{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
497 visninger | Oprettet:

Katteløbegård {{forumTopicSubject}}

Hej alle,
Vi har en dejlig næsten 2 år gammel Russian Blur der indtil vider har været vant til at løbe frit ude med GPS halsbånd på. I forbindelse med overvejelser om en lillebror til hende ville vi anskaffe os en stor katteløbegård hvor de begge kunne være.
Men hvordan ville katten der har været vant til at læbe frit rundt reagere hvis den nu kom i en løbegård, nu ville der jo så være selskab af en anden kat.
Alle gode råd og erfaringer modtages på dette.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Katteløbegård
  • #1   21. maj 2020 Det er der vist ikke mange, der kan svare på. Enten affinder han sig med det, fordi han så får en legekammerat og kan brænde energi af med kammeraten. Eller også vil han konstant forsøge at komme ud, indtil han har lært, at det ikke længere er en mulighed.

  • #2   22. maj 2020 Ja det kan gå flere retninger. Jeg tænker du skulle lave katte løbegården mens du kun har den ene og se hvordan han tager det. Du finder ikke ud af det sammen med en ny. For det kan også være pga. den nye kat, hvis han ikke kan lide den. Så vil han måske også væk eller ændre adfærd, tisse andre steder end på bakken, lave unoder eller ligefrem blive sur på dig.

    Dette er så sat lidt på spidsen. Men katte er ikke glade for ændringer i deres omgivelser og hverdag. Hvis du ændrer flere ting, kan sandsynligheden for et dårligt udfald være større.

    Hvis han ikke kan lide at være i kattegården, skal du have en plan B. Igen hvis du har begge og han ikke kan lide at være i kattegården, står du med 1 inde og 1 ude, eller hvad har du tænkt der?


  • Dorte  H
    Dorte H Tilmeldt:
    feb 2018

    Følger: 1 Følgere: 2 Svar: 26
    #4   30. maj 2020 En god side at få inspiration af: http://www.katteindhegning.dk/index.html

Kommentér på:
Katteløbegård

Annonce