{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
683 visninger | Oprettet:

Tandproblemer - tryg forsikring. {{forumTopicSubject}}

Hvordan er det nu lige i forhold til Trygs katteforsikring og tænder? Hvordan er dækningen hos dem? Vi har brugt vores forsikring på vores hankat Momo sidste år efter han var indlagt 4 gange med gentagende urinvejsinfektoner hvor forsikringen dækkede uden problemer.

Men hvordan er det med tænderne: inde på min police står der: Tandbehandling. Tænder: I alt op til 13.784 kr. pr. forsikringsår heraf maks. 2.297 kr. pr. forsikringsår i f.m. tandresorptioner (FORL, neck lesions)...

Ville i så ikke mene de skal dække tandudrivninger m.m?

Spørger fordi vores hunkat Gaia skal ind her d. 24/1 og have fjernet en del tænder og have tandrens - afhængig af hvor slemt det er så skal det evt gøres over 2 gange og i værste fald skal hele "munden" ryddes.

Det skal siges Gaia har FORL så det kommer ikke bagpå os at vi igen står og skal have fjernet tænder på hende - hun har tidligere fået fjernet 4 kindtænder... dette på trods af vi har børstet tænder og prøver alverdens godbider som er gode for tænderne samt plackoff - eller hvad det nu hedder. smiley

Heldigvis står vi begge med gode jobs så uanset om forsikringen dækker eller ej skal det helt sikkert ordnes!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tandproblemer - tryg forsikring.
  • #1   7. jan 2023 Vi har også forsikring hos Tryg.
    Mener helt bestemt tandudtrækningen er omfattet af forsikringen. Tinka har også tandresortioner (TR) , og bliver forebyggende røntgenundersøgt hver år, men netop undersøgelser dækkes ikke. Derimod var det omfattet, da hun fik trukket et par tænder ud, som var angrebet af TR.


Kommentér på:
Tandproblemer - tryg forsikring.

Annonce