{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
665 visninger | Oprettet:

Aggressiv killing {{forumTopicSubject}}

Hej

Jeg har købt en lille killing for mindre en uge siden. Killingen er legesyg og aktiv kat men kan også have en pludselig aggressions adfærd. Den bliver stimuleret og får opmærksomhed som den burde, men den kan angribe mine to børn, selvom de er meget påpasselige. Den bider, river selv på ens ansigt. Den er især voldelig overfor små børn. Hvad kan det skyldtes?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Aggressiv killing
 • #1   10. feb Dårlige oplevelser eller dårlig socialisering.


 • #2   10. feb Sikkert dårlig socialisering. Det er ikke normal adfærd.

  Lad børnene give killingen godbidder. Måske kan der ændre dens opførsel.

  Jeg har selv prøvet noget lignende. Katten angreb vores børn, vores hunde, vores to andre katte og besøgendes børn. Vi måtte desværre give ham væk til et par uden børn. Og ja, de blev selvfølgelig oplyst om hans opførsel.


 • #3   10. feb det kan være ulempen ved killinger
  de ved ikke hvad der er rigtig og forkert

  nu ved jeg ikke hvor gamle dine børn er, men prøv at få fat i drillepinde sådan at legen foregår væk fra børnene. Så energien bliver i gulvhøjde
  sørg for at du selv får leget godt med killingen

  en anden mulighed kan være at få en ekstra killing, sådan at det vilde/aggressive lege forblive blandt kattene i stedet for
  hvis det var mig ville nok vælge denne løsning. Netop fordi killinger godt kan lege rigtig vildt, og de er ikke altid lige gode til at passe på os mennesker

  grunden til at hvorfor den gør det, kan være mange. Dårlig opvækst - var den ene killing/var morkatten "dum mor", for tidligt hjemmefra, mm


 • #4   10. feb Enig, få en killing mere, normalt ville jeg anbefale en killing på samme alder, men fordi den er “uopdragen” ville jeg vælge en der er nogle måneder ældre, så den kan opdrage den lille bisse, men så skal du også vælge en med et godt temperament, så den kan smitte af på den lille, og så den lille ikke får lov til, at styre alt.
  Hvis din killing var ene killing og ikke havde flere katte til at opdrage på den, så kan den blive anderledes, det sker ikke altid, men er afhængig af morkatten.
  Min første kat, var faktisk den killing man ikke skal vælge, den havde mor og 2 søskende, han var mindre end både bror og søster, og jeg vidste han havde været så forbidt, af sin bror og mor, at han dagligt var alene på soveværelset, når der ikke var nogen hjemme, til at passe på ham, han havde en del tegn på, at have været for lidt sammen med de andre, men han skulle jo også have ro fra bøllerne, jeg fik 2 måneder senere en dreng mere, og de blev bedste venner.


 • #5   11. feb Tak for svar. Nu giver vi den tid og ser an for vi elsker katten. Det er bare et stort problem når børnene ikke kan være alene med den, uden at blive angrebet.

 • #6   11. feb Du skal holde øje med, hvad børnene gør op til, at katten reagere, har den steder hvor børnene ikke kan eller må røre den? Ved de, at de ikke skal gå til killingen, men lade den komme til dem? Ved de at katte kan få nok af kæl, og killinger tit ikke har tid til kæl, før de er klar til at putte?
  Hvordan er killingen med jer voksne.
  Jeg har 2 børnebørn, begge piger med autisme og ADHD, og det er først når de når skolealderen, at kattene kommer helt frivilligt til dem, de har for høje stemmer og for mange armbevægelser, til at kattene føler sig trykke, selv de katte som er i deres hjem, kommer stadig ikke til hende på 6 år,kun når hun ligger i sin seng og skal puttes.
  Mine katte kan gå på mit værelse, når de ikke gider pigerne, og må ikke røres når de er i krassetræet.
  Selv min kurilian bobtail, Røde, som hilser på alle der kommer, har brug for, at have steder han kan være i fred for kontakt med børnebørnene, og de gange pigerne har fået ridser fra kattene, er altid når de går for langt, og det har svært ved at aflæse kattens signaler, når de har fået nok.
  Kender dine børn de signaler? Der findes fine tavler med kattens udtryk og signaler på nettet, måske kan det hjælpe? Det kommer også an på børnenes alder, om de kan bruge det, men det er noget som de fleste skal lære, for katte er faktisk gode til, at signalisere mange ting, og det gør de længe før de hvæser, kradser eller som sidste udvej bider.
  Jeg skriver det ikke som en tanke om, at du ikke gør hvad du kan, men som en hjælp til, at se om noget kan gøres anderledes, det at have kat idag er langt fra dengang man havde gårdkatte, som kom og gik som de ville, og kun tog kontakt når de ville, særligt indekatte står vi for at klare alt, både fra hvad de spiser, til hvordan omgivelserne passer til deres behov.
  Held lykke med det hele smiley


Kommentér på:
Aggressiv killing

Annonce