{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
816 visninger | Oprettet:

Tisser på ting - HJÆLP {{forumTopicSubject}}

Her til morgen fandt vi en stor tissepøl på vores tæppe. hun er HELT rask. Hun var til lægen for 3 dage siden og fik penicilin pga. små sjat tisse sø'er emn det er en længere historie. I nat var hun virkelig irriterende og kradsede vores tæer under dynen osv. så vi smed hende ud. Det skal siges at hun har 1 værelse og stuen at gå hen i. Da hun om morgnen kl. 4 kom ind på en måde kunne hun så godt have tisset der med vilje? er der andre grunde? Har i oplevet sådan noget?

Håber at i kan hjælpe. /Enida


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tisser på ting - HJÆLP
  • #2   11. jan 2009 Altså hvis hun har blærebetændelse så er 3 dage ikke nok til at gøre hende rask. Faktisk kan blærebetændelse være meget hårdnakket at slippe af med og nogen gange kræver det behandling helt op til en måned.
    (link fjernet) uddrag fra dette link:" Hvordan behandles blærebetændelse?
    Blærebetændelse bliver behandlet med antibiotika, som dyrlægen vælger på baggrund af urinprøven. Det er ofte nødvendigt med en langvarig behandling, i nogle tilfælde op til 4 uger. Derudover bliver katten behandlet med smertestillende medicin."


    Blærebetændelse er meget smertefuldt og katte forbinder ofte disse smerter med kattebakken fordi det er her de oplever smerterne første gang når blærebetændelsen er der. Det gør selvfølgelig ikke mindre ondt fordi hun tisser andre steder men det ved hun jo ikke.


  • #3   12. jan 2009 Kan det måske være løbetid?? Vores den ene kat, begyndte lige pludselig at gå og "strinte" alle mulige steder, som vi så fandt ud af, det var fordi hun var så stresset af sin løbetids-perioder at hun gjorde det ... smiley

  • #4   13. jan 2009 Hun har adgang til wc, og er steriliseret.

  • #5   13. jan 2009 ja okay.. så ved jeg det godt nok ikke smiley Men håber da at i finder ud af smiley

Kommentér på:
Tisser på ting - HJÆLP

Annonce