{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
678 visninger | Oprettet:

Tandproblemer - tryg forsikring. {{forumTopicSubject}}

Hvordan er det nu lige i forhold til Trygs katteforsikring og tænder? Hvordan er dækningen hos dem? Vi har brugt vores forsikring på vores hankat Momo sidste år efter han var indlagt 4 gange med gentagende urinvejsinfektoner hvor forsikringen dækkede uden problemer.

Men hvordan er det med tænderne: inde på min police står der: Tandbehandling. Tænder: I alt op til 13.784 kr. pr. forsikringsår heraf maks. 2.297 kr. pr. forsikringsår i f.m. tandresorptioner (FORL, neck lesions)...

Ville i så ikke mene de skal dække tandudrivninger m.m?

Spørger fordi vores hunkat Gaia skal ind her d. 24/1 og have fjernet en del tænder og have tandrens - afhængig af hvor slemt det er så skal det evt gøres over 2 gange og i værste fald skal hele "munden" ryddes.

Det skal siges Gaia har FORL så det kommer ikke bagpå os at vi igen står og skal have fjernet tænder på hende - hun har tidligere fået fjernet 4 kindtænder... dette på trods af vi har børstet tænder og prøver alverdens godbider som er gode for tænderne samt plackoff - eller hvad det nu hedder. smiley

Heldigvis står vi begge med gode jobs så uanset om forsikringen dækker eller ej skal det helt sikkert ordnes!


Kommentarer på:  Tandproblemer - tryg forsikring.
  • #1   7. jan 2023 Vi har også forsikring hos Tryg.
    Mener helt bestemt tandudtrækningen er omfattet af forsikringen. Tinka har også tandresortioner (TR) , og bliver forebyggende røntgenundersøgt hver år, men netop undersøgelser dækkes ikke. Derimod var det omfattet, da hun fik trukket et par tænder ud, som var angrebet af TR.


Kommentér på:
Tandproblemer - tryg forsikring.

Annonce