{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
652 visninger | Oprettet:

Opdatering ved Chili {{forumTopicSubject}}

Ja nu er det ved at være en lille uge siden vi var ved dyrlæge og jeg kan godt mærke at hun har fået det meget bedre. Hun har ikke tisset ved siden af bakken en eneste gang siden hun kom hjem. Vi holder hende stadigvæk i gæsteværelset for at hun får så meget ro som muligt, og så vi ikke stresser hende. Hun får gradvist lov til at undersøge mere og mere af lejligheden. Hun spiser godt, drikker godt og spinder og vil MEGET gerne snakke, så noget tyder på hun har fået det meget bedre..
Vi har sat feliway op inde i gæsteværelset og det har virkelig gjort en forskel, altså hun laver stadigvæk masser af ballade, men hun virker mere tryg nu.

Dyrlægen mente at det var stress betinget blærebetændelse, så hun fik smertestillende i 6 dage, og så skulle hun have MASSER af ro, og det må sige at have hjulpet på det. Det er deerfor hun er lukket inde i gæsteværelset med bakke,vand og mad. Er derinde rigtig meget, og lukker hende også ud om dagen, men om natten sover hun derinde.. Det var dyrlægens råd

Beklager det blev lidt langt, men i var så søde allesammen til at lytte til mit indlæg om hende, så synes da også i skulle have en opdatering.
Mange knus og potedask fra Linda og Chili smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Opdatering ved Chili
Kommentér på:
Opdatering ved Chili

Annonce