen men jeg fik lukket linierne i en fart. Man må godt avle med omtanke.

  • #20   22. feb 2018 Hun blev kun 1 år og 2 måneder. Og JA mine katte ER testede.

    profilbillede
  • #21   22. feb 2018 Derfor killingerne blir neutraliseret inden salg

  • #22   22. feb 2018 Det hindrer dem da ikke i at have HCM, cystenyrer eller andre arvelige sygdomme. Og du hæfter stadig. Den eneste måde du kan sikre dig på, det er ved at have testede avlskatte.

  • #23   22. feb 2018 Hvis du vil avle, så bliv registreret opdrætter smiley
    Det er ikke helt hen i skoven hvad Susanne skriver selvom du synes det.
    Det er ikke særlig populært at være (oversat til dansk) baggårdsavler, for de tester ikke for sygdomme, måske er de ikke helt racerene, der er ikke stamtavler eller kontrakter... skulle jeg have en racekat blev det fra en registreret seriøs opdrætter.


  • #24   23. feb 2018 Undres over at en avler af racekat skulle have solgt en fertil og allerede som 1 årig drægtig killing til dig. Hvilket stamnavn har din kat. Ved at avle bybberkillinger på ikke sygdoms tjekket kat er du med til at ødelægge racens ry og omdømme

  • #25   23. feb 2018 MIN, den er uden stamtavle, for dem med stamtavler var hende for dyre. smiley

  • #26   23. feb 2018 Den har ikke noget stamnavn. Den var muligvis drægtig da jeg købte hende. Ved jo ik om den er drægtig.

  • #27   23. feb 2018 Jeg gir ikke 17.000 for en avlskat.

  • #28   23. feb 2018 OK. Så er det jo en smuk men alm. torti langhårs blandingskat og dem er der jo over 500 tusinde ejer/hjemløse af i forvejen. Ser at flere internat/plejeorganationer ikke har fundet nye hjem til alle de overskudshittekillinger fra sidste år og at Dyrlægernes talskvinde har meldt ud at 50 tusinde raske/sunde katte/killinger blev aflivet sidste år pga. der ikke kunne skaffes nye hjem til dem. Ved at kalde sin ikke testet bandingskat for et racenavn er denne bybberavl med til at ødelægge den pågældende races ry og navn. ØV. For 17 tusinde kr. kan du få ca. 3-4 raceren avlskatte med stamtavle smiley

  • #29   23. feb 2018 Kan det berolige dig er eventuelle killinger afsat til familien. Så ved de får det godt. Vil frabede mig flere negative kommentarer om min kats evt. Lykkelige omstændigheder.

  • #30   23. feb 2018 Neutraliser din kat og bliv plejemor, så tager du det fulde ansvar og hjælper i stedet for at forværer det burde du jo vide når du beskriver dig som sådan -- Vi er en familie der har en del forstand på dyr. smiley IKK.

  • #31   23. feb 2018 Har vi selv. Da vi har tjenestehund. Hesteavl. Og en ragdoll med stamtavle i forvejen. Så har desværre ingen tid til a være plejemor. Selvom det er et fantastisk stykke arbejde de udfører.

  • #32   23. feb 2018 Så har du jo heller ikke tid til et kuld killinger, hvor man i værste fald risikerer at skulle flaske killinger hver 2. time døgnet rundt. smiley

    Og selv hvis de ikke skal flaskes, så kræver de meget socialisering, pleje og opmærksomhed.


  • #33   23. feb 2018 Så må jeg skrive kitte under blandingskat. For mig er det jo ligemeget. Jeg syntes jo bare hun er en sød kat

  • #34   23. feb 2018 Der er vi helt enige, hun er smuk.


  • #35   23. feb 2018 Så fik jeg rettet den lille fejl. Sorry.

  • #36   23. feb 2018 Så længe du kender til risici, og du siger jo selv du ved hvad der kan ske i avl.
    Der er du jo nok 100% mere klar end de fleste andre, og som jeg ser det kan du jokke rigtig gøre for at hun er gravid, nør du nu har overtaget hende sådan.
    Jeg håber graviditeten går godt, hvis det er det. Håber da ikke hun er syg :S
    Hvis din dyrlæge siger at det kan være drægtighed, og at du holder øje med hende, så er der ikke meget andet at gøre.

    Mht. kontrakt og reklamationsret, så er det sindssygt svært at du som avler skulle stå til regnskab. Selv med en kontrakt er det meget svært.
    For mig betyder det mere at du gerne vil neutralisere killingerne inden de skal hjemmefra og er forberedt på evt. ulykkelige ting. Jeg håber, trods de negative kommentarer, at du vil opdatere her om det skyldes drægtighed eller noget andet smiley
    Og så kæmpe held og lykke med hende


  • #37   26. feb 2018 Nu har jeg selv haft tjenestehund, og jeg ved at de også koster en del penge!

    Så syntes simpelhen det er så dårligt ét argument at du IKKE vil give 17.000 for en alvskat som du er sikker på kommer fra ok linjer så du ikke føre noget dårligt videre i avlen - men du offer gerne flere tusinde på tjenestehund, og avls heste (med minde disse også er krikker på grønnepas).


  • #38   26. feb 2018 Syntes nu det er rigtig grimt af dig at kalde mine heste for krikker. Troede faktisk ik voksne mennesker skrev sådan. Men nej hun er skam kåret. Fremover vil jeg gerne at de mennesker som bruger grimme ord undgår at skrive mig i det her forum.

  • #39   26. feb 2018 Forøvrigt er det en skøn hellig birma du har. Har selv haft æren af at have en som kom fra Jylland. Nimbus. Han havde stamtavle, men blev desværre kun 3 år pga. Han havde medfødt fejl på nyre. Men skøn var han.

  • #40   26. feb 2018 Ordet krikker var nu ikke myntet på dine heste men ment som den betegnelse det nu engang er, men netop at de jo ikke er heste som skal indgå i nogen form for avl, trods det grønnepas har nogle da oprindelse - men for mig er det krikker som intet har at gøre i en seriøst 'heste-avl!' smiley Så vi er skam voksne mennesker her inde, og ordet krikke behøver nu ikke at være negativt ment.

    Du skal jo huske på at ordet krikke - betyder gammel hest
    http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=krikke

    Jeg står ved mit ordvalg - da man netop kan købe krikker med grønnepas til ingen penge. Og det var det jeg henførte til om det så også var sådan nogle du opkøbte og avlede på. smiley


  • #41   26. feb 2018 Og i og med du sørger for at bruge kåret heste med røde pas - forstår jeg seriøst ikke at du ikke kan se vigtigheden af også at gøre dette ved katte ? smiley Jeg er selv heste pige med stort H og har haft med hestesporten at gøre hele livet... Og deraf kom det sig også helt naturligt da jeg ønskede at opdrætte katte at der ville jeg da ikke gå ned på hverken 'ægteheden' eller 'linjerne' jeg kunne da ALDRIG drømme om at købe en friser uden rødt pas - hvorfor skulle jeg så købe en birma uden stamtavle ?

    Jeg siger bare jeg forstår virkelig ikke dit valg, når du jo brænder så meget for dyr- Det er altså ikke dyre eller svære at være opdrætter via. stamnavn og stamtavler som at gøre det uden?

    Den eneste foreskel er i mine øjne, at man ikke ønsker at stå ved sit ansvar eller være underlagt regler som er med til at beskytte dyrene, køber osv. Jeg krummer tær når du skriver du ikke vil skrive kontrakt, for så skal du ikke stå til ansvar.

    Der kan jeg så oplyse dig kontakt eller ej kan man påvise du har kuld løbende så hæfter du på lige fod som en opdrætter, og har man givet mere end 800kr for dyret kan man få gratis advokat bistand via. forbrugerklagenævnet og sagsøge huld i dine bukser - tro mig jeg har selv vundet én sag den vej igennem (ikke med kat men ét andet dyr som er sagen udvekommet). Og det er altså ikke svært at få medhold da loven er til for at beskytte køber mod de onde sælger. smiley

    Håber da du får mod på at blive reg. opdrætter og få de skønne killinger du sådan drømmer om. smiley Og så lade hende her nyde livet som kælekat.

    Pøj pøj med det hele.


  • #42   26. feb 2018 En krikke er et nedladende ord om en hest. Ligesom køter er om en hund. Vil jeg holde på. Ord som jeg ikke bruger.

  • #43   26. feb 2018 Anser ikke mig selv som ond. Dyr uden stamtavler kan avle udemærkede afkom, som kan nå langt til tops indenfor konkurrenceverdenen. Jeg går absolut ind for at stamtavler, men er dog ikke fanatisk.

  • #44   26. feb 2018 Tak. Som sagt har jeg stadig ingen aning om hun er drægtig. Men nu har hun fået ormekur. Er begyndt på Killingefoder. Så må jeg se hvad der sker. Men tænker det kun kan være noget sødt med en kæmpe pels.

Kommentér på:
Drægtig

Annonce