{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
794 visninger | Oprettet:

Vægtstigning efter neutralisering - What to do? {{forumTopicSubject}}

Vores hunkat blev steriliseret for nogle uger siden og vi har lagt mærke til at hun er begyndt at tage på. Før vi fik det gjort vejede hun ca. 3,1 kg hver gang vi vejede hende og den havde stået stille der længe.. Sidste uge vejede vi hende så og der var den 3,5 og i dag, vejer hun 3,6 kg.

Det skal helst ikke blive ved, og ønsker jo ikke at hun bliver fed så hvad gør vi? De får mærket RC og vi er blevet anbefalet og købe foder der lavet til neutraliseret katte. Men har også hørt at de så går rundt og er sultne hele tiden?
Og hvad med Mingus? Han er jo stadig killing (19 uger) så lige nu får de RC Kitten 36 og han kan vel ikke nøjes med det andet? Trille er næsten 11 måneder gammel i øvrigt.

Vi skal vel ikke begynde at dosere maden? Som det er nu har de altid adgang til mad og vand og får udover deres tørfoder, også vådfoder.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Vægtstigning efter neutralisering - What to do?
  • #3   30. jun 2012 herhjemme får hele banden en blanding af killingefoder, kastratfoder og voksen foder og noget til hårboller blandet sammen og killingerne tager på 11 uger og 1530 og 1660 gram og kastraterne tager ikke ydeligere på. så man kan med fordel blande killingefoder og det til steriliserede katte. Hvis Mingus skal kastreres snart er der jo heller ingen grund til han bliver for fed inden og at han vænner sig til dette.

Kommentér på:
Vægtstigning efter neutralisering - What to do?

Annonce