{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.077 visninger | Oprettet:

Bella Swan {{forumTopicSubject}}

Isabella Swan
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bella har langt mellem-bølget brunt hår, hun har chokolade brune øjne,og meget lys hud. Bellas største ønske er at være sammen med Edward hele sit liv, og den eneste udvej er at blive til en vampyr. Edward vil helst ikke gøre Bella til sådanne et uhyre, men bliver nød til det da hun bliver gravid med deres barn og barnet er ved at tage livet af hende under fødslen . Bella er venner med varulven Jacob, det er kendt at Varulve og Vampyrer er naturlige fjender derfor kan Edward og Jacob ikke udstå hinanden. Jacob ønsker heller ikke at Bella som sin naturlige fjende, men da han kan se at hun er ved at dø går han med til det.

Bellas vampyr evne er en form for skjold.

Bella føder også Renesmee som har den usædvanlige evne at bare ved en berøring kan hun vise alt hvad hun har oplevet.

Isabella "Bella" Marie Cullen (pigenavn Swan) er en fiktiv karakter og hovedperson i Tusmørke-serien, skrevet af Stephenie Meyer. Hun bliver forelsket i Edward Cullen, som er vampyr.

Bøgerne i serien fortælles hovedsagligt fra Bellas synspunkt, med undtagelse af epilogen i Eclipse, et enkelt afsnit skrevet af Jacob Black i den 4. og sidste bog Breaking Dawn, samt den kommende Midnight Sun, som er en udgave af Twilight fortalt fra Edward Cullens synspunkt.

Den 21. november 2008 havde Twilight (Tusmørke) premiere i biograferne i USA, hvor Bella er portrætteret af den amerikanske skuespiller Kristen Stewart I Danmark havde Twilight premiere den 6. februar 2009.

Hentet fra:

http://da.wikipedia.org/wiki/Isabella_Swan


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Bella Swan
Kommentér på:
Bella Swan

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce