{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.552 visninger | Oprettet:

Kattegrus kage - opskrift {{forumTopicSubject}}

Ingredienser:
1 pakke chokoladekagemix
1 pakke lys kagemix
1-2 poser vanillecreme (alt efter hvor fugtig og sammenhængende du vil have kagen)
1 pakke Mariekiks
Evt. grøn frugtfarve
1 pose skumbananer
1 kattebakke – killinge/udstillingsstørrelse eller firkantet opvaskebalje
1 ren og ny grusske

Fremgangsmåde:

Bag chokoladekagen.
Bag den lyse kage.

Bland vanillecremen og stil den til afkøling i køleskabet. Blend Mariekiksene i en blender. ¾ af blandingen tages fra i en skål og den sidste fjerdedel blendes med en smule grøn frugtfarve.

Når kagerne er kølet af, skal de smuldres, dette kan gøres enten i en stor skål eller direkte i kattebakken. Bland med halvdelen af de ufarvede blendede Mariekiks. Tilsæt vanillecremen lidt af gangen, så du selv kan sige stop når konsistensen er helt rigtig. Hæld i kattebakken hvis blandingen ikke allerede befinder sig der.

Tag skumbananerne frem og tag 4-5 styk fra. Resten af skumbananerne placeres strategisk på kagen, nogen skubbes lidt ned i blandingen alt efter hvad du synes ser mest rigtigt ud.

Resten af de ufarvede blendede Mariekiks fordeles jævnt hen over overfladen, så man kun kan ane konturen af skumbananerne.

De sidste 4-5 skumbananer placeres på overfladen. Gnid dem gerne med et tyndt lag vanillecreme inden de placeres og læg dem så du synes det ser rigtigt ud. En skumbanan kan eventuelt varmes op så den er halvsmeltet på underfladen og placeres strategisk på kanten af bakken. Dette trick er ikke velegnet hvis kagen skal transporteres.

Til allersidst tager du de grønne blendede Mariekiks og strør hen over overfladen. Vanillecremen på de sidste skumbananer gør at krummerne hænger bedre fast. Den grønne farve skal ligne chlorofyl i kattegrus, men kan sagtens udelukkes. Så strør man bare ufarvet Mariekiks let hen over toppen.

Så er kagen færdig og skal naturligvis serveres med grusske.

God appetit!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kattegrus kage - opskrift
Kommentér på:
Kattegrus kage - opskrift

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce