{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.785 visninger | Oprettet:

Verdens dyreste ting {{forumTopicSubject}}

<b>Meget få ting i livet er gratis. Endnu færre ting er så eksorbitant dyre som dem der står nedenunder. Her er listen over nogen af de mest bizart dyre genstande, der kan købes for penge ? mange penge.

Verdens dyreste BH
</b>Victoria's Secret slog i 2002 alle tidligere rekorder. De lancerede nemlig en BH der koster intet mindre end, 15 mil. $. BHen er lavet af satin samt forskellige ædelstene. Her kan nævnes et pænt miks af blandt andet diamanter og rubiner. Navnet på BHen er Red Hot Fantasy.

<b>Verdens dyreste drink
</b>Den dyre drink indeholder blandt andet en diamantring i stedet for den traditionelle oliven. Drinkens ophavsmand er Harvey Nichols fra Manchester var nødt til at få eskorteret det første eksemplar af drinken af bodygaurds. Cocktailen består af Carrot Pink Tourmaline og en 18 karrats diamantguldring.

Baren hvor drinken serveres har været nødsaget til at installere et ekstraordinært pengeskab til guldringene. Drinken bliver typisk brugt i forbindelse med frieri. Den dyreste version koster omkring 27.000£.

<b>Verdens dyreste sko
</b>Mange kvinder vil give deres højre fod for et par sko som disse, men selv til halv pris kan sko som disse ruinere de fleste. Prisen på parret er nemlig 1 mil. £. Skoene er til salg i det eksklusive stormagasin Harrods i London. Til dagligt tilbringer skoene tiden i et skudsikker montre, hvor der er 24 timers bevogtning. Skoene er vævet af platintråde og belagt med 642 rubiner. Skoenes designer hedder Stuart Weitzman og var tydeligt inspireret af The Wizard from Oz.

<b>Verdens dyreste tur til frisøren
</b>En af Londons førende stylister, Lee Stafford er manden bag Couture Cut. Han serverer under trimningen både champagne og Hors d'oeuvres. Prisen på den delikate oplevelse er 1.925 £

<b>Verdens dyreste tepose
</b>Det tog 3 måneder at lave den eksklusive tepose, som blev fremstillet i forbindelse med en af Englands mest kendte teproducenters fødselsdag. Den er håndsyet, og i produktionen indgår 280 diamanter. Posen er prissat til 7500 £.

<b>Verdens dyreste jeans
</b>APO Jeans er navnet på firmaet som er blevet kaldt denimindustriens Maybach. Knapperne i bukserne kan bestilles i forskellige typer guld. Desuden er alle bukser håndsyet og nummereret. Et par koster omkring 4.000£

<b>Verdens dyreste ur
</b>11 mil. $ er prisen på verdens eftersigende dyreste ur. For den beskedne pris får du et lommeur af guld med 24 forskellige funktioner.

Kilde EuroInvestor


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Verdens dyreste ting
Kommentér på:
Verdens dyreste ting

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce