{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
816 visninger | Oprettet:

maggie er meget meget agrasiv {{forumTopicSubject}}

hej alle, for 4 år siden snart flytte mig og kæresten sammen og der havde han maggie og der var hun omkring 1. 5 år, de først 3 måneder gik det fint, men så begyndte hun at rive og bidde mig til blods, og det er så bare blevet værre og værre, og nu snart 4 år efter har jewg fået nok, og snakket med nogle venner om det, som mener at det måske kunne være at hun havde en hjerne svuls eller sådan noget, men hvad tror i det kan være..? for nu har vi snakket med 3 dyr læger, den ene sagde at vi skulle løbe sådan noget homon duft, den anden sagde vi skulle snakke med en adfærds specialist fordi det kunne være jalouxsi, og den trejde tror måske osse det kan noget i hjernen.. et bud..?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  maggie er meget meget agrasiv
  • #1   8. sep 2008 Mit spørgsmål er i første omgang:
    Er hun neutraliseret, på p-piller eller hvad?


  • #2   8. sep 2008 du fik p-piller i ca 1 år, fra da hun var 1 til 2.. nej hun er ikke neutraliseret

  • #3   8. sep 2008 Jeg går så ud fra, hun har gentagne løbetider uden at blive parret.

    Både dette og brug af p-piller er skadeligt, fysisk (det ved de fleste efterhånden ) men også mentalt.

    Mange hunkatte har det nemlig (ligesom nogle kvinder) mentalt meget dårligt med p-piller. Nogle bliver sky og indadvendte, mens andre bliver nogle rigtige "rivejern".

    Kattedyr har en meget stærk kønsdrift, og har en hunkat den ene løbetid efter den anden uden parring, kan hun til sidst blive så frustreret og stresset, at det nærmer sig sindssyge.

    Så jeg tror, du skal finde forklaringen på hendes aggressivitet her.
    Mit råd er derfor, at I hurtigt lader hende neutralisere. Det giver tit en kovending til det absolut bedre.

    Det under mig for øvrigt meget, at ingen af de dyrlæger, I har konsulteret, har nævnt dette.

    Held og lykke!



  • #5   8. sep 2008 Hvor tit og i hvilke situationer river og bider hun dig?

  • #6   8. sep 2008 nej det er alle som kommer hun river og bidder til blods, jamen det er bare vi kommer i nærheden af hende..

  • #7   8. sep 2008 Jeg ville ikke turde have sådan en kat i mit hjem. Hun lader ikke til at trives. jeg ville kontakte en dyreadfærdsterapeut og spørge om det er noget de kan arbejde med, få hende neutraliseret, og feliway i stikkontakten.

    men egentlig kan jeg ikke lade være med at tænke at hvis en af mine katte begyndt at gå til angreb for alvor ville jeg nok vælge at få den aflivet, den trives tydeligvis ikke og jeg turde ikke have mine venner og familie på besøg når der var en aggresiv kat. og katten kan jo også mærke at man tager afstand fra den



  • #8   8. sep 2008 Bortset fra, at det sandsynligvis vil hjælpe at få hende neutraliseret - er I så sikre på, hun ikke har ondt et eller andet sted, måske tænderne, som er et problem hos mange katte.
    Smerter = aggression.


  • #9   9. sep 2008 vil lige lave en tilføjelse til mit indlæg tidligere, katten skal selvfølgelig tjekkes grundigt igennem hos dyrlægen for at finde en god forklaring, det er kun hvis der ikke er noget åbentlyst galt med katten at en aflvning på baggrund af manglende trivsel ville kunne omme på tale.

  • #10   9. sep 2008 De dyrlæger I har talt med, har de overhovedet undersøgt hende?

    Som jeg forstår det, har hun altså gennem 4 år (!) været aggressiv over for alt og alle (!), bare de nærmer sig hende (!). Det var dog voldsomt … og voldsomt lang tid!
    Hvis hun har gået gennem gentagne løbetider i alle de år, så synes jeg det er rigtig synd for hende - ikke sært at hun er blevet kulret så.
    Uanset om hendes adfærd skyldes hormonkuller eller sygdom, så bør der jo gøres noget … undersøgelse …behandling … neutralisation.

    Jeg synes I snarest bør tage hende til en dygtig dyrlæge med et godt kendskab til katte og så få hende undersøgt ordentligt. Den stakkels kat har det jo rigtig skidt.


  • #12   9. sep 2008 nej de har nemlig ikke undersøgt hende og der er heller ikke nogen af dem der har bedt om om at komme med hende, jeg er osse så småt begyndt at tror at hun seriøst fejler noget, der er aldrig nogen der har gjort hende noget ondt, skal faktisk til at ringe til en specialist nu, skriver om lidt om hvad hun sagde.

  • #13   9. sep 2008 så har jeg snakket med hende, hun forslog, p-piller,feliway og leg 10- 15 min om dagen og så give det et par måneder, og så prøve noget angst dæmpene og virker det ikke er der kun sprøjten tilbage.
    hvor køber man feliway..?


  • #14   9. sep 2008 tullepii, SNAKKET med hende (i ikke særlig lang tid, kan jeg se) er IKKE nok!
    Katten skal først undersøges grundigt af en dyrlæge, der er special-praktiserende i smådyr (hund og kat).
    Du aner jo ikke, om der er noget fysisk galt med katten, og så er det ikke gjort med hverken p-piller eller Feliway.


  • #15   9. sep 2008 vi tager til dyrlægen i morgen, kan nemlig ikke i dag for kan ike selv få hende i tranport kassen, men det kan æresten og han har fri i morgen...
    så bare rolig mega vi gør ikke noget før hun er blevet tjekket..


  • #16   9. sep 2008 Tullepi, tror du ikke I skulle skifte dyrlæge?... For mig lyder det altså ret underligt, at dyrlægen spiser jer af med p-piller og Feliway. Du læste vel også Megas indlæg tidligere om, at p-piller kan gøre katte agressive.... ?

    Måske fejler hun noget og har skideondt, måske er det "bare" pga. hormoner - hvilket kan være aldeles alvorligt nok, men det er der jo da råd for. Neutralisation!



  • #17   9. sep 2008 vi har ikke nogen dyrlkæge til hende endnu, vi har prøvet mange forskellige, og det var en adfærdsspecalist der sagde det faktisk...

  • #18   9. sep 2008 Rent faktisk kan alle kalde sig adfærdsspecialist, og en adfærdsspecialist, der blot råder til p-piller og Feliway og IKKE først undersøgelse hos en dyrlæge for at udelukke sygdom, sætter jeg ? ved.

    Jeg kan se, du bor i Holbæk, så mon ikke der er nogen herinde, der kan anbefale dig en GOD dyrlæge i området?

    Held og lykke!

    PS: De penge, du MÅSKE kommer til at give mere for en god dyrlæge frem for en dårlig (og billig), er sparet i det lange løb.


Kommentér på:
maggie er meget meget agrasiv

Annonce