{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
778 visninger | Oprettet:

Betty S
Betty S
Tilmeldt:
3. sep 2009
Følger: 1 Emner: 38 Svar: 122

hvæser.. {{forumTopicSubject}}

Hej, jeg har idag fået to nye killinger, men vores "gl.mis" hvæser af dem - og den ene af killingerne hvæser igen - den tredje sidder bare..

Nogle der har erfaring med det? Går det hurtigt over?? og hvorfor hvæser den tredje ikke? når de andre to hvæser af hinanden..

De to nye killinger er dog for sig selv i et rum nu så de har fred det første døgns tid, så de roligt kan vænne sig til de nye lugte og omgivelser.


Vigge


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hvæser..
  • #1   13. sep 2009 Den store hvæsser, fordi hvor der er killingeer, er der også en katte, I løbet af et stykke tid stopper det.

    Så tag det roligt


  • Betty S
    Betty S Tilmeldt:
    sep 2009

    Følger: 1 Emner: 38 Svar: 122
    #3   13. sep 2009 ok mange tak smiley

  • #4   13. sep 2009 Vigge... luk den gamle kat inde i morgen og lad killingerne få fred, ro og tid til at lærer dit hjem at kende så de ved hvor gemmestederne er, så bliver de mindre stressede, og resten går nemmere *SS*

  • #6   13. sep 2009 Lad dem gå sammen, det er helt normalt at de hvæser lidt af hinanden i starten, det går over efter kort tid. den store vil bare vise hvem der bestemmer, og de små skal nok finde ud af at de skal lade den være efter noget tid.. men lad dem endelig være sammen, ikke skille dem ad, det gør det ikke bedere..

  • #7   13. sep 2009 stakkels de killinger der er bange i et nyt ukendt hjem de ikke kender og derfor ikke ved hvor de kan gemme sig... og så med en stor ukendt og væsende mis. det giver altså unødvendig stress og derfor gør en time eller 2 alene - til at udforske det ukendte inden de bliver lukket sammen - underværker og giver hurtigere ro i detl ille hjem *S* men igen det er et emne med flere meninger om *S*

Kommentér på:
hvæser..

Annonce