{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
176 visninger | Oprettet:

Bodystocking mod hypersoignering??? {{forumTopicSubject}}

Hej alle katteejere såvel som katteelskere (:

Da mine ene kat stadig hypersoignerer lidt, tænkte jeg på, om en bodystocking kunne afhjælpe problemet??? Hendes hypersoignering har været ret omfattende, men vi har kunne stoppe hendes adfærd lidt, hvilket har hjulpet hende til at få lidt hår igen. Dog kan vi ikke stoppe hende om natten, og når vi tager på arbejde/i skole.

Jeg har derfor tænkt på en bodystocking; tænker det ville kunne bremse hendes adfærd yderligere. Er der nogle, der har nogle erfaringer???

Derudover tænkte jeg på, om nogle kender til gode bodystockings, og evt om man kan få nogle, der også dækker benene, da det er der, hun soignerer mest???

Ydermere ville jeg høre, hvor lang tid jeg kan tillade mig, at hun har den på. Jeg vil helst ikke gøre hende alt for sur xD

På forhånd tak!


//Emilie, Fiji og Q
Kommentarer på:  Bodystocking mod hypersoignering???
 • #1   26. jan Det lyder som en ekstremt dårlig ide. Du risikerer at hun bliver stresset, og som resultat vil hun måske bare slikke endnu mere når hun så ikke har den på. Det bedste vil jo være at finde grunden til hendes hypersoignering, og gøre noget ved det. Skyldes det stress eller kløe pga. foder el. andet, find ud af hvorfor, og gør noget ved årsagen i stedet smiley

 • #2   26. jan tænker også at det vil stresse hende mere end nødvendigt

  prøv at kontante Lise Bang Hansen
  https://alternativdyrlaege.dk/


 • #3   26. jan Tak for svar!

  Vi har prøvet at finde årsagen, men uden held. Jeg tænkte egentlig, at en bodystocking måske kunne være en hjælp, men jeg kan godt følge, at det måske kunne gøre det værre.... Øv ):

  Synes lidt jeg er ved at være lidt i vildrede... Vil så gerne have hold på det, men jeg ved sgu ikke rigtig længere, hvad jeg kan gøre; hun har tidligere været ekstremt nervøs og stresset, når der kom gæster, men det er blevet meget bedre. Derudover bliver hun motioneret og aktiveret så meget som muligt.


 • #4   26. jan Michelle Garnier har hjulpet Freddie af med en meget dårlig vane - næsten da. Prøv at finde hende på FB smiley

 • #5   26. jan Tror at gruppen hedder noget med "Adfærdsterapi og træning".
  Freddie flåede min dør. Havde prøvet ALT og så var løsningen - en stol!!!!
  Hvorfra skulle jeg vide at det var HANS dør???? smiley


Kommentér på:
Bodystocking mod hypersoignering???