{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
869 visninger | Oprettet:

Åhh nej tis overalt :-( {{forumTopicSubject}}

Hej igen KG.

Øv så blev det vores tur til at stå op til en urenlig kat smiley
Det startede med vi lugtede tis på dynen i nat, og i morges kommer lille Holger så ind til os, sætter sig i fodenden og tisser, lige foran os!!!!!
Vi hiver ham ud på bakken men der skal han så ikke mere. Derefter finder vi det så to steder i sengen, og på sofaen, og i en kasse. Han har sku været aktiv. på få timer!!
Han har altid brugt bakken og han miauver ikke når han bruger den som hvis de siger det går ondt, og han går kun derud få gange dagligt. og begge katte får masser af vand igennem vådfoder 2 gange dagligt med extra vand.

Men altså han er faldet godt til hurtigt de 3 uger vi har haft ham, og der har siddet feliway i stikkontakten siden vi fik ham. og han klinger godt med storebror mogens.

Der er ikke sket nogen ændringer herhjemme, så vi er helt uforstående overfor hvorfor han gør det.

det skal lige siges til at starte med delte de bakke, har sat en mere op her til morgen for at se om det hjælper, Men vi mistænker at han måske er bange for at gå på toilet fordi Mogens altid kommer løbende derud lige så snart Holger går derud. Men kan katte være jaloux over en ny en pludselig bruger hans bakke(Mogens)?

Jeg ved der findes masser af tråde herinde omkring emnet men syntes hver sag er individuel, da urenlig jo desværre kan skyldes mange ting smiley


Kommentarer på:  Åhh nej tis overalt :-(
  • #1   5. feb 2012 Og derfor ville jeg starte med en tur til dyrlægen for at udelukke en urinvejsinfektion eller lignende.

  • #2   5. feb 2012 Enig med Majbrit G en tur til dyrlægen for at udelukke en urinvejsinfektion eller lignende. . Og hvis han har det får ham i behandling :-))

  • #3   5. feb 2012 Er han neutraliseret?? Hvor gammel er han???

  • #4   5. feb 2012 begge katte er neutraliseret og indekatte smiley han er cirka 5 måneder gammel, og han har aldrig gjort sådan noget før. også 4 gange på en morgen!! men ringer til hittekillings dyrlæge i morgen hvis det er han gør det igen, pt står den bare på storvask smiley

  • #5   6. feb 2012 Det kunne da godt lyde til at han er utryg ved Mogens ved toiletbesøg, så en eller to ekstra bakker kunne måske hjælpe...hvis ellers han er sund og rask;)

  • #7   6. feb 2012 Der kunne være lidt om det smiley for da vi fik ham var mogens især efter ham når han kommer op til os i sengen og sofaen. Så som du skal ikke tage minmor og far. Og generelt er de begge i stuen næsten hele dagen, men når holger går på toilettet som er i gangen eller går ind i soveværelset så er mogens lige efter ham, han kigger dog bare og hopper ikke på ham. smiley tror han holder lidt øje med ham.
    Og før var mogens en rigtig sofakat nu sover han aldrig ved os mete, mens holger engang imellem hopper op smiley
    Men mht problemet har vi sat en stor åben bakke ude i badeværelset og siden har begge katte kun lavet og tisset i bakkerne smiley så håber det fotsætter sådan smiley


Kommentér på:
Åhh nej tis overalt :-(

Annonce