{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.237 visninger | Oprettet:

Sære must haves i 2009 ! {{forumTopicSubject}}

Et nyt år er over os, og designerne står på spring for at fylde vores hjem med alle deres spændende, kreative og til tider både morsomme og lidt fjollede påfund.

X-Tray bakkebord
Den danske designer Claus Langhoff har fundet inspiration til sit skægge bakkebord intet andet sted end på sygehusets operationsstue.

Bakkebordet tilføjer både kulør og humor til hjemmet, samtidig med at det gør nytte. De gedigne bakker er udført i sprøjtestøbt akryl, og de kan fås i flere farver – både transparente og gennemfarvede, og bordet kan klappes sammen, så det ikke fylder så meget, hvis det ikke er i brug.
(link fjernet)

Forvandl fjernsynet til en lysmaskine
Hvorfor bare have fjernsynet stående som en trist, sort firkant, når det ikke er i brug, når det i stedet kan forvandles til en stemningsskabende lysmaskine. Color Light


DVD’en er det japanske designfirma Kyouei’s opfindelse, og i løbet af de 20 minutters spilletid vises hele farvespektret på skærmen. Men vil du hellere kun have din yndlingsfarve, er det også muligt at pause dvd’en undervejs.
(link fjernet)


Road Kill tæppe
Vil du være helt sikker på at have noget at snakke med dine gæster om, så er Road Kill tæppet fra det hollandske designstudio Oooms lige sagen. Tæppet er i 100 procent uld og kombinerer det elegante grå tæppe med det afskyvækkende og på samme tid lidt morsomme syn af en udsplattet ræv.
http://www.oooms.nl/road-kill-carpet/#more-48

Sebatian’s Stake – den alternative stumtjener
Det ligner mest af alt en pæl, der har stået i vejen for en ihærdig kamp mellem cowboys og indianere i det gode gamle vilde vesten. Men faktisk er det den banebrydende unge amerikanske designer, Kiel Mead, der giver sit bud på, hvordan en stumtjener kan se ud i hans univers.
(link fjernet)


Yumbrella frugtskål
Morsomt design og gennemført funktionalisme går hånd i hånd i denne skægge frugtskål fra Benjamin Hubert Studio. Skålen er udformet i lertøj med et fint blondemønster på skålens indvendige side, mens paraplyens håndtag samtidig udgør en holder til en klase bananer.
http://www.benjaminhubert.co.uk/

Kilde. Decorate





Kommentarer på:  Sære must haves i 2009 !
Kommentér på:
Sære must haves i 2009 !

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce