{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.179 visninger | Oprettet:

Nogen må da tage røven på.... {{forumTopicSubject}}

Jeg har fået en skide god ide.....

Da det åbenbart er så nemt at tage røven på folk, så tror jeg altså at jeg vil til at sælge gårdens gårdkattekillinger som værende skovkatte. Jeg kan lave kassen inden sommerferien.

Jeg kan jo bare vise 2 af mine skovkatte frem når killingekøberne kommer, og så sige at det er forældrene... og Vupti så blev gårdkattene pludselig Skovkatte, godt nok korthåret, men det betyder jo mindre, for det ser folk jo ikke, og så har mor her fået 1500,- 2500,- lige i lommen pr gårdkatte killing.... der er selvfølgelig rabat hvis man tager 2, og man kan da også godt få en legetøjsmus med.... det er da en god handel, og hold da op, jeg kan tjene kassen på rottefangerne her på gården.

Folk vil jo åbenbart tages ved næsen, og det ser godt nok ud til at det er nemt, siden der er så mange af dem.
Det er jo dårlige tider, og min kasse er temmelig slunken... såååå hvor dog ikke....


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nogen må da tage røven på....
  • #1   11. feb 2010 He he - jaa og du kan jo altid sige, at pelsen vokser ud med tiden... ELLER at de er af den meget sjældne variant KORTHÅRET NFO smiley

    *GGG*


  • #2   11. feb 2010 Ja præcis ;o) og når jeg så bliver træt af at sælge korthårs NFO så siger jeg bare det er MCO, og igen viser jeg mine NFO som forældre dyrene, for de kan jo alligevel ikke se forskel. ;o) Ihhhh jeg bliver en velholden kvinde, og kan så forsørge mig og min søn.

    Jeg må STRAKS på killinge jagt... kan jo også nappe naboens når nu jeg er igang, de har ski så mange....


  • #3   11. feb 2010 Ja gid ,man havde samvittigheden til det.... Så var jeg også med:)

  • #4   11. feb 2010 Enig med Lotte smiley
    Kanon go idé , men jeg er simpelthen bare for ærlig til sådan noget smiley


  • #5   11. feb 2010 Jeg håber lidt dette er en joke - jeg er i chok. Håber du er mere seriøs opdrætter end jeg ser, når du skriver sådan.

    Folk der køber en racekat vil da ikke tages røven på


  • #6   11. feb 2010 Charlotte. uha tror ski hun mener det..


    eji jeg har en eller anden ide om at hun er ironisk..
    Da der er nogen der sælger deres killinger værnene noget de ikke er


  • #7   11. feb 2010 Okay så er jeg rolig igen - Kunne heller ikke forestille mig at en opdrætter kunne være sådan - man har jo hørt så meget om de byb'er.

  • #8   11. feb 2010 er der virkelig så mange som tror de køber skov kat men køber noget andet

  • #9   11. feb 2010 Steffani - ja det er der desværre.

  • #10   11. feb 2010 det burde da ik kunne lade sig gøre.....

  • #11   11. feb 2010 kunne aldrig drømme om at sætte mine huskatte som blanding eller andet, for det er de jo ikk, de er huskatte.

    Men ja fed måde at tjene kassen på GG
    Måske man os skulle overveje at farve dem lidt med noget frugtfarve så de bliver indnu mere spicelle GGGGG smiley


  • #12   11. feb 2010 Rikke - hvad er det der ikke burde kunne lade sig gøre?
    At slge en killing/kat værende noget den ikke er?


    Har du set i markedet for nyligt? Der er mange NFO/MCO uden stamtavle, og mange af dem har utroligt - nærmest uhyggeligt kort pels.
    Prøv at se under de forskellige katte (NFO/MCO) uden stamtavle. Der ser du både korthårede og semilanghårede NFO/MCO
    Mange af dem er så dårligt typede (hvis du sammenligner med hvordan racen burde se ud) at man kunne tro det er blandinger.

    Så jo - meget kan lade sig gøre, og rigtig mange er desværre "dumme nok" til at lade sig snyde.



  • #13   11. feb 2010 Jo jo det er da let nok.. de fremviser da bare et par skovkatte eller maine coon, og her er deres killinger... Går den . så går den.. Vi er nok nogle der er blevet taget R.... på.. Godt at vi så kan lide vores huskatte, som de udviklede sig til:) Mûsli, min første "norsk skovkat" er et glimrende eksempel på det. Hvis I vil se ham står han i min datter´s profil Maiken Fanny Jessen. Han er da en dejlig huskat.

  • #14   11. feb 2010 Kan sagtens se ironien i det her...
    Men desværre så er det faktisk sådan, at et hav af katte bliver solgt - på falsk grundlag.
    Jeg selv stod i situatonen for 3 år siden - købte en kat jeg troede var en MCO - dog uden tavle.
    HA - snydt igen... uvidende var jeg - så fik mig en rigtig skøn blandingskat..... dejlig er han, men bestemt ikke ren MCO.

    Ser det igen og igen og igen og igen........
    Nogle må åbenbart have samvittighed til at gøre det mod andre - altså sælge katte med "falsk varebetegnelse"...

    Jeg står for at skal have ny kat igen - og denne gang køber jeg med tavle.... det må være min garanti for, at jeg får hvad jeg ønsker...

    Charlotte


  • #15   11. feb 2010 Jeg kender også nogle gårdkatte, som har fået similanghåret killinger, så må den da også være en NFO eller MCO selvom den selv er korthåret *g*

    Eller så er den NFO og MCO bærer smiley


  • #16   11. feb 2010 Tanja : skal der ikke være en langhåret i familien for at det kommer videre?

  • #17   11. feb 2010 ej hvor svinsk

  • #18   11. feb 2010 Ja det er sku ikke i orden :-s

  • #19   11. feb 2010 Gert - den skal bare parres med en der også har langhårsgenet smiley

  • #21   11. feb 2010 Rikke S - Genialt XD Det må jeg fortælle bonden, at han har NFO Exotics XD

  • #23   11. feb 2010 Spændende læsning det her.. dvs det i siger er at dem der ikke har så meget forstand på racekatte er dumme?
    Jeg har købt to maine coons og regner da med at de er maine coons selvom jeg ikke har stamtavle på.
    Jeg har da osse en cavalier king charles spaniel med tavle og han er da ligeså meget en cavalier king charles spaniel uden tavle.
    Folk der sælger killinger håber man jo på at de er ærlige mennesker, hvad andet kan man gøre??


  • #24   11. feb 2010 Hmm ,det ville jeg nu gerne hvis de reg. opdrættere ikke lavede en million regler omkring det at købe en med tavle.
    Tror at i katte verdenen er det opdrætter sjov taget lidt overhånd, for sådan er det absolut ikke i hunde verdenen!!


  • #25   11. feb 2010 Hvad er det for en million regler du snakker om?

    Så vidt jeg ved, så kastrerer opdrætterne de killinger der ikke skal bruges til opdræt (for en sikkerheds skyld) og har ellers anvisninger eller forslag til hvordan man holder kat?

    Men de kan da ikke lave en million regler - eller hvad er det du mener med det?



  • #26   11. feb 2010 Jeg har nu ikke underlige aftaler på de 2 mc med stamtavler jeg har, men bortset fra det, tror jeg dette indlæg handler mere, om at folk snyder dem der ved for lidt om racen, ikke havde sat sig ind i den da de købte osv. Fordi den er uden stamtavle kan det godt være en mc eller nfo. Jeg ser en del annoncer, hvor jeg sidder og krummer tæer, over at folk forsøger, at sælge huskatte som værende nfo eller mc, og ærligt jeg syntes det er utrolig trist, at nogen er så ligeglade:(

  • #27   11. feb 2010 Jeg vil gerne understrege at det jeg har skrevet et TEMMELIG IRONISK, jeg er skam en seriøs opdrætter og har sørme været det siden 1989, jeg kunne ikke drømme om at sælge gårkatte som værende skovkatte, men desværre ser jeg her, og i den blå avis og på qxl at der gang på gang bliver solgt meget meget korthårs killinger som værende skovkatte eller MCO, og siden der bliver ved med at komme sådanne annoncer, og siden at nogle af dem er de samme som annoncerede for nogle måneder tilbage må de jo have held til at sælge dem.

    Vi har jo desværre også set nogle gange at folk er dukket op på udstillinger med noget som skulle være en skovkat, og som aldrig har set en skovkat :o(

    jeg er frygtelig ked af at nogen bliver snydt så vandet driver, og jeg beklager at der findes sådanne mennesker. Ikke at jeg kan gøre noget ved det, ej heller er det min skyld, men med sådan en tråd som denne, kan jeg i det mindste prøve at gøre opmærksom på problemet, på en lidt sjov og underholdende måde, selvom det faktisk er temmelig sørgeligt.


    Dengang da jeg købte min første skovkat havde jeg brugt måneder på at læse og undersøge om racen, og jeg havde set en hel del killinger. Hvis man gad at gøre det samme, kunne man måske undgå at købe katten i sækken. ;o)

    Og så skal det lige siges at jeg aldrig har lavet regler for mine killinge købere andet end at hvis jeg opdager at katten på nogen måde lider overlast eller er udsat for misrøgte, kan jeg hente katten tilbage uden tilbage betaling af købsprisen, det er de vilkår der er for at købe killing af mig. Og desværre har jeg 2 gange måtte hente kat tilbage pga netop det.


  • #28   11. feb 2010 Jeg har da osse brugt ocaner af tid på at sætte mig ind i den race jeg faldt for.
    De mange regler jeg taler om er: hvis vi nu sammenligner det med et hunde opdræt, ja så det eneste opdrætter kan bestemme er om du overhovedet får lov til at købe en hvalp, udover det er der ingen regler. I kattenes verden ja så er der nogen opdrættere der bestemmer hvorvidt du må avle på katten eller ej, også odrætter der bestemmer om du køber killingen med åben/lukket stamtavle, og hvis du vil købe den til avl tja så er det ikke sikkert du MÅ det!!
    Og vil du købe killingen til den pris der står ja så er killingen neutraliseret..... mange regler!!


  • #29   11. feb 2010 Lisbeth N... Nu tror jeg ikke at du helt har så meget kendskab til hundeverdenen, for det er noget sludder det du skriver... nu forholder det sig sådan at jeg er FCI hundedommer, og jeg kender rigtig mange opdrættere som har regler vedr. køb af deres hvalpe, og der findes utallige købekontrakter til netop køb af hunde. Nu har jeg været i katte opdræt i 20 år og i hundeverdenen i nogle flere end de 20, og katteverdenen har taget efter købekontrakterne som findes for hunde i tidernes morgen, netop fordi hundeopdræterne viste vejen.

    Eks. på købe kontrakt til hund: (link fjernet)

    http://www.gipote.dk/pdf/koebskontrakt.pdf

    andre eks. på hvad der er betingelserne for at købe racehunde;

    KØBSAFTALE OG GARANTI

    Når vi her hos kennel Skyewalker & DK Staff sælger en hvalp, en unghund eller en voksen hund, betinger vi os følgende :

    1. Hunden er købt som familiehund. Dvs. at vi forventer, at hunden deltager i familiens daglige gøremål og bliver behandlet med respekt og kærlighed. Vi skal ligeledes gøre opmærksom på, at man IKKE kan købe en udstillingshund, så længe det er en hvalp. Der er for mange usikre faktorer, såsom bid, testikler, pels etc. som skal være i orden.

    2. Hvalpen skal deltage på hvalpemotivationskursus og ellers have et langt og fornuftigt aktivt liv, med diverse former for aktiviteter.

    3. At man ikke erhverve en hund fra os med videresalg for øje. Dette vil stå i købekontrakten. Såfremt man af en eller anden årsag ikke længere kan have hunden, skal vi tilbydes forkøbsret til max. 2500 kr. Dette gælder hele hundens levetid.

    4. Såfremt og hvis hvalpen eller unghunden udvikler sig fint, og du påtænker opdræt, må dette kun ske efter DKK´s gældende regler. Dvs. at man skal have sin hund avlsgodkendt på en DKK udstilling og man må kun bruge hunde, som er DKK stambogsført og avlsgodkendt til parring.

    5. Man må ikke bruge syge hunde med arvelige lidelser eller defekter i opdræt.

    6. At du som køber til enhver tid, respektere vores gode råd. Vi har sammenlagt generationers erfaring med hunde og opdræt.

    7. At såfremt din hund skulle blive syg eller få en defekt, påtænker at give den bedst mulige veterinære og kærlige pleje, der eksisterer. Ligeledes forventer vi feedback, hvis det skulle være en arvelige lidelse.

    8. Vi aflevere først hvalpene når de er 9 uger gammel.

    9. Vi bestemmer hvilken hvalp du skal have. Hund og familie skal passe sammen. Hver familie sit behov og hver hvalp sin personlighed. Vi har endnu ikke skuffet hverken hvalp eller ejer.

    Vi giver dig til gengæld følgende garanti for køb af hund hos os :

    1. Alle hunde bliver solgt med DKK Stambog, DKK Købsaftale, chipmærket.

    2. Tæven samt hvalpene er blevet sundhedstjekket ved fødslen. Ligeledes bliver hvalpene sundhedstjekket hos dyrlægen ved 9 ugers alderen. Alle hvalpe får ormekur som 5 ugers og 8 ugers. Vi bruger Banminth. Som 11 ugers anbefaler vi Lopatol eller Panacur.

    3. Med hver hvalp følger en startpakke. Den består af snor og halsbånd. Et tæppe, legetøj samt hvalpefoder til 14 dage. Ligeledes medfølger en hvalpemappe, hvor ALT såsom vaccine, ormekur, legetøj, nærmeste træningsplads, gode hundetrimmer, dyrlæger etc. er oplyst. Ligeledes medfølger en gratis hvalpetrim for Westies indtil de er 4 mdr.

    4. Alle hvalpe er født og opvokset i huset blandt alle vores hunde. Dvs. hvalpene bliver præget i en positiv retning og lærer desuden, at blive renlige, gå i snor, køre i bil, samt opleve verdenen udenfor en hundegård. Alle omgivelser er hos vores hunde rent og pænt.

    5. Alle bliver afleveret nyvasket, trimmet og klippet.

    6. Alle er vænnet til, at skulle stå på et bord og blive ordnet.

    7. Med hver hund følger en 2 års garanti mod arvelige lidelser og defekter. Såfremt hunden, du og vi skulle være uheldige, betaler vi en tredjedel af købsprisen tilbage, hvis hunden kan leve med lidelsen eller defekten. Hvis din hund ikke kan leve videre, giver vi dig en ny hund eller købssummen. Vi betinger til enhver tid, en dyrlægeerklæring for lidelsen. Samt kan evt. forlange, at få egen dyrlæge eller specialist til, at se på hunden. For Amstaffs gælder det, at hvis hunden har dårligere HD Status end et C og dårligere AA end et 1, er dette en arvelig lidelse og en tredjedel af købssummen bliver refunderet.

    8. Vi opdrætter ALDRIG på syge hunde hverken fysisk eller psykisk. Vi vil ikke udsætte hverken hunde eller kommende hvalpekøbere for unødvendigt smerte eller sorg.

    9. Vi opdrætter ALTID på det bedste. Både sundhed, psyke og eksteriørmæssigt.

    10. Du kan trygt henvende dig til enhver tid og få gode råd, opmuntring og hjælp til evt. udstilling og opdræt. Vi støtter gerne nye og fornuftige udstillere og opdrættere, der påtænker, at bruge en Skyewalker eller DK Staff hund.



    Så Lisbeth kom ikke og sig at der ikke finde regler og for at købe hunde, jeg har selv racehunde, og der er skam regler skpret ud i pap på mine købekontrakter.


  • #30   11. feb 2010 Og hvis du køber en killing hos en opdrætter som har neutraliseret den er det jo nok fordi den ikke skal bruge til avl, og så er prisen jo også derefter... køber du en avlskat eller udstillingskat er prisen jo en anden, det samme gælder altså i hundeopdræt. Der bestemmer opdrætterne sørme også om hunde egner sig til avl. og det er nu engang opdrætterne som ved om katten eller hunden egner sig til at avle på.

  • #31   11. feb 2010 Jeg har en cavalier king charles med en fin stamtavle på og der var ikke alle de regler du snakker om , så nej det er IKKE noget sludder det ´jeg skriver. I dette tilfælde var det eneste opdrætter forlangte at se mig før jeg købte ham, selvfølgelig det med dyrlægen , det nævnte jeg ikke da det jo er logik for burhøns at man sørger for vaccinationer.

  • #32   11. feb 2010 Men i det hele store taget så er det derfor jeg ikke køber en killing med tavle på, for gider ikke det cirkus. Men respekterer de reg. katte opdrættere

  • #33   11. feb 2010 Lisbeth N - Du kan godt få en kælekat med åbenstamtavle, jeg tror ikek der er særlig mange der sælger med en dicideret lukket stamtavle, men istedet for neutralisere killinger, det er mere sikkert

  • #34   11. feb 2010 Lisbeth, det er jo skønt at du har fået dig en fin CKC. men fordi du har fundet en opdrætter der ikke har sat div. regelsæt for købet er jo ikke ens betydende med at størstedelen indenfor hundeopdræt ikke gør det, og det gør de skam. Du kan også uden tvivl finde en ny opdrætter som endnu ikke har lært den svære lektie som heller ikke skrive nogle regler ved køb af killing, og sådan er der jo så meget.

    Men det er helt i skoven at du sammenligner de to ting nemlig hundekøb og kattekøb og siger at der er en kæmpe forskel, for det er der ikke.

    En anden grund til at mange opdrætter vælger at neutralisere deres killinger er jo også for at undgå at der bliver drevet dfåseavl på dem, som vi desværre har set gang på gang, og desværre grueligt bliver mindet om, via nettet, medierne, dyrenesværn mfl.


  • #35   12. feb 2010 Hey hvorfor ikke vende tilbage til det ironiske indlæg, det var meget sjovere, end at diskutere opdrættere. Nu var det lige så sjovt:)



  • #36   12. feb 2010 TwoCats ;o) du har ganske ret.... men der er jo altid nogen som skal vende det hele på hovedet eller få det til at handle om sig selv, eller skrive sig ud af deres egen sorte samvittighed, Sådan har det sjovt nok været hver gang jeg har skrevet noget ironisk eller med et glimt i øjet...

    Men jeg kan trøste dig med at jeg har fundet 3 gårdkillinger og de ligner helt vildt en bengaler, så nu skal der laves kasse i weekenden, de koster jo noget mere end en NFO så dem må der vare penge i ;o)


  • #37   12. feb 2010 DK * Fabis - NFO *:
    Jeg har en sød han Main Coon - ægte og med stamtavle - så hvis du mangler flere katte til at bevise ægtheden på dine meget sjældne korthårede NFO'er og MCO'er så må du da gerne låne ham.

    Han er godt nok kastrat og har været det siden 12. uge, men det har da aldrig været en hindring smiley


  • #38   12. feb 2010 Maibrit G - Jamen ham napper jeg da ;o) du behøver bare at sende mig et billede af ham, det er vist bevis nok på at han er far til mine skønne NFO - MCO - Shorthair - Bobtail - curl, de er meget sjældne varianter, og prisen er simpelthen årets tilbud, selv Bilka kan ikke følge med her ;o)

  • #39   15. feb 2010 Ja det har jeg lagt mærke til, det er sgu lidt irriterrende at det altid skal udvikle sig til en diskussion.
    Jeg kan godt li dine indlæg:) Var også med på det forleden dag " Det skærer i mit hjerte MEEN" så dtte indlæg er en god efterfølger:)

    MHT. til Bilka så reklamerer de med GARANTIPRIS nu, Så de vil forfølge din pris og sælge billigere, så vogt dig for Bilkas Pris-spioner:)



  • #40   15. feb 2010 Så længe der er godtroende folk til, vil der også være svindlere...

    Og det er da ikke kun killinger, der vupti lige kan blilve til en anden race... grå kat= så må det da være en British shorthair... kat, der har mistet halen= Bum! Så er den lige pludselig forvandlet til en Manx eller Reersø kat... nemt nok...


  • #41   15. feb 2010 Julie...De grå bliver altså til Rusian blue *G*

  • #42   16. feb 2010 Nåårh, ja okay... men pointen hænger der stadig... smiley

Kommentér på:
Nogen må da tage røven på....

Annonce