{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.413 visninger | Oprettet:

Kattens Værn er i dyb dyb krise ! {{forumTopicSubject}}

Vidste I at Kattens Værns økonomi er virkelig i bund ?

KV er 100% afhængige af medlemskaber og donationer ! og det kan desværre mærkes i denne finanskrise tid O:(

Tænk, hvis alle brugere at dette forum herinde ville donere fx. kr. 100-200,- til KV. Det vil indbringe penge til KV, som kan bruges på dyrlægeregninger og foder til kattene....

Har I forbindelser til firmaer som kan donere penge eller foder til KV, så tage fat i dem.... det er virkelig alvorligt ! Direktør Michael Christiansen kan bekræfte ovenstående, hvis der er behov for dette.

I kan ringe til KV for at donere penge på 90 540 777 eller sende SMS "KV" til 1241 for at donere kr. 100,-

Hvad skal Danmarks herreløse katte gøre uden KV ?

Mange hilsner, Mette


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kattens Værn er i dyb dyb krise !
  • #1   1. feb 2012 Økonomisk støtter jeg ikke KV for mine erfaringer med dem er ikke gode.
    Mange organisationer er i krise og så må de jo prøve at finde alternative metoder til at skrabe penge ind på.
    Jeg støtter Anima, DB, Inges kattehjem og Dansk Epilepsiforening. Jeg vil hellere donere til IK, for de er altid så hjælpsomme.


  • #3   1. feb 2012 Er enig med Marianne P omkring de alternative organisationer og foreninger til KV.


  • #6   1. feb 2012 "Hvad skal Danmarks herreløse katte gøre uden dem?"
    Jamen de siger jo barsk at de bare afliver kattene og har netop hørt udtalelsen fra hende der var "kirkegårdskattefanger", at hvis katten var tamkat men ikke mærket og der ikke var plads på et internat, så havde hun intet problem med at aflive den. Så gør man altså ikke nok for at finde foderværter og hjælpe med genudsætning.

    Det kunne jo være at der var en fodervært der havde læ-sted til den som bare ikke havde fået den neutraliseret og mærket.


  • #8   1. feb 2012 Jeg syntes det er tragisk at der i 2012 er så hårdt brug for internatater. Føj hvor er mange kattejere uansvarlig ...

  • #9   1. feb 2012 Hvor er det trist er mange igen udtaler sig uden at vide hvad der egentlig sker og at I har så ondt af at nogen forsøger at hjælpe KV.

    KV kan ikke tage sig af alle katteproblemer og det har de heller aldrig sagt ! Det er umuligt, men de gør hvad de kan. Det handler om hvilke aftaler Kommunerne har indgået, for at de kan hjælpe og det handler om hvor villige private personer, som dig og mig, er indstillet på at tage ansvar for de herreløse katte og hjælpe. KV har aldrig haft penge til at "overtage" alle herreløse katte, så det handler om samarbejde.

    De har ikke bemanding = penge til fx en akutambulance som DB. Men dette betyder da ikke at inspektørerne ikke køre ud aften/nat (har nemlig selv fået hjælp, hvor DB ikke ville hjælpe).

    Foderværter, tja var det ikke lige præcis DB som for nogle år siden stoppede udlevering af foder til foderværter, fordi de udtalte at alle katte i DK har en varm sofa at sove i....
    KV udlevere foder til de værter som de har et samarbejde med.

    UNDSKYLD fordi jeg forsøger at skabe opmærksomhed omkring et kæmpe problem. Klart det forkerte Forum - sjovt troede det handlede om dyrene........


  • #11   1. feb 2012 Glemte at skrive tak til dem som kan se at KV's arbejde gør en forskel !

    Og til alle andre, hvordan ved I at de ikke forsøger at "tilpasse" virksomheden ?! Men lider pga. stigende priser alle steder. Og er det en grund til ikke at støtte deres arbejde ?!


  • #12   1. feb 2012 Hvad med at indfange fertile fritgående katte og tildele ejererne en bod til KV - og tvangsneutralisering naturligvis for ejers regning

    Ikke mærkede katte og registrede katte - aflivning



  • #16   1. feb 2012 Jeg kan så ikke se det forargelige i, at de får aflivet kattene, hvis de ikke kan finde ejerne og der ikke er plads på internatterne. Der er alt for mange vilde og herreløse katte rundt om i Danmark. Og jeg tror mange af dem slipper på den allernådigste måde ved at blive aflivet, fremfor at blive genudsat i et område, hvor der er for mange katte og dermed kamp om maden.

    Det er så dejligt, hvis man bare kunne redde alle katte. Men det er man nød til at forholde sig til, at man ikke kan. Og uanset hvor mange der bliver reddet, ja så kommer der jo desværre hele tiden nye til, pga. dybt uansvarlige katteejere, som bare smider katten væk og ud, når de ikke længer gider den.

    Som Lis skriver, bod til katteejerne og neutralisering/aflivning for deres regning.


  • #17   1. feb 2012 KV har jo som også andre skriver et image-problem. De laver aftaler med kommunerne om indfangning af katte - ja, men så er der da først nogen der anser katten som et skadedyr.
    Man kan ikke redde alle nej og ja, neutralisering er vejen ud af det. Så prøv lige at se hvor mange der ønsker billig neutralisering herinde. Man skal ikke anskaffe sig et dyr hvis man ikke har råd til at have det.
    Det handler om at redde en organisation. Den pgl. organisation må så minimere de faste omkostninger og lave noget alternativt fundraising.
    Alle skal prioritere deres penge, derfor kan man ikke bare plukke nye medlemmer. Ud og sælg nogle lodsedler:-)


  • #18   1. feb 2012 Nu er jeg een af de tosser der, samtidig med mit opdræt også er der for kattene, der kommer i hænderne på KV. Det er muligt at der har været kedelige sager, men det tror jeg ikke nogen hjælpeorganisationer kan sige sig fri for. Det er i hvert fald ikke gjort af en dårlig mening.
    Jeg kunne godt tænke mig at man tænkte på de katte det nu går ud over og ikke personerne. Dem jeg har været i kontakt med i dag, er ligeglade med at miste deres job, de kan sagtens findes nyt. Men de er ulykkelige over de katte, der nu ikke bliver indfanget og dem der nu ender på en rasteplads, eller bliver kastet ud af en bil i fuld fart og ender på min gårdsplads. Der er blevet fyret 3 ud af 4 inspektører her i jylland/fyn, hvilket vil sige at der nu kun er 1 igen Christian i Aalborg. Noget af det første der kommer til at ske er at aftalerne med kommunerne er de første der ryger, hvilket er dybt tragisk for kattene. Så 100 sølle kr om året, fra alle os der har katte, ville være en voldsom hjælp.

    Men som Lis skriver så er der kun en vej frem og det er at neutraliserer kattene, så der ikke kommer det uhensigtsmæssige høje antal uønskede katte/killinger. Og lad for pokker være med at laver killinger for sjov.

    Følelsesporno tjoh. Det er for mig ikke nødvendigt at skrive hvad der sker med de katte der ikke findes hjem til. Det behøver man vel ikke være Einstein for at regne ud. Men der er sikkert nogen der er så naive at tro at de sidder og kukker i et bur i årevis. Det gør de IKKE. Det ville også være mishandling.
    For mig er det fuldstændigt ligegyldigt om det er den ene eller anden organisation, hvis eksistens står på spil, det vigtige det er HVEM går det ud over!!!!!


  • #19   1. feb 2012 I forhold til samarbejde med kommunerne, så er det vigtigt at vide at mange af kattene ender som genudsætningskatte. Jeg har selv en sådan, fordi min kommune har den aftale. Den tidligere ejer havde "glemt" 2 katte. De blev begge indfanget. Den ene måtte desværre aflives pga sygdom og knuste knogle i den ene forpote, den havde levet med i årevis, den anden render rundt og ligne et be-pelset fodbold.

  • #21   2. feb 2012 Nu koster det jo også 500 kr af egen lomme at få indfanget en andens kat for at få lov til at passe den på egen regning. Så det er ikke der pengene går til.
    Jeg er heller ikke interesseret i at have alle andres katte rendende, men jeg valgte at have Fritz, der ikke kan gøre for at hans tidligere ejere "glemte" ham andre kan vælge anderledes. Han er nu vaccineret og kastreret, ved hjælp af KV. Ellers var "tilbudet" fra tidligere ejer, at de kunne sende en ud for at skyde ham.
    Jeg er i det hele taget modstandere af udekatte generelt, selv om nogen kan komme med det ene "gode" argument efter det andet, der alligevel ikke holder vand.
    Vi er fuldstændig enig i at det er meget bedre at aflive humant end kattene render rundt og har et kummerligt liv. Men faktum er at katten ikke bliver aflivet humant, med mindre bla KV træder til.
    Vi er også helt enige i at der burde være en lovgivning omkring katte, mærkning, neutralisering osv. Vi kunne sådan set ikke blive mere enige Lotte.

    Men nu er det desværre sådan at der render ca. 700.000 herreløse/hjemløse katte rundt i lille Danmark og det er lige nettop det vi skal huske på. Har vi ikke KV og de andre internater, hvad så ?? Så mangler vi nogen til at hjælpe kattene med at blive indfanget, fundet og hjulpet, enten på den ene eller anden måde. Desværre er det meget få, der legalt afleverer uønskede og uafsættelige killinger/katte til internaterne, de fleste vælger at smide dem ud som affald til en uvis fremtid.
    Kattene er uden skyld i at de er endt i denne situation hos en uansvarlig ejer, der ikke har formået det ansvarlige, eller ikke har ønsket at gøre det.
    På mange tråde ser man katte-ejere gå i svime, når der vises billeder af mishandlede katte og med rette. Men tænk på hvor mange katte det sker for, vi IKKE ser, som IKKE kommer i medierne. For mig er det dobbeltmoralsk at man så ikke kan afsætte 100 kr om året til fx KV.
    Mange har yderligere den frækhed at kalde bla mig og andre som opdrætter for snobbet og for krævende, når jeg har regler for de killinger jeg sælger, og at vi kun går op i stamtavler. Jeg og en stor del af opdrætterne, som er så snobbede med vores stamtavler er også dem der gladeligt hjælper internaterne og gerne giver en skilling til de katte der kommer fra dem der ikke vil tage vare på deres katte, sætte krav til deres købere osv. Det er også os, der gang på gang oplever menneskers modbydelige og ignorante handlinger, der går ud over sagesløse katte.

    Der vil sikkert komme nogle at sige at så skulle opdrætter lade være med at få killinger. Men nu er det højst 2 % af de hjemløse katte der er såkaldt racekatte. De er hverken øremærket/chippet og kommer derfor ikke fra en reg opdrætter. Så kan man jo selv regne ud hvor de kommer fra, og lade være med at støtte den slags. Og skulle der endelig komme en der er mærket, finder man som regel frem til opdrætter eller ejer, for ofte er det en kat, der ved en fejl er smuttet ud. Men igen, havde vi ikke KV eller andre, var den slet ikke blevet "fundet".
    Så uanset hvad man må mene om KV, så husk at der desværre er hårdt brug for dem.


  • #23   2. feb 2012 Desværre forholder det sig sådan at uanset om der var KV eller andre, ja så ville de uansvarlige katteejere stadig opfører sig som de gør. Jeg tror det er et meget lille fåtal af dem, som tænker at det må KV tage sig af. Så langt tænker de slet ikke.

    Det er en generel holdningsændring i befolkningen der skal til. Katten har stadig en lav status i forhold til eksempelvis hunden. Ellers ville der jo gå lige så mange herreløse hunde rundt som katte. Men så længe der er idioter med holdninger som "man skyder da katte", ja så vil den stadig blive behandlet derefter af en relativ stor del af befolkningen....desværre. Så jo, der er bestemt brug for organisationer som KV og andre.

    Hvis holdningen generelt bare er, at når der er krise, ja så må de jo bare spare, ja så kan jeg godt se, at deres fremtid er usikker. Men hvis de lukker ned, ja så vil problemet med herreløse uneutraliserede katte, jo bare blive endnu større. Og i en kriseperiode som denne, ja så er der formentlig brug for dem i endnu større grad, end når der ikke er krise. For når krisen kradser i en famillie, hvad tror i så ryger først? Katten....og hvis man ikke kan få den solgt eller givet væk, ja så kan man jo bare kører den langt væk hjemmefra og sætte den af i en skov, så lærer den nok af sig selv at fange sin mad......ja det er desværre sådan stadig mange tænker i DK


  • Janne.*
    Janne.* Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 17 Følgere: 151 Katte: 6 Emner: 163 Svar: 3.365
    #24   2. feb 2012 Så er der lige bestilt en hvid termokande i KV`s Webbutik, min den gamle termokande havde mange år på bagen. smiley

    Er den ikke sød. smiley

    http://kattens-vaern-butik.dk/termokander-13/



  • #25   2. feb 2012 Janne - som også er min hyggeprofil
    Super god idé .. vi stod lige og manglede en termokande, så nu har jeg bestilt den sorte af dem. Hvor er de fine smiley


  • Janne.*
    Janne.* Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 17 Følgere: 151 Katte: 6 Emner: 163 Svar: 3.365
    #26   2. feb 2012 Herdis
    Ja ik. jeg faldt også med det samme for den. smiley

    Så mangler der lige puderne med kattemotiver på og kaffekopper. haha

    De her puder passer rigtig godt og vil pynte til min mørke læder hjørnesofa. *G*

    Tryk på billedet for rigtig at kunne se dem.

    (link fjernet)


  • #27   2. feb 2012 Ja de har nogle super søde ting derinde.. men alt med katte er jo smukt smiley

  • #28   2. feb 2012 Synes egentlig også det er på tide, at Danmark får et dyrepoliti, som de har i USA og England. Forstår slet ikke hvorfor politikerne ikke kan se det økonomisk forsvarlige i det. Derudover vil det skabe nogle arbejdspladser. Hvis folk ved, der er en reel risiko for at blive straffet for at behandle dyr dårligt, vil det også hjælpe på problemet med dyremishandling osv.

  • #29   2. feb 2012 Enig Natasha!

  • #30   2. feb 2012 Diana J, jeg kan ikke være mere enig.

    En hamrende god ide Janne, jeg har lige bestilt en i sort og overvejer en i hvid, til te eller måske kakao. Det kunne måske også være en gave-ide, hvis man kender en katteglad person, der har fødelsdag.

    Lotte jeg er langt hen af vejen enig med dig, og jeg kan garanterer dig for at der er lavet besparelser og der kommer nu endnu flere. Desværre er det kattene det går ud over uanset hvordan vi end vender og drejer det. Og det er kattene jeg tænker på og det samme gør KV. Og i forhold til at man så bare må aflive nogle flere, jamen det bliver jo konsekvensen, i hvert fald for dem der bliver indfanget/fundet. Nu risikerer der så bare at blive aflivet flere katte, der kunne omplaceres. Det giver jo ingen mening. Som opdrætter, der elsker katte og tager vare på mine katte og dem der nu er landet på mit dørtrin, kan jeg da bliver stiktosset over at så mange undlader at neutraliserer deres katte. Ud over at vi så kunne undgå en masse overflødige katte, ville det også nedskære mange af de adfærdsproblemer betragteligt vi hører om. For mange af de katte ender også på gaden, når ejeren ikke orker de tisser/laver rundt omkring eller markerer sig på anden vis.
    Jeg har tænkt mig at bede alle på min Facebook-venneliste og at give 100 kr til KV og bede dem om at få deres venner til det. Hvis bare halvdelen af mine venner og halvdelen af deres venner gjorde det, ville sølle 100 kr for mig, betyde en masse for KV og ikke mindst for kattene.


  • #31   2. feb 2012 Et dyrepoliti....jeg mener i første omgang, der skulle oprettes et socialt vagtværn, til at tage sig af alle de sager om misrøgtede og mishandlede børn.

    Tror ikke at jeg ikke har sympati for dyrerne, men jeg mener stadig der er så mange andre tunge sociale ting der halter, som i min verden kommer i første række.


  • #32   2. feb 2012 Socialt vagtværn? Allerede nu kan du sa melde naboen anonymt, men det er OT.

  • #33   2. feb 2012 Marianne, ved godt det er OT. Men det hjælper ikke noget at man kan melde naboen, hvis man bor i en kommune, som ikke har de nødvendige ressourcer til at tage sig af det. Hvis det blev uafhængigt af kommunale budgetter, tror jeg der ville ske noget langt hurtigere end vi har set i de sager, som er kommet frem i offentligheden. Og det er bare toppen af isbjerget. Det findes utallige andre børn rundt om i Danmark, som lever under samme usle leveform, som dem vi har hørt om i pressen.

  • #34   2. feb 2012 Jeg betaler inte til hverken Kattensværn, dyrensbeskyttelse osv.. Grunden til dette, er de erfaringer jeg har haft de 5 gange jeg har haft ringe efter dem..
    F.eks en vildkat, som der var udsultet og søgte læ hos mig. Den var tam.. Jeg forsøgte at ringe rundt til de forskellige og spørger om de havde mulighed for at hjælpe, jeg blev sendt videre og videre og videre..... og til sidst fik jeg det svar, at de først ku komme 1 uge senere.. Hallo katten ville sku være død til den tid..
    Ogsådan har det været gang på gang..

    Jeg har prøve at lave en aftale om at jeg godt ville hjælpe med at fodre de stakkels katte der render rundt her, lidt lige som den måde de køre nogle andre steder, men nej.. Det ville de ik hælpe med her..
    Nu prøver jeg så de 100 ,- + det løse til de stakkelse katte der render rundt her, fremfor at betale til dem..

    Undskyld med jeg er meget utilfreds.. Ved godt at de ik kan hjælpe alle, men..


  • #35   2. feb 2012 Diana J - og hvis du faldt ned i et hul og brækkede benet, skulle jeg så være ligeglad med dig fordi der er krig i Irak? Folk har lov til at støtte forskellige ting ;o)
    I min verden kommer dyr før børn, også derfor jeg støtter WSPA og ikke Børnefonden. Men sådan er man så forskellig.


  • #36   2. feb 2012 Janne:
    Vildt skøn termokande!! Den skriver jeg mig lige bag øret!


  • #37   2. feb 2012 Det er måske nettop derfor det er vigtigt at støtte om dem Karina. Så der med tiden kunne ansættes flere, anskaffes flere biler, laves mere plads osv. Og så skulle du været gået igennem vores kommune, som har en aftale med KV. Så havde du helt sikkert fået hjælp. Men de få der var kunne desværre ikke dække det hele og nu er der kun en til at dække hele jylland og fyn. Det kommer til at betyde at der fremover bliver indfanget endnu mindre katte, der så får lov til at gå en kummerlig og langsom pinefuld død i møde.

  • #38   2. feb 2012 Jeg synes tråden indimellem tager nogle underlige drejninger ift. emnet. KV kan jo ikke gøre for, at der findes uansvarlige katteejere. Det er jo for hulan netop pga. disse, at KV overhovedet findes og er nødvendig. Og KV har vel heller ingen beføjelser til at kræve ”bod” af folk. Og hvis KV virkelig er så fattig nu, ja så sparer foreningen jo nok allerede alt det, den kan … på kattene …. og så er det jo også galt…. og så vil man ikke støtte. … og så kommer der endnu færre penge i kattekassen…. og så kører den negative spiral.

    Der er helt sikkert mange ting, KV kunne gøre bedre, men det kan kattene jo ikke gøre for, og selvfølgelig skal KV have hjælp til at hjælpe dem.

    Da jeg for 1-2 år siden alligevel ville prioritere blandt (efterhånden for mange) dyreværnsforenings-medlemskaber o.lign., blev KV en af dem jeg valgte fra. Dels pga. at jeg var lettere desillusioneret over flere ting i forhold til foreningen, dels fordi jeg faktisk troede, at foreningen var velhavende. Det var KV nemlig engang, men det er den så åbenbart ikke mere. Desværre smiley
    Noget der kunne motivere mig til at melde mig ind igen, var større gennemsigtighed og åbenhed i alle henseender, OGSÅ hvad angår økonomi og regnskaber (inklusive direktørlønninger). Åbenhed om foreningens egne fejl - og information om, hvad der bliver gjort for at rette op på disse, har også betydning for hvordan jeg oplever en forening.

    Måske melder jeg mig ind igen …. Under alle omstændigheder skal jeg nok lige sende en skilling til KV.


  • #39   2. feb 2012 Karina **..... Hallo katten ville sku være død til den tid.. **

    Det ville den vel ikke, hvis du havde fodret den i uges tid der ville gå, inden KV havde tid og mulgihed for at hjælpe. De må jo prioritere hvad der er akut, og hvad der kan vente.


  • #40   2. feb 2012 Marianne:
    Jeg tog skam kontakt til kommune, men de ville ik hjælpe.. Og har betalt ringe mange penge til KV i gennem tiden, men efter 5 triste oplevelser med dem, så har man altså bare ik lyst til at støtte med penge mere. Så vil jeg heller støtte hittekillinger, som jeg os tit gør + jeg hjælper de vildkatte der er her i byen, så godt som jeg kan med en skolepraktikløn..

    Tinka: Tror du selv at jeg ville lade en kat død, nix og nej.. Jeg går skam hver dag og giver foder til alle de vildkatte der er her i byen, ud af mine egne penge (skal sige at ejg er ik ligefrem rig, da jeg kun får en luset løn fra min skole ala SU)
    Og en ting mere, når man fodre de stakkels vildkatte for at hjælpe KV, hvad tror du så man får afvide.. De vil sku ik hjælpe mere, for nu er katten din.. Tak den besked fik jeg nemlig også.. At hvis jeg fodret, så var katten min, ifølge deres regler..
    Så ifølge dem, skal man lade katten dø ellers er den vildkat ens eget ansvar..
    Og de havde skam fint tid til at hente den, men det lå ik på deres rute at køre herned til mig, før en uge senere..

    Dette var os bare en af de dårlige oplevelser jeg har haft..

    Og ja, det er jo ik mig der har løse katte til at fise rundt i hele byen.. Mine katte er indekatte.. Men da jeg ik vil se dyr lide, ja så hjælper jeg det jeg kan her i byen for kattene + vildfugle...



  • #41   2. feb 2012 En ting mere, de 5 triste oplevelser er de eneste 5 gange jeg har taget kontakt til dem, fordi det var nødvendigt.. Den ene gang, kæmpe jeg så hårdt, så det lykkes mig at få en til at fatte at det var nu de sku hente en stakkelse bette misser..

  • #42   3. feb 2012 Karina **De vil sku ik hjælpe mere, for nu er katten din.. Tak den besked fik jeg nemlig også.. At hvis jeg fodret, så var katten min, ifølge deres regler..**

    Nu ved jeg ikke lige hvordan det er foregået, men man kan jo ikke gå og fodre på tilløbere i måneder og år, og så pludselig en dag bestemme sig for, at KV må overtage ansvaret. Men når man kontakter KV inden for rimelig tid efter tilløberen er dukket op, så er det muligt at aftale med KV at man fodrer, indtil de kan tage over. (hvis kommunen har aftale med KV).

    Men bortset fra det, så er netop det, du beskriver, er et typisk eksempel på hvorfor jeg meldte mig ud af KV.
    Du er ikke den første, der beklageligvis er blevet fejlinformeret af den medarbejder, du var i kontakt med, da du bad om hjælp. Nogle gange er det måske nok borgerne, der misforstår, hvad der bliver sagt, tror jeg. Men jeg tænker også, at det ikke kan passe, at det hver gang er borgerne, der opfatter tingene forkert. Og jeg håber, at KV nu har fået rettet op på det, så ALLE KVs medarbejdere kender retningslinjerne.

    Heldigvis hjalp du katten, men efter hvad jeg har læst flere gange (bl.a her på KG) er der altså nogen, der undlader at fodre i sådanne tilfælde, fordi de har fået at vide - eller bare tror - at de så kommer til at hænge økonomisk på katten.

    Jeg mailede med Ingeborg Arndal fra KV bl.a. omkring denne udbredte misforståelse af retningslinjerne for fodring af vildkatte, og fik hendes tilladelse til at citere fra en af de mails, hun sendte:

    ”Det er også meget ærgerligt, hvis folk får det indtryk, at de ikke skal fodre vildlevende, herreløse katte. <b>Det er Kattens Værn klare holdning, at herreløse katte skal fodres! Ellers kan de ikke klare sig.</b> Derudover mener vi, at de bør neutraliseres og tilbydes et sted, hvor de kan søge ly for vind og vejr. Det er det, vi arbejder for ved at etablere genudsætningsaftaler m. foderværter. <b>Men under alle omstændigheder: man bør fodre de herreløse katte, indtil man har fundet en varig løsning.</b>”

    (det er mig, der har fremhævet med fed)


  • #43   3. feb 2012 Tja.. så man jo sige at jeg handler udfra KV's oficielle politik, for jeg sørger for dyrlæge, foder og ly til "bonusbørnene" for egen regning, for så véd jeg at katten får hvad den skal have og ikke nogen hurtige løsninger. Hvem tilbød engang en af mine naboer at aflive en rask tamkat hun havde fodret ved sin arbejdsplads? Ingen ringere end KV - og det var en tamkat! Nix, jeg klarer paragrafferne selv!!!! Det har reddet mange skæbner - og det er jeg stolt af! Elvis er én af skæbnerne:-). Det var dog min mor der fodrede det kuld og fik lukket for tilgang - for egen regning!

  • #44   3. feb 2012 Jamen jeg er en af dem der som forholdene er sagtens kan forstå at der aflives katte - der burde aflives mange flere. Der er ganske simpelt ikke nok hjem til at aftage den mængde der er.

    Hårdt nej det er det ikke - det er realistisk. Og hvor skal pengene komme fra. Ekstra beskatning måske ...

    Og problemet med overproduktionen er ikke for nedadgående - tværtimod - det er som at slå i en dyne - der er alt for mange der ikke er deres EGET ansvar bevidst.


  • #45   4. feb 2012 Tinka: Jeg ringe samme dag at jeg opdaget den og havde jo så ikke fodre den i flere dage. Men fik af vide at bare det at jeg gav den lidt mad, så var katten min. Og ik nok med den, jeg blev sendt rundt og snakke med puha mange personer.

    Og ja, jeg ved at de ik kan redde alle katte, men ud af de 5 gange jeg har haft brug for dem, så burde de ha hjulpe bare 1 gang. Men nej.

    Og jeg kan jo ik klare at se dyr lide, så jeg Hjælper alt det jeg kan. Pt har jeg 3 vildkatte der er flytte ind i min stald og lade her i denne vinter.


  • #46   4. feb 2012 Karina **Men fik af vide at bare det at jeg gav den lidt mad, så var katten min.**

    Som du kan se i mit forrige indlæg er det en forkert oplysning, du har fået. Og som nævnt er du desværre ikke den eneste, der har været ude for netop det :-/.
    Nu ved jeg ikke hvor længe det er siden, du kontaktede dem ... men det er ret præcis ét år siden, jeg gjorde KV opmærksom på problemet. Håber der er rettet op på det nu!


  • #47   4. feb 2012 Nogle mennesker kan ikke lide Kattens Værn, andre hader Dyrenes Beskyttelse og nogle afskyr Inges Kattehjem. Der er forskellige opfattelser af, hvad dyreværnsforeninger skal gøre for kattene. Nogle synes det er okay at aflive, andre hader en dyreværnsforening fordi de netop afliver. I dette tilfælde bliver der meddelt at Kattens Værn er i krise og mangler opbakning. Fair nok hvis man vælger ikke at støtte - men for fremtidens herreløse kattes skyld, så send et bidrag, stort som lille. Også selvom du har haft en dårlig oplevelse. Send i stedet en mail til chefen for Kattens Værn, så de har mulighed for at rette op på det.

    Ingen forening er perfekt, for de styres af mennesker - og mennesker fejler, mennesker er forskellige. Men faktum er at Kattens Værn indfanger, hjælper, henter og bortadopterer masser og masser af katte. Hvis Kattens Værn lukker, så går det udover kattene. Mon ikke vi får problemer som i Grækenland, Spanien, Polen osv hvor det vrimler med herreløse katte, mange tynde og forhutlede. Nogle skriver herinde, at det ikke er synd for en kat at dø, dvs blive aflivet. Enig! Hellere aflive en kat end at den løber rundt og lider, eller føder/laver tusinder af herreløse katte. Er der ikke hjem til en herreløse tam kat, så er det også bedst at få den aflivet, end den ender på gaden til et skidt liv. Gælder både de tamme og de vildtlevende (vilde) katte.

    Kig forbi http://www.kattens-vaern.dk/?side=550, gang så de sager med tusind og overvej, hvordan katte der havner i lignende situationer skal klare sig fremover. For Inges Kattehjem og Dyrenes Beskyttelse vil ikke kunne løse dem!!!!


  • #48   4. feb 2012 Alle forslag til forbedringer, så Kattens Værn kan spare penge, er alletiders. Der er foreslået at skære mere ned - men mon ikke en forening der ikke har flere penge, allerede har skåret alt væk. Hvis man efterhånden lukker internater og fyrer folk, så brænder lokummet vist.

    Internater er en kæmpe udgift. Folk betaler for at adoptere en kat, men udgifterne til dyrlægen, huslejen, ansatte, foder, grus osv koster meget mere end hvad der kommer ind på katten.

    Reklamer og annoncer koster penge, og det er der vist ikke råd til. Og hvornår har I egentlig sidst set en dyr annonce om Kattens Værn? Nej vel, det er ikke der pengene bliver brugt. De bliver brugt på kattene.

    Kattelov og Dyrepoliti er fremragende ideer, så dårlige katteejere kan straffes og forfølges. Men politikerne er ikke til at råbe op!!!! DB, KV og IK og alle de andre foreninger har forsøgt i årevis, men når få politikere lytter og forsøger, så er der ikke stemmer nok når foreslaget endeligt kommer i Folketinget. Men håbet er da ikke opgivet.

    Øremærkning af alle katte bør være en lov!!! (måske kunne man sige en tydelig racekat kan "nøjes" med et chip).

    Genudsætning af vildtlevende (vilde) katte er en smart både at forhindre en masse katte i at blive født. Hvis en glad katteperson får at vide at alle katte bare skal aflives, så vil der blive en masse modstand og negativitet omkring indfangning og endnu sværere at løse. Genudsætning er en rigtig god løsning for kattene, kvarteret og menneskerne. Om man kan lide katte eller ej, så er det bevist, at 5 genudsætninger er bedre end 20-30 fertile katte og de fleste modstandere overgiver sig pludselig. Husk, der vil altid være udekatte i Danmark, så derfor hellere arbejde for at kastrere/sterilisere.

    Bemærk, der er kun et vis antal katteinspektører i KV, der hver dag kører med mange sager og over et stort område - og internaterne har kun plads til et vis antal katte og får de ikke bortadopteret en kat, er der ikke plads til en ny. Derfor bliver folk oftest bedt om at fodre og tage sig af katten til den kan hentes/der bliver plads. Det er vel ikke KVs skyld.

    Lad ikke et par dumme irriterende kedelig fejl overskygge alle de gode sager KV får løst!


  • #49   5. feb 2012 HN:
    Flot og konstruktivt indlæg.
    På et tidspunkt hvor jeg "studerede" kattesygdomme for at få mere viden for at hjælpe mine "egne" katte, kiggede jeg forbi KV's hjemmeside. Her bød de en ny inspektør velkommen og de portrætterede en typisk arbejdsdag for hende.
    Du drømmer ikke om hvor hastigt der blev taget beslutning om aflivning!! Der var bl.a. en killing vurderet til at være 8 uger - den kunne ikke klare sig! Jo, hvis man ville bruge lidt tid på at finde en katteejer der ville sørge for den resterende "katteopdragelse" og socialisering. Hvordan vil en bange kat der har været forsvundet fra sit hjem ikke agere når den har siddet i en fælde?? Vildkat, den afliver jeg lige. Der var faktisk et hav af aflivninger på en dag og alt blev malet lyserødt, for det var ikke synd at "tage et liv" om jeg så må sige.
    Det gjorde mig så harm fordi jeg er én af dem der tager sig af tilløbere og får dem testet osv. for egne penge og jeg gør det med glæde, selvom der konstant er overtræk på kattekontoen. Jeg kender flere der prøver at skabe et værdigt liv for kattene i det fri.
    Så jeg skrev til KV og gjorde dem klart, at jeg ikke synes at det var "godt nok" og så endte det hos landsformanden deer pænt takkede mig for min indsats og prøvede at lægge en dæmper på min arrigskab. Jeg fik en tydelig fornemmelse af, at det var et image der ikke måtte brede sig.
    DET er én af grundene til, at jeg ikke synes at navnet Kattens Værn ikke passer til dem, for kæmpede de for at finde flere foderværter og belønnede dem med en sæk RC i ny og næ, så var der måske nogle flere der tog sig af dem med glæde. Jeg fik aflivet en "menneskevant" kat for 2 år siden, mindst 16 år gammel. Sidste år blev der "kasseret" 1 ved dyrlægen pga. virus og DE skal bare væk. I min verden kontroller man en sund bestand og den skal have dyrlægehjælp hvis det er nødvendigt.
    IK tilbyder før end KV at man bliver reg. fodervært. KV kunne lære noget.


  • #50   5. feb 2012 Marianne P:
    Jeg er sikker på at du og jeg kunne sætte os ned og få en lang og interessant snak om katte og dyreværn, hvad der er rigtigt og forkert og hvordan tingene bør gøres ;o)

    Ang den 8 ugers killing. Jeg ved KV (og alle de andre foreninger) finder plejehjem til alle de killinger de kan. Men der bliver bare en flaskehalseffekt sidst på sommeren/efteråret. For vi ved jo at kattene føder nogenlunde samtidig og 2-3 kuld om året. Hverken KV, IK eller DB kan hjælpe alle katte, små eller store, nuttede eller ej. Når IK og DB samt Dyreværnet mv har fyldt op, og jeg mener virkelig fyldt op og har alle plejefamilier i brug, hvem mon de så henviser til?!! Mon ikke det er KV og derfor er KV "lorten" der til sidst på aflive frem for at lave en morkat med killinger være et uønsket sted, eller 20 katte på en forladt gård osv.

    Desværre er der alt for mange katte i DK og ikke hjem nok. Skal kattene så bare sættes i bure og vente og vente og vente? Og hvad når der bare ikke er bure nok, plejefamilier nok? Det er trist, men aflivning er nødvendigt. Jeg mener ikke man kan skælde dyreværnsforeninger ud når de siger stop, vi har ikke mere plads, vi magter ikke mere lige nu. Det er de uansvarlige familier der har anskaffet sig en kat og lige "glemte" at få neutraliseret.

    KV laver mange genudsætninger, ved jeg og der bliver altid talt genudsætning med dem som har bestilt en indfangning - hvis stedet er egnet. Katten skal jo ikke bare genudsættes for enhver pris. Den skal fodres på og have læ for vind, regn og sne. Og foderværten skal have mulighed for at holde øje med den, i tilfælde af den bliver syg.

    KV gør faktisk det samme mht til genudsætning som IK - KV laver bare mange flere af dem.

    Du er en af den slags kattevenner der selv gør noget. Du finder en kat og tager dig af den, betaler for den og løser situationen. Det koster tid og penge, ikk (flot!). Og det er jo netop det KV gør - bare gange tusinder af sager.

    Du mener så også at KV skal give en fodervært foder. Men det vil der ikke være råd til. Kun hvis foderfirmaer og butikker har doneret lidt foder, så bliver der givet ud til dem der har brugt tid og penge på at genudsætte.

    Det siges at det er nemmere at lave genudsætninger på Sjælland end i Jylland.

    Du skriver Landsformanden? Hvem er det?


  • #51   6. feb 2012 Det kan jeg simpelthen ikke huske, men det var en mand og jeg antager at det var landsformanden. Sagen er flere år gammel.

    Så undrer det mig faktisk ikke, at det er sværere at lave genudsætninger i Jylland.
    Selv er jeg nødt til at "lave arbejdet" i stilhed, for jeg bor i et boligkvarter hvor man hverken må fodre fugle eller katte. Det tager jeg mig så ikke af, for er der én der er nødstedt, så må man jo se på sagen. Alt andet er imod min natur. De kan da også kun være interesseret i at det er en sund bestand. Ikke mere for denne gang, der skal skiftes vand for Gud ved hvilken gang idag, for det fryser til med det samme.


  • #52   6. feb 2012 Marianne P:

    Mon du mener Kredsformand i stedet for Landsformand? Har aldrig hørt om nogen forening der har sådan en.


  • #53   6. feb 2012 Det kan godt være.......
    Dog er der foreninger der har en landsformand:-).
    Det kan nu da også være ligemeget...:-)


  • #54   7. feb 2012 Marianne P:

    Fordi Kattens Værn da vist hverken Landsformand/mænd eller Kredsformand/mænd smiley


  • #55   8. mar 2012 **Noget der kunne motivere mig til at melde mig ind igen, var større gennemsigtighed og åbenhed i alle henseender OGSÅ hvad angår økonomi og regnskaber (inklusive direktørlønninger).**
    skrev jeg, og må tilføje

    ... OG gudhjælpemig leasing af kopimaskiner for millionbeløb :-O.

    Hvordan i hede, hule Helvede kan en forening, der betaler personale for at styre økonomien, kvaje sig for flere hundrede tusinde kroner?! :-S .

    ARGHHHH!!!!!!!!

    Jeg tænker, så lad da KV gå konkurs og lad IK overtage KVs opgaver, så de penge, som kattevenner kan skrabe sammen, kan gå til KATTENE og ikke til et forp**** leasingfirma, eller en grisk direktør. (Men når man ikke engang kan enes om et katteregister, så skal man nok ikke have for høje forventninger).

    Nøjjj, jeg er rystet, desillusioneret, vred og ked. Det er jo håbløst smiley


  • #57   8. mar 2012 Ja Tinka, jeg var også i chok da jeg hørte om det. Min mand kom hjem i går aftes og fortalte det. Hvordan kan man være så dum, det er en skide kopimaskine

  • #58   8. mar 2012 Og så 3 af slagsen......
    Hvis de har brug for så dyre maskiner på internaternes kontorer - de har jo kun ét hovedkontor..... så er der da noget galt.


  • #60   8. mar 2012 Har I fulgt med i tråden "Uhyggelig oplevelse med DB" om alle de nødstedte og syge katte i havnen, hvor DB blot sagde "lad dem sulte ihjel"?.

    Jeg gjorde KV opmærksom på sagen og har netop i dag fået mail fra "min" katteinspektør i KV om, at KV er parat til at træde til omgående.

    Så hvad med at droppe "hvem har fejlen" og se at komme videre.

    DB hjælper ikke - IK kører ikke ud, så søllekattene i Danmark ville være ilde stedte, hvis Kattens Værn blev nødt til at dreje nøglen om.


  • #61   8. mar 2012 IK kører ikke ud - nej, men dem der kører ud får sikkert en skilling.
    Hvor meget går reelt til kattene????
    Samarbejde med kommunerne - ja bare gør katte til skadedyr, for de tager jo bare ud og afliver. Det har én katteinspektør da tydeligt sagt i TV at hun ikke har skrupler med at aflive en tamkat der ikke var mærket hvis der ikke vaar plads på ét af de få internater de har.
    IK hjælper med genudsætning og afliver de syge, forskellen er bare at de skal bringes.


  • #62   8. mar 2012 "Det har én katteinspektør da tydeligt sagt i TV at hun ikke har skrupler med at aflive en tamkat der ikke var mærket hvis der ikke vaar plads på ét af de få internater de har."

    Se det ville jeg heller ikke have! Så kan folk lære at tage var på det de har ansvar for - hvor svært er det at få chippet eller øremærket?

    Så længe der er den overproduktion og ligegyldighed med katte man har taget til sig kan det ikke være anderledes.

    Lidt realisme ville være passende ...


  • #63   8. mar 2012 Der er altså nogle - undskyld - idioter, der sparer de 100 kr. væk når katten skal neutraliseres.
    Jeg ville have store skrupler med at aflive en kat som hverken bliver fremlyst eller andet, for en neutraliseret kat har en ejer!


  • #64   8. mar 2012 Jamen Marianne -. du kan da ikke se på en hunkat den er steriliseret. Og stadig, vælger du at lade dine dyr gå frit - så få dem mærket alt andet er idioti og ligegyldighed

  • #65   8. mar 2012 ENIG med Lis.

  • #66   8. mar 2012 Lis:
    Jeg overgiver mig - og mine katte er mærkede:-))


  • #67   9. mar 2012 Marianne P: Det koster RIGTIG mange penge for KV at have biler og inspektører til at køre rundt ude i landet. Når enten kommuner eller borger betaler, er det en lille del af omkostningerne. Mange af de bidrag der gives er med til at støtte den del. Samtidig er der internaterne, hvor de fleste ved at selvom kattene kan adopteres for et beløb er udgifterne stadig større. Det går bidragene også til. Alle de medarbejdere der sidder ved telefonen og besvarer spørgsmål pr telefon, mail og breve, koster også penge. Det støtter bidragene også til. Kort sagt, at hjælpe katte, tamme og vilde, koster forbavsende mange penge og det er aldrig en overskudsforretning.

    KV er de eneste der kører ud. Prøv at læse historierne inde på KVs hjemmeside. Hverken IK, DB, Århus Dyreværn, Dyreværnet i Rødovre gør det. Hvis man ikke kan tåle at der bliver sagt at det er nødvendigt at aflive en tamkat pga pladsmangel, så prøv at besøge internaterne rundt omkring i landet og overvej, hvor alle de tamme katte skal placeres. Det er vel hverken KVs, IKs eller DBs skyld at menneskerne er uansvarlige og tørrer deres kasserede katte af på alle andre.

    Marianne P, er du tilhænger af Inges kattehjem fordi du tror de redder alt? Hvis du tror det, så tager du fejl. De har også deres grænse - og forestil dig folk begynder at troppe op med alle de vilde og tamme katte der vil være på skideren, hvis KV lukker smiley Men de vil slet ikke kunne overtage den "tjans" for hvor skal de få pengene fra?

    Jeg tror det vil være en rigtig god plan hvis kommunerne blev tvunget til at tage ansvar for alle de vilde- og herreløse tamkatte i deres kommuner og tvinges til at lave aftaler med fx KV. Så får alle katte og borger hjælp smiley


  • #68   9. mar 2012 Marianne P: Mht de kopimaskiner, mener jeg at have læst at de skulle bruges til trykning af nogle medlemsting - det var den tidligere direktør Jens Arnvigs plan. Samme direktør der også blev fyret og bortvist af KVs bestyrelse. Han forsøgte også dengang at kræve et par millioner (af kattenes penge!!) men det fik han ikke smiley Jeg var selv med til det ekstra ordinære generalforsamling der var for de ca 5 år siden. Stort lokale fyldt med katteglade mennesker der klappede, da han forlod stedet midt i forløbet.

    Derudover, hvis jeg har forstået det rigtigt, er de leasinger vist lavet med en fyr der flere gange har fuppet andre foreninger.

    Se Kontant på DR1 på tirsdag. Der tager de det op.


  • #69   10. mar 2012 Super gode indlæg med realistisk indhold H. N.
    Jeg sætter kryds i kalenderen for på tirsdag.


  • #70   10. mar 2012 H.N.
    OK!
    Det koster penge at have biler og få inspektører til at køre ud..... hmmm... måske skulle disse personer arbejde frivilligt?????
    Anyway hvor meget du end vender og drejer det, så er og bliver jeg ikke tilhænger af KV. Jeg har læst om sagen ved Vejle havn og det er da udemærket.
    Jeg går bare til stadighed ikke ind for at en kat ikke bliver fremlyst inden aflivning.... for det er jo det de gør i flæng om de så er sunde eller ej!


  • #71   10. mar 2012 Marianne P: Vil du ha at inspektørerne skal arbejde uden at få løn?!?!? smiley Øhhhh ...

    Jeg synes også det er helt i orden at man melder ud, hvis man ikke kan li nogen eller noget. Jeg har respekt for alle dem der hjælper eller gør deres bedste i forsøget. DB skuffer så mig mht kattene smiley

    Derudover tænker jeg så mht det korte klip med inspektøren på kirkegården - mon ikke der var filmet 30-60 min, men kun vist få min. Ku man forstille sig at inspektøren har sagt en masse fornuftige ting og forklaret alt muligt, men som er klippet væk. Dvs vi ser så de få min og tænker: hvorfor gær hun det og hvorfor sagde hun det og ikke det.

    Vi kender jo fra vores politikere at de ikke altid bliver fremvist som de troede det blev, fordi der bliver forkortet og klippet i deres interview. Blot en tanke jeg lige fik.


  • #72   10. mar 2012 JA! Pengene skal gå til kattene gennem frivillig indsats og ikke til leasingaftaler og (måske) høje lønninger af "såkaldte" inspektører.
    Jeg respekterer at du støtter KV, så vil jeg også respekteres for at jeg støtter de organisationer der gør mindst lige så stor en indsats for kattene gennem frivillig arbejde.


  • #73   10. mar 2012 Hold da op, jeg vil gerne vide om der findes hjælpeorganisationer hvor der ikke bliver brugt penge til den daglige drift. Det gør ALLE og nogle endda mere end andre. Derfor jeg blandt andet ikke støtte de humanitærer med de lønninger deres chefer får og enorme gyldne håndtryk. I den forbindelse skal det lige siges at inspektørene hos KV høre i kategorien lavlønsindkomst. Deres arbejde er meget lønnen i sig selv, men de skal trods alt også kunne leve og have en familie.

  • #74   10. mar 2012 Man kan heller ikke gå lige ind fra gaden og arbejde frivilligt som katteinspektør. Det kræver en vis viden og erfaring, som ikke alle har, og jobbet som katteinspektør er et job som andre og ikke bare et par timer hist og pist, når man har tid.

  • #75   11. mar 2012 H N **KV er de eneste der kører ud. Prøv at læse historierne inde på KVs hjemmeside. Hverken IK, DB, Århus Dyreværn, Dyreværnet i Rødovre gør det.**

    I Århus Kommune skulle Dansk Dyreværn Århus sandelig gerne køre ud. De har da både vildkattekonsulent og vanrøgtkonsulent ansat. (Hvor godt det fungerer nu om dage, aner jeg dog intet om).


    Og Marianne - folk skal jo have løn, men normale høje direktørlønninger synes jeg heller ikke hører hjemme i dyreværnsorganisationer - der forventer jeg af en direktør, at vedkommende har noget idealisme! Så kunne man måske også undgå sådan en absurd sag som med den sidste direktør. Men selvfølgelig skal folk, der er fastansat i mange timer (måske endda fuldtid) have løn. Det er jo ikke bare et par timer om ugen der er behov for deres arbejde - desværre.


    Nå men det skal blive spændende at se Kontant, så må vi se om det bliver lettere for mig at kapere, at der kan bortødes flere millioner på kopimaskiner.


  • #76   11. mar 2012 Tinka vi er helt enige, men ham du tænker på var formand for organisationen og var ikke inspektør, der er en meget stor forskel. Den inspektør jeg kender personligt, ved jeg arbejder langt mere end 8 timer hver dag, så der er bare ikke plads til at han kan have et andet job ved siden af.

  • #77   11. mar 2012 Tinka D: Kører Århus dyreværn ud på vildkattesager - indfangning, genudsætning eller aflivning? Hvis de gør det, så var jeg ikke klar over det. Men fedt, hvis de gør. For Århus og omegn må også have en masse vilde katte der trænger til hjælp indimellem.

    Jeg er også meget spændt på at se Kontant og hvordan flere små firmaer er blevet fuppet. Det er trist trist at KV er blevet snøret, og det er utroligt at loven er skruet sådan sammen, så de ikke kan komme ud af den kontrakt.


  • #78   11. mar 2012 Marianne **Tinka vi er helt enige, men ham du tænker på var formand for organisationen og var ikke inspektør, der er en meget stor forskel. **

    Nix, jeg tænker på Jens Arnvig, og hans titel var da mig bekendt direktør. Om det så var formanden, der havde kvajet sig i den sag, har jeg aldrig kunnet gennemskue, men som jeg husker det, var det Arnvig der krævede flere hundrede tusinde kroner i erstatning for injurier (eller hvad det var for noget bøvl). Og jeg var og er SÅ forarget over det, for injurier eller ej, så kræver man (hvis man ellers bryder sig bare det mindste om katte) bare ikke penge fra en organisation der hjælper katte! Og sådan en person har INTET at gøre i en dyreværnsorganisation. En smule idealisme må man forvente - også fra en direktør.


    H_N, Dansk Dyreværn Århus har haft kattefanger og forderværtordning i mange år. Mener også at de har aftale med Århus Kommune, og har (eller i hvert fald har haft) aftale med Odder kommune også.

    Jeg prøver lige at finde et link. (.... inden jeg bliver forsset ;-))





  • #79   11. mar 2012 H_N her er et link.

    http://www.ddaa.dk/dyrenydhjaelp/vildtlevende-katte


  • #80   11. mar 2012 Du bliver ikke frosset af mig, fordi vi er uenige Tinka. Men det du taler om er ikke en person på gulvet. Det er efter min mening " kun" en kontornusser i denne sammenhæng. Det var ikke hans opgave at køre rundt, som dem jeg snakker om, inspektørene. Og vi kan sagtens blive enig i at hans løn sikkert har været for høj. Sådan er det desværre i alle de organisationer jeg har kendskab til. Også de humanitære.

  • #81   11. mar 2012 Tinka B: Tak for linket. Den vil jeg lure på imorgen.

    Ang den tidligere direktør, så fik han sparket, krævede 2 mill og dem fik han ikke!!! smiley Han er heldigvis long gone og var da vist en kæmpe fejlansættelse. Du har nemlig ret, man kræver ikke penge af en dyre- eller menneskeorganisation. Så er man der af de forkerte årsager.

    Men håber snart KV overlever og kan komme videre, for Århus dyreværn kører nok ikke til Sønderborg, Odense, Slagelse, Kbh osv, så mener det bliver et kæmpe problem, hvis KV lukker.


  • #82   11. mar 2012 Aha!, så har jeg vist nok opklaret hvor vi taler forbi hinanden, Marianne:

    Marianne **Du bliver ikke frosset af mig, fordi vi er uenige Tinka.**

    Det ved jeg godt, ellers havde jeg nok fået forfrysninger efterhånden smiley
    Men i denne her tråd er vi jo IKKE ueninge - (det jeg tænkte, at jeg kunne ryge i fryser for, var at jeg nævnte et navn).


    Marianne **Men det du taler om er ikke en person på gulvet. Det er efter min mening " kun" en kontornusser i denne sammenhæng. Det var ikke hans opgave at køre rundt, som dem jeg snakker om, inspektørene. Og vi kan sagtens blive enig i at hans løn sikkert har været for høj.**

    Aha, aha. Den Marianne jeg skrev til kl 15.11 var Marianne P. Hvis du læser indlægget igen, kan du nok godt se, at vi ikke er uenige om løn til hverken inspektører eller direktører.

    Og jeg misforstod dig da du skrev formand- jeg troede at du mente direktør da du skrev inspektør. (og daværende formand var Poul Holm).

    Så er dén opklaret smiley




  • #83   11. mar 2012 H N - Gud fri mig, var det 2 MILLIONER han krævede? Ufatteligt at han kunne få sig til det :-O. Det glæder mig, at han ikke fik dem!

    Ja, DDÅ kører selvfølgelig kun i Århus og omegn, så det hjælper ikke katte i resten af landet.
    Jeg håber også, at KV overlever. Jeg er bare så frustreret og desillusioneret over alle de tabte penge, der kunne være brugt på kattevelfærd, og det gør altså, at min tillid til at KV kan disponere fornuftigt over økonomien er noget vaklende....


  • #84   12. mar 2012 Tinka D: Jeg er også ret frustreret over det, men det var den forrige direktør (de smed ud) og nu er der vist ved at komme styr på det igen, så hvis blot KV lige kan komme over på den anden side og overleve, med kattevennernes støtte, så sker det nok aldrig nogensinde igen. Tyder på den nye direktør og formand har ret godt styr på det smiley

    Men er nu sikker på at pengene er gået til kattene, for der køres jo rundt og der laves mange genudsætninger og bortadopteres mange katte, kan man se i bladene og på hjemmesiden. Så kattene bliver hjulpet! Bare surt med det overskud der ku have været, så fremtiden var lidt mere sikker. Finanskrisen oveni har nok heller ikke gavnet meget.


  • #85   12. mar 2012 Nej finanskrisen har rent faktisk en stor del af "skylden". KV arver jo, som så mange andre organisationer. Problemet er at når de har arvet et hus, så har det ikke været til at sælge og er rent faktisk endt med en regning i stedet for en indkomst. Rigtigt kedeligt, for det var ikke det der var meningen fra giverens side.

Kommentér på:
Kattens Værn er i dyb dyb krise !

Annonce