{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.135 visninger | Oprettet:

10 myter om at blive mor {{forumTopicSubject}}

Myte 1: Min krop bliver aldrig den samme efter fødslen

Sandhed: Det er et hårdt projekt at være gravid og føde. Du bliver sikkert tykkere, end du nogensinde har været før, og kommer til at føle dig fed. Derfor er det også et hårdt projekt at stramme op efter fødslen, og de mange ekstra kilo forsvinder desværre ikke lige så hurtigt som is underen varm hane. Men det kan lade sig gøre, hvis du vil. I hvertfald er det ikke den lilles skyld, hvis du et år efter stadigvejer ti kilo over din normalvægt (på den anden side er det en undskyldning, der er tilladt at bruge).

Myte 2: Jeg får ikke tid til at shoppe

Sandhed: Nej, din trang til lækkert tøj stopper ikke den dag, du går hjem fra fødegangen. Lækkert tøj er faktisk endnu mere nødvendigt, når du er nybagt mor (psst ... børnepengeneryger automatisk ind på din konto), og det kræver ikke lang tids træning at blive ferm til at manøvrere en barnevogn ind i en butik. Faktisk kan det være grundlæggelsen til et alvorligt overtræk, fordi du har rigtigt god tid til at shoppe, når du er på barsel.

Myte 3: Karrieretoget kører forbi

Sandhed: For det første er det ingen naturlov, at du skal gå et år på barsel. Gør du det alligevel det, så tænk på, at du har 30-35 år på arbejdsmarkedet og derfor ret god tid til at nå dine karrieremål.


Myte 4: Du bliver nødt til at flytte i hus - og helst langt uden for byen

Sandhed: Graviditetstester har det med at udløse praktiskvoksentænkning og en masse 'burde' frem for 'det fedeste ville være ...' Men når det kommer til bolig, så er det vigtigste stadig, hvor du er gladest for at bo. Ikke hvad du tror, dit barn bliver gladest for. Børn tager ikke skade af at vokse op i byen på 70 kvm - og de overlever også, hvis de ikke har deres eget topstylede børneværelse i et 400 kvm drømmehus på landet. Det vigtigste er, at de får nærvær og kærlighed.

Myte 5: Du bliver nødt til at have en have

Sandhed: Det er vildt praktisk at have en have. Men så længe du har grønne områder i nærheden, er det ikke noget, dine børn vil blive traumatiseret over at undvære. I øvrigt er der klare fordele ved kun at have en altankasse: Du er ikke forpligtet til at slå græs og luge bede, når forårssolen skinner. I stedet kan du bruge tiden på at tagehen i en velfriseret park med en stor legeplads, hvor dit barn også møder andre børn. Og hvis du stadig mener, at dit barn ikke kan undvære en have, så går der det meste af barnets første år, før behovet overhovedet bliver aktuelt.

Myte 6: Vi skal have en bil - helst en stationcar

Sandhed: Store biler er enormt praktiske til det vognlæs af et udstyr, en baby kræver, men der er ikke en lov, der siger, at børnefamilier skal køre i fornuftige familiebiler.Der er både christianiacykler, Alfa Romeo'er og Morris 1.000'er, som sagtens klare opgaven. Derfor er det ikke nødvendigt at købe en bil efter barnevognen - du kan også gøre det omvendt og købe barnevogn efter bilen. Eller vente og se, hvad jeres behov er.

Myte 7: Det er slut med at gå ud

Sandhed: Ja, dit frie liv bliver indskrænket. Alt andet ville være løgn, men det betyder ikke, at du aldrig mere kommer til fest eller ser en bar indefra. Der findes ikke en særlig udsmidertype, der river fat i kraven på dig, fordi de opdager, at du er mor og har en skæg aften i byen. Og når det kommer til caféer, venindedates og middagsaftaler,så er babyer så praktiske, at de kan komme med til mange ting.

Myte 8: Det er slut med god sex

Sandhed: Sexlivet går i stå, når barnet kommer. Punktum. Dels fordi det simpelthen ikke er fysisk muligt i det første stykke tid for de fleste, dels fordi søvn og energi bliver suget ud af jer. Men efter den første hårde periode har I alle muligheder for igen at bruge tid på hinanden, vinde det tabte tilbage og måske opdage nye sider af hinanden (det lyder ret tillokkende, ikke?) God sex stopper ikke, fordi du er blevet mor.

Myte 9: Jeg skal finde det rigtige tidspunkt

Sandhed: Når det gælder børn, er der kun et at sige: Det perfekte tidspunkt kommer aldrig. De færreste vågner op og finder en dag i kalenderen, hvor de synes, det passer helt perfekt. For der vil altid lige være en ferie, en opgave, en fest og en tøsetur, der skal overstås inden. Derfor kommer det perfekte tidspunkt aldrig.

Myte 10: Jeg bliver kedelig

Sandhed: Nej, du bliver ikke kedelig af at få børn. Du kan i perioder være træt, mangle overskud og være irritabel,men hvis du grundlæggende godt kan lide at se dine venner over et godt glas vin og dyrke en fest i ny og næ - så skal du nok finde ud af det. Måske var alle dem, dernu er kedelige med børn, heller ikke kendt for at være de store festaber, før de fik børn?

Kilde Cosmopolitan


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  10 myter om at blive mor
Kommentér på:
10 myter om at blive mor

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce