{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.032 visninger | Oprettet:

Opdatering: {{forumTopicSubject}}

Opdatering af linket fra i går, om Bølle der ikke kunne komme af med hverken afføring eller urin: (link fjernet) ...

- Grunden til at han ikke kunne komme af med noget, var, at han ikke havde spist så meget eller drukket noget.

Bølle fik konstateret sukkersyge, begyndende nyresvigt (p. g. a. alder/kost), samt en lettere leverskade (også p. g. a. alder/kost). Dyrlægen tog blodprøver og gav ham vædske, da han var ekstremt dehydreret (hans nakkeskind stod ret op, når hun løftede det og derefter slap). Hun tog også hans temperatur og puls, hvoraf temeperaturen var på 38,2, og pulsen en smule for hurtig - men som kan skyldes at Bølle var nervøs.

Vi fik lov at vente ca. ½ time på svar fra blodprøverne, hvorefter vi blev kaldt ind, og fik diagnoserne.

Dyrlægen mente at Bølle godt kunne fortsætte med at leve et værdigt liv, hvis han fik den rette kost - så fra nu af skal han have Specific fkd renil, som er til katte med nyrefejl/-svigt, resten af sine dage.

Han fik som skrevet ½ l. vædske, fordelt over to sprøjter, med lidt salt og sukker i, og så fik han en sprøjte med binyrebarkhormon, samt to andre indsprøjtninger. Og han fik taget blodprøver - så staklen blev rigtig stukket i i dag, men han sagde ikke en lyd. Han blev også vejet, da han har tabt sig meget her på det sidste, og han vejer 4,4 kg.

Vi skal til kontrol om to - tre måneder for at se om han får det bedre. Men får han det ikke bedre inden et par dage - d. v. s. spiser og drikker - så skal vi derned igen, for så at få afgjort hvad der så skal gøres. Så vi er nervøse!

Vel ankommet hjem igen smed Henriette Bølle´s gamle mad ned i en pose, for det skulle hendes mor Marianne(tidligere her på galleriet) have til hendes kat, Tulle. Hun gav ham noget af det nye, og så skulle vi ellers et smut hjem til Marianne for at fortælle hvad der var sket, og for at aflevere maden.

Senere tog vi begge tilbage til Henriette. Bølle havde ikke rørt maden endnu, men han så ud til at have det bedre, og de pukler han fik i nakken efter at have fået vædske var forsvundet. Senere tissede han en ordenlig klat, men havde stadig ikke lavet det store. ´Tror næsten at alt den urin var noget af den vædske han fik sprøjtet ind.

Kryds fortsat fingre for Bølle, da vi stadig håber at han snart begynder at spise og drikke igen - for ellers går det jo nok den forkerte vej...

Billeder af Bølle (og Henriette) kan ses her: (link fjernet) - de sidste seks billeder.

Tak til alle der tidligere tænkte på Bølle, og krydsede fingre for ham! Tak for hilsenerne!


Poteklem herfra (både fra Bølle, Henriette, Johanna & Marianne).

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Opdatering:

Annonce