{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
136 visninger | Oprettet:

Helga L
Helga L
Tilmeldt:
11. jul
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6

Sommerferiedilemma i Frankrig {{forumTopicSubject}}

Hejsa
Vi er 6 voksne og 4 børn, der har lejet et skønt hus i Nordfrankrig. Vi kom i lørdags. I søndags opdagede vi en lille killing ved en brændestabel udenfor huset. Huset har ikke været lejet ud de seneste par uger. Killingen har fået øjne. Den har ligget og kaldt i dagstimerne efter sin mor. Vi har været meget bekymrede - særligt børnene - men ingen af os har rørt ved den. Udlejer - en dame på 80 - kan/vil ikke gøre noget. I går så vi en stor kat i haven og blev glade. Det må vel være moren. For en killing, som har fået øjne, men ikke rigtig kan flytte sig, kan vel ikke klare sig 4 døgn uden mad? Dens pels er fin og den ser buttet ud. Men i dag er den begyndt at kravle væk fra dens skjulested. Ud på gruset uden for gemmestedet. Mens den kalder og kalder. Det er næsten ikke til at holde ud. Moren har vi kun set den ene gang. Hun er der ikke i løbet dagen. Skal vi bare lade den være? Midt på gruset? Eller prøve at få den tilbage til buskadset? Uden at røre ved den. Vi kan jo ikke tage den med til dk. Men hold op - det er næsten ikke til at holde ud at se på. Gode råd modtages gerne. Gør vi det rigtige ved bare at lade den være og ikke flytte den? Jeg tænker jo, at vi ikke må røre den. For er det så ikke noget med, at moren ikke vil kendes ved den? Og hvad nytter det, hvis killingen kan kravle. Har den det fint, selv om moren ikk er der om dagen? Eller er den blevet forladt? Hvad gør vi?Kommentarer på:  Sommerferiedilemma i Frankrig
 • #1   11. jul Moderen er garanteret i løbetid og lader killing være killing. Især nu hvor der kun er den ene.

 • #2   11. jul Har i mulighed for at veje den? Det kunne give en ide om den får mad, og hvor gammel den er. Kan godt forstå det er svært at se på.

 • Helga L
  Helga L Tilmeldt:
  jul 2018

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6
  #3   11. jul Der er en vægt i huset men hvis vi rører ved den, så kan kattemor jo lugte os, ikke? Er det ikke en dårlig ide?

 • Helga L
  Helga L Tilmeldt:
  jul 2018

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6
  #4   11. jul Det giver god mening at mor er i løbetid. Tsk. Sikke en skod-mor:(

 • #5   11. jul Hmm har aldrig hørt at katte går fra deres killinger fordi mennesker har rørt dem. Vi havde engang en vildkat der havde født i en gammel barnevogn i vores carport. Da vi opdagede dem gik der kun en halv time så havde hun flyttet alle killinger. Er det en vildkat eller kan i kæle med den, altså moderen?

 • Helga L
  Helga L Tilmeldt:
  jul 2018

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6
  #6   11. jul Vi har kun set katten - som nok et moren - på afstand i går. Men tænker du ikke at hun har været hos killingen i de dage, vi har været her (siden i lørdags) siden den stadig lever?????

 • #7   11. jul Jo man skulle jo mene at den får mad. Men det er lidt mærkeligt at hun ikke er i nærheden. Måske er hun ude og lede efter mad til sig selv, eller i løbetid.

 • #8   11. jul Det er helt naturlig adfærd, hvor barsk den end er. Det kan ikke svare sig for en hunkat at bruge kræfter på at opforstre en killing.

 • #9   11. jul Kan godt forstå i er bekymrede. Vi er lige kommet hjem fra gran canaria. Her var vi inde hos en dyrehandler for at købe lidt legetøj med hjem til misserne. Ville dog ønske vi aldrig var gået derind. Dernede sælger man åbenbart hunde og katte hos dyrehandlerne. De sad i små bure ala akvarier. Der var både kattekilling og hundehvalpe der sad bag glasset og svedte øv øv det var ikke rart. Vi valgte at gå uden at købe noget. Havde dog meget lyst til at købe alle dyrene og tage dem med hjem.

 • Helga L
  Helga L Tilmeldt:
  jul 2018

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6
  #10   11. jul Åh det er hårdt. Men jeres beskeder trøster mig alligevel. Naturen må gå sin gang.

 • #11   12. jul Hvis killingen er pæn at se på, og den har kræfter til at skrige og møfle rundt, så får den jo mad mm af sin mor. Problemet er måske at i lige pludselig er flyttet ind og det er det der gør at en mere eller mindre vild missemor holder sig på afstand. I kunne evt prøve at finde en stor papkasse og sætte op med noget halm eller et billigt tæppe i, der hvor i først så killingen, og så putte killingen deri. Løft den evt med et håndklæde..

 • #12   12. jul Jeg er helt enig med Lotte, det er nok fordi i er flyttet ind at hun holder sig på afstand. Når killingen ser rund og buttet ud samt er aktiv, altså kravler rundt og skriger så får den mad.
  var jeg jer ville jeg nok sætte lidt mad og vand ud til missemor i nærheden af killingen samt som Lotte foreslår en papkasse med noget blødt og lækkert i som killingen kan Være i.


 • Helga L
  Helga L Tilmeldt:
  jul 2018

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6
  #13   12. jul Åh altså. Killingen lå død i morges på gruset ude foran. Det var så sørgeligt. Min mor havde hørt den pive i løbet af natten. Vi har ikke set skyggen af moren hele dagen. Vi har begravet den og prøver at nyde resten af ferien. Tak for alle jeres beskeder.

 • #14   12. jul Hvor trist, men det er jo desværre naturens gang. Ikke alle vilde katte overlever og det er jo nok i bund og grund meget godt..

  Rigtig god ferie.


Kommentér på:
Sommerferiedilemma i Frankrig