{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.458 visninger | Oprettet:

Zanitha C
Zanitha C
Tilmeldt:
22. sep 2009
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 2

Hund og Killing..? {{forumTopicSubject}}

hej der ude..

det er sådan at jeg har en hund på 1½..
hun er halv boxer og halv labrador, og hun er katte venlig nok når vi er ude at gå og meget nysgerrig..

det er sådan at jeg over vejer at anskaffe mig en killing, men hvordan er det med hund og killing sammen..?

har osse hørt at en kat automatisk vil overtage "herredømmet", og sætte hunden på plads.. er det også sådan når det er en killing?
for vil jo hellere ikke ha' at min hund føler sig erstattet.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hund og Killing..?
  • Zanitha C
    Zanitha C Tilmeldt:
    sep 2009

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 2
    #3   8. jun 2010 har kigget lidt på en killing som bor sammen med 3 andre hunde.. så der tænker jeg lidt at den er ok vandt til hunde hehe..
    og med hensyn til min egen hund, så kom den som hvalp også et sted fra hvor der var kat og der er mange katte på vejen hvor vi bor.. så hun ser dem dagligt og er enten ligeglade med dem eller vil over og kigge på dem..


  • #5   8. jun 2010 Tja - altså en killing der er ordentligt socialiseret kan nu altså godt flytte sammen med en hund, uden at killingen bliver stresset over det, min kat Igor havde aldrig mødt hunde før den kom hjem til os, men han var bedste venner med vores 2 hunde lige fra starten.



  • #6   8. jun 2010 Jeg har en hund og 3 katte sammen. FIk dem alle fra killing, og der har SLET ikke været noget problem!
    Det kommer meget an på hundens temperament. At han er nysgerrig er fint nok, men han skal samtidig være meget forsigtig ved sådan en lille ny.
    Men sørg for at giv din hund ligeså meget opmærksomhed som han/hun gjorde før.. Men det er lykkedes perfekt herhjemme smiley


  • #7   8. jun 2010 Vi har 3 voksne hunkatte og en stor vuffer smiley Det går helt fint, de to af kattene holder sig lidt for sig selv mht. hunden, men den sidste elsker ham simpelthen! De er bedste venner de to, og kan slet ikke undvære hinanden smiley

    Vi venter killinger indenfor de næste par dage, og det er netop hende som kan med hunden som venter sig. Jeg har ikke før skilt hund og kat ad når der har været killinger, og gør det heller ikke denne gang. Det er gået helt perfekt alle gange.

    Men du skal være sikker på, at din hund ikke vil gøre den lille mis noget, du kan evt. lade den møde andre hunde venlige katte inden da, men selvfølgelig holde øje med den smiley


  • Zanitha C
    Zanitha C Tilmeldt:
    sep 2009

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 2
    #8   9. jun 2010 tusind tak for alle de gode og vellykkede historier.. gør mig lidt mere tryk ved situationen, for vil jo det bedste for dem begge..



Kommentér på:
Hund og Killing..?

Annonce