{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.236 visninger | Oprettet:

Hvordan gør du når du tager på ferie? {{forumTopicSubject}}

<b>Sommeren er på vej og mange af os skal ud at rejse, og det er de færreste af os der kan have vores kat med.

</b>Nogle af os bruger vores venner, familiemedlemmer eller naboer til at komme og passe vores dyr mens vi er væk. Men et stadigt stigende antal benytter sig af pensionater.

Nye katte pensionater skyder op rundt omkring, men om det er nok til at tilfredsstille den stigende efterspørgsel vil de kommende måneder vise.

Hvis du skal afsted og stadig mangler at finde et sted til din kat mens du er væk, ja så er det på høje tid at komme igang. Vi elsker jo vores katte og de skal have det så godt som muligt mens vi er væk, derfor er det også vigtigt at vi som katteejere undersøger forholdene og mulighederne for kattepension.

Find de pensionater der er i nærheden af dig og tag ud og besøg dem. På den måde får du en fornemmelse af de muligheder der er og har lettere ved at finde det pensionat der appelerer bedst til din kat og dine forventninger.

Men skynd dig, flere pensionater melder allerede at der kun er ganske få pladser tilbage.

<b>Hvad gør du når du skal ud at rejse?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvordan gør du når du tager på ferie?
  • #1   27. maj 2010 Jeg får min veninde til at komme en gang dagligt og give mad og snakke lidt med dem. Vi har også saltvandsakvarie der skal passes, så der kommer en hverandendag og fodre dem, så det plejer at gå fint.

  • anette s
    anette s Tilmeldt:
    feb 2010

    Følger: 1 Katte: 1 Svar: 1
    #2   27. maj 2010 Vi besøgte allerede i marts en kattepension i nærheden og syntes godt om stedet og hende, der passer kattene, så vi reserverede plads med det samme til en uge i sommerferien. Det er første gang vi skal prøve det, så vi er også noget spændte på det.
    Når vi sommetider er afsted i en weekend har vi en nabo, der vil se til ham et par gange om dagen eller også kommer vores søn gerne hjem og bor her et par dage, hvis ikke han har andet for.


  • #3   27. maj 2010 Vi får vores morfar til at bo hos os når vi skal på ferie. At have 6 katte på kattepension er simpelthen for dyrt. (:

  • #4   27. maj 2010 Bliver passet af familien eller gode Naboer.. Men nu er vi ikke dem der tager sådan hjemmefra da vi bare er ''Hjemmemennesker'' ;O))

Kommentér på:
Hvordan gør du når du tager på ferie?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce