{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.556 visninger | Oprettet:

Udhungret killing med lille appetit {{forumTopicSubject}}

Gode råd søges!

Søndag eftermiddag ringede min svoger og fortalte, at en lille bitte møgbeskidt og meget tynd killing, var fulgt efter dem hjem og havde miavet uden for deres dør i timevis. Til sidst havde de taget den ind, men kunne ikke beholde den pga deres hund, der ikke er glad for katte.

Så søndag aften fik vi det lille kræ hjem her. Han må have rendt og klaret sig selv i nogle uger eller noget, for han er simpelthen så tynd...skind og ben - knoglerne stritter ud alle vegne - har aldrig set noget lignende (+ øremider, lopper, og en kuglerund mave fuld af orm).

Mandag var vi til dyrlægen og fik ordnet øremider, loppe og ormekur. Vaccine må vente til han har lidt flere kræfter og sul på kroppen. Dyrlægen havde svært ved at vurdere hans alder, men mener at han må være fra starten af januar - han vejer 650 gr.

Vi har købt prescription diet i/d hos dyrlægen - som er skånekost, fordi hans lille mave ikke kan tåle almindelig killingefoder (fra fx. hills), fordi han er så under-ernæret og ikke har spist i lang tid. Problemet er bare, at han ikke har den store appetit - eller måske spiser han nok...synes bare, at det er virkelig små mængder. I går aftes fik han lidt kogt kylling, som han faktisk spiste med lidt større entusiasme.

Er der nogen, der har nogle gode råd til, hvad man kan supplere foderet med til en så lille killing - noget der smager rigtigt godt, når appetiten er lille, men samtidigt har god næring (da han jo har desperat brug for at tage på) og ikke er for stærkt for hans mave, så han bliver syg. Det er jo ikke meningen, at vi skal blive ved med at supplere killingefoderet med noget andet - men tror altså han har brug for lidt ekstra for at komme til kræfter (og dermed forhåbentligt også få appetitten tlibage).

Han har i øvrigt fået navnet Pinnochio, er meget tillidsfuld og er i den grad blevet adopteret af vores store Golden Retriever og af resten af familien selvfølgelig *s*.
Undtagen vores anden kat, Frk. Smilla - hun er godt nok ikke glad for det lille kræ. Er der i den forbindelse nogle der har erfaring med Felifriend? Og evt. Feliway i den situation, hvor en kat ikke vil acceptere en ny kat/killing?

Lang smøre...beklager *s*


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Udhungret killing med lille appetit
Kommentér på:
Udhungret killing med lille appetit

Annonce