606 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
1 Svar
Chokolademousse Chokolademousse
20 min. + ca. 1 times afkøling
(4 pers.)
150 g mørk chokolade
med højst 70% kakaoindhold
15 g smør
4 pasteuriserede
æggeblommer
4 pasteuriserede
æggehvider
Pynt: 1 dl piskefløde
Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en tykbundet gryde ved meget svag varme eller i mikrobølgeovnen på mellemste effekt. Rør smørret i og tag gryden fra varmen. Lad chokoladen køle lidt, før æggeblommerne en ad gangen røres i. Pisk æggehviderne stive og kom dem i chokoladen. Kom moussen i 4 portionsglas og stil dem koldt mindst 1 time eller til næste dag.
Pynt med flødeskum.
0 synes godt om
jan 2009
Følger: 40 Følgere: 37 Katte: 9 Emner: 11 Svar: 25
Chokolademousse
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside