{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.287 visninger | Oprettet:

Stenbukken - stjernetegn {{forumTopicSubject}}

Planet: Saturn 22 December – 20 Januar

Skulle du tage dén killing? Den dér stille, lidt vemodigt udseende, skrøbelige, men våd næse? Ja, tag netop den killing med hjem! Den skrøbelige killing er sikkert en stenbuk og du vil blive belønnet med mange, mange års glæde, for stenbukken er dyrekredsens tegn for langt liv.

Den stædige buk dukker hovedet og fortsætter gennem årene, som Saturns ubrudte ringe fortsætter den videre og videre. Tæmk bare! En vedholdende, loyal, hengiven ledsager i mange år frem. Og rask. Ingen dyrlægeregninger med en stenbukkat. Den skravlede killing vokser til en robust voksen kat. Stabil, pålidelig. Du vil aldrig høre lyden af en afvisning – bump, bump – som når andre katte hopper ned fra dit skød eller din seng. Stenbukkatten, den stædige ged, trofast og urokkelig, vil altid stå ved din side.

Hvis du har en seniorkat, en der stadig kan huske da man brugte iturevet avispapir i kattebakken og som stadig ikke kan vænne sig til det nye grus (det sætter sig mellem tæerne) – så skulle du måske bestille noget avispapir- strimlet – til din stenbukkekats fødselsdag. For at mindes gamle dage.

Kommer godt ud af det med: Tyren, Jomfruen, Krebsen, Fiskene, Skorpionen.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Stenbukken - stjernetegn
Kommentér på:
Stenbukken - stjernetegn

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce