{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Import
 • #1   23. okt 2008 her er lidt;
  taget fra fødevarestyrelsen.
  5. marts 2008

  Hunde, katter og fritter
  Foruden en registrering som importør hos den lokale fødevareregion, skal nedenstående dyresundhedsmæssige krav være opfyldt.

  Hunde, katte og fritter skal opfylde nedenstående krav og være ledsaget TRACES certifikat ved kommerciel handel til/fra EU eller et særligt veterinærcertifikat, som ligger i certifikatdatabasen, hvis dyret indføres fra et 3. land. Det er kun tilladet at indføres hunde, katte og fritter fra 3. lande, som er listet i bilag II til beslutning 79/542/EØF eller i del B, afdeling 2, og del C i bilag II til forordning (EF) nr. 998/2003.

  Dyret har en letlæselig tatovering eller er chipmærket (ISO-standard).
  Dyret er vaccineret mod rabies mindst 21 dage før afrejsen.
  Hvis dyret stammer fra et tredjeland, som ikke er opført i bilag 2 til kæledyrsforordningen, skal der mindst 30 dage efter vaccination udtages en blodprøve til måling af rabiesantistoffer. Ved et resultat på mindst 0,5 IE/ml og først 3 måneder efter blodprøven er udtaget, kan dyret lovligt indføres til Danmark.
  Dyret er undersøgt af en dyrlæge højst 24 timer før afrejse og undersøgelsen viste at det er rask og kan tåle transporten til bestemmelsesstedet.
  Dyr fra 3. lande (dog undtaget dyr fra Andorra, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino, Schweiz og Vatikanstaten) skal indføres via et godkendt grænsekontrolsted. Ankomsten til grænsekontrolstedet skal forhåndsanmeldes mindst 24 timer før ankomsten.
  Privates indførsel - Personledsagede dyr
  Rejser du selv med dit kæledyr og sker transporten uden, at dyret skal sælges eller overdrages til andre, er det de ikke-kommercielle regler som skal følges.
  Se mere under Rejse med hunde, katte og fritter  Kontakt
  Spørgsmål om import af hunde, katte og fritter skal rettes til din lokale fødevareregion.
  Find din lokale fødevareregion her


 • #3   23. okt 2008 Tak for svarene! Sjovt jeg ikke kunne finde noget. Men computerhaj er jeg heller ikke.

Kommentér på:
Import

x