{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.176 visninger | Oprettet:

Tips til sommerfesten! {{forumTopicSubject}}

<b>Lyv lyv lyv
</b>Fortæl dine gæster, at de alle skal stikke en vild løgn inden for den første halve time, feks at de har vundet i Lotto eller scoret en kendis. Det får med garanti gang i snakken - både ved bordet og i særdeleshed i krogene!

<b>Quiz - time
</b>Køb en flaske rom og en liter cola. Lav en quiz med spørgsmål, som festdeltagerne skiftes til at svare på. Svarer de rigtigt, får de et shot cola, og svarer de forkert: et shot rom. Du slår to fluer med et smæk: Dine gæster bliver stive, og de har det sjovt!

<b>Regnbueis
</b>Giv dine gæster et chok med skriggrønne eller ildrøde isterninger. Du tilsætter bare vandet et par dråber farvestof i isterningebakken, inden du ligger dem i fryseren. Du kan også fryse feks vingummibamser ind i isen.

<b>Musik som alle kan li´
</b>Vil du have fyldt dansegulv? Så få dine gæster til at sende tre musikønsker hver, inden festen. Lav en playliste med alle sangene. Så er der noget for en hver smag.

<b>Spil om opvasken
</b>Det værste ved en stor fest er opvasken dagen derpå. Så hvorfor ikke gøre en leg ud af at rydde den? Sæt to terninger i gang i hver sin ende af bordet. Slår du en 6´er skal du gå i køkkenet og starte opvasken og oprydningen. Der må kun være to personer i køkkenet ad gangen, så de skiftes, hver gang der slås en 6´er.

<b>Hemmelig gæst
</b>Savner du nye ansigter ( eller rettere sagt: lækre, ledige mænd i vennegruppen)? Så lad alle dine gæster invitere en ven eller veninde med, som ikke kender nogen i forvejen. Ja, du må gerne kræve, at de mandlige gæster skal være lige til at spise for at komme ind ...

<b>Ingen øl til tisselise
</b>Lås alle dørene, så ingen kan komme på toilettet - hverken udendørs eller indendørs. Så er der gratis øl til alle, indtil den første, der ikke kan holde sig længere, må gå på toilettet. Derefter skal alle betale for deres øl. PS. Sørg for at have noget tørt skiftetøj til de konkurrencemindede.

<b>Nøddhjælpskit
</b>Hvad har man allermest brug for, når man vågner med tømmermænd efter en god fest? Vand, en lille pose chips og panodiler! Så hvorfor ikke forkæle dine gæster med en lille goodie -bag, når de går. De vil udråbe dig til heltinde/ helt for det dagen efter.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tips til sommerfesten!
Kommentér på:
Tips til sommerfesten!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce