{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
718 visninger | Oprettet:

Sådan bliver du populær - hurtigt {{forumTopicSubject}}

Inderst inde har alle et ønske om at være vellidt, at have en viden om folk kan lide en. Sådan et fænomen kaldes; popularitet! For nogle er popularitet meget vigtig i deres hverdag og for få betyder popularitet alt. Men at blive populær er ikke nemt, det kræver hårdt arbejde for de fleste, samt plejning af venskaber og andre underlige ting, men nu er det faktisk muligt at springe der hårde arbejde over, så hvis du har et brændende ønske om at blive populær i en fart? Jamen så læs videre og bliv klogere (måske)…..

<b>1) Vær enig.</b>Ingen kan lide mennesker der har en anden holdning en dem selv og start for Guds skyld ikke et skænderi. Kan de andre lide forårsruller kan du også (også selvom de fedtede ruller allermest får kvalmen til at bryde frem) og når de går til Lars Lilholt koncert, er du selvfølgelig med (også selvom dine ører begynder at bløde). Vær enig, så skiller du dig ikke ud og vi skal jo helst alle være ens, ikke?

<b>2) Indse at alt ER enten sort eller hvidt. </b>Acceptér at der intet er mellem “sort og hvidt”, der ER ingen gråskala, enten kan man lide Nik & Jay eller så kan man ikke. At tror at verden ikke bare er sort og hvid kan i værste tilfælde føre til selvstændig tankegang, og DET går slet ikke hvis man være populær.

<b>3) Forskellighed stinker.</b>Ja der findes nogle mennesker der siger; “hey, se på mig, jeg er anderledes”. Men hov, det er ikke noget at prale over. Du bliver aldrig populær på rekord tid og den mest populære nede i Nik & Jay klubben hvis du er anderledes. Brug dine øjne som kopimaskine og scan dig igennem de andres væremåder, tøjstil og sørg for du ikke skiller dig ud fra mængden, for DET ville jo være forfærdeligt ikke?

<b>4) Skjul dit sande jeg.</b>Ok du er økofreak, du ånder og lever for regnskoven, blåhvaler og økologiske pinjekerner? Og det er helt i orden, det skal du ikke skamme dig over, du skal dog bare ikke sige det til nogen (hvis du vil være populær altså). Økofreaks ”are SO last season”. Er du I tvivl, så kig lige på punkt 1 og 3 igen.

<b>5) Hold dig til et let samtale emne.</b>Drop de ”tunge” emner, så som krig, politik, filosofi ect. Accepter også at verden er som den er og der er absolut intet som du kan gøre for at ændre den. Det nytter ikke noget at du ignorerer punkt 3 & 4 (og evt. 1 & 2) og begynder at starte dybe samtale til et dit cocktail party. Du kan jo alligevel ikke gøre noget ved at Afrika sulter. Tænk på den dårlige stemning du spreder til cocktail partyet. Og dårlig stemning bliver man ikke populær af.

<b>6) Stjæl andres meninger og gør dem til dine egne.</b>Lyt godt efter hvad folk siger og hvad deres meninger er, her går du nemlig ALDRIG galt. Mener de andre at Paris Hilton er den klogeste skabning siden Einstein, jamen så mener du selvfølgelig også det samme. Men her kan den også blive ”tricky”, forstil dig du står i en gruppe af mennesker (alle sammen er mennesker du vil have skal kunne lide dig) der alle har forskellige meninger, hvad gør du så? Som du kan læse i bl.a. punkt 1, så er det ikke klogt at have egen mening, ej heller være uenig, derfor er det bedste du kan gøre at sige til dem alle; ”I har alle en rigtig god pointe, og jeg forstår hvad i siger”, så har du på en nem og fiks måde sluppet for at skabe negativ opmærksomhed om dig selv, og det er da smart ikke?

</b>Ja, det var så ”opskriften” på hvordan du bliver populær i en fart. Måske ikke den bedste opskrift, men helt sikkert en effektiv én. Du kan måske også bare være dig selv og acceptere dine og andres forskelligheder, så skal populariteten nok komme af sig selv.

Kilde Kun piger


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Sådan bliver du populær - hurtigt
Kommentér på:
Sådan bliver du populær - hurtigt

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce