{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
874 visninger | Oprettet:

Facebook er en fare {{forumTopicSubject}}

for dit forhold!

Tjek lige dine venner på Facebook. Sandsynligvis har du en eller flere af dine gamle kærester der. For langt over halvdelen af brugerne på ekstrabladet.dk har i hvert fald eks’er som Facebookvenner.

Og det er der vel ikke noget galt i - eller hvad. For har du ikke lige ladet dig lokke lidt af tanken om, hvor lækker hun/hun egentlig var?. Og selvom du ved, at fortiden har det med at fremstå mere lyserød, end den var, har du nok alligevel nok dannet forførende billeder af jer sammen hånd i hånd - eller krop mod krop.

Men det burde dog ikke være et problem - lige meget hvor mange eks'er du adder som venner, mener sexologen Rikke Thuesen.

- Hvis man behandler det med respekt, så vær bare ven med dine eks’er. Hvis du er reel og åben overfor din partner og overfor din eks’ers nuværende partner, og I begge spiller med åbne kort, er det fint, siger Rikke Thuesen til ekstrabladet.dk.

Tilbage til fuser
Men desværre er der rigtig mange, der indleder en affære via Facebook med gamle kærester, fordi de forsømmer deres eget forhold - og også glemmer at gøre gode ting for sig selv, forklarer Rikke Thuesen.

- Og når der så dumper en gammel kæreste ind i indbakken, som minder en om svunde tider med sjov, leg og dejlige oplevelser, og man husker sig som selv som helt fantastisk, så er det let at give partneren skylden for, at man er gået i stå, og hverdagen er grå og besværlig.

Istedet for at se på, hvad man kan gøre ved sit eget liv og forhold, henfalder man til det selvbillede, man gerne vil have, og som eks’en aktiverer og giver næring.

Så pas på med gamle kærester på Facebook, advarer Rikke Thuesen.

- Vær opmærksom på, hvad det er du laver med de gamle kærester, og hold øje med, hvordan kommunikationen udvikler sig. Oplever du, at du savner noget i dit forhold, så tal med din partner om det og gør noget ved sagen.

Artikel EB


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Facebook er en fare
Kommentér på:
Facebook er en fare

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce