{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.110 visninger | Oprettet:

Mænd klynker mest {{forumTopicSubject}}

<b>Nu er det officielt. Mænd klynker mere end kvinder, når de er syge.

</b>Det er ikke en skrøne, at mænd brokker sig mere end kvinder, når de f.eks. er forkølede eller har influenza.

Ny undersøgelse viser nemlig, at mænd klynker mere end kvinder og prøver at få så meget sympati som muligt, når de ligger i sengen.

<b>Færre sygedage
</b>Undersøgelsen viser yderligere, at mænd ikke nær så ofte er syge, som kvinder er. Rent faktisk er mænd i gennemsnit syge fem gange om året, mens kvinder har en eller anden form for sygdom syv gange om året.

Men når mænd endelig kaster håndklædet i ringen, smækker benene op og lægger sig på langs, overdriver de ofte symptomer. Undersøgelsen viser, at hveranden mand beskriver en almindelig forkølelse eller hovedpine som 'migræne'.

Selv om mænd klynker mere, når de er syge, har de færre sygedage. Mænd er nemlig mere tilbøjelige til at slæbe sig på arbejde og overhøre kroppens signaler, end det modsatte køn er.

<b>Kvindelig omsorg
</b>Men selv om mænd klynker mere og gør alt, hvad de kan for at få medfølelse, svarer seks ud af ti kvinder, at de ikke bryder sig om at se deres kæreste syg. 49 procent af kvinderne svarer, at de gør alt for at gøre livet lidt mere behageligt for deres kæreste, når han ligger derhjemme og er syg.
















Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mænd klynker mest
  • #2   11. jun 2010 JUP, Mænd er som regel nogle værre pyllerrøve, når de er bare lidt syge, og jeg er da også den der gladeligt trøster og kommer med romtoddy, te, piller og papir m.v. Men det er sgu da kun med den ene bagtanke at han kraftfil'me bare har at gøre det samme hvis jeg en dag har det skidt!!!!! - Hvilket sker meget sjældent rent fysisk - Men så kunne han måske lære lidt alligevel.....

    At mænd ikke melder sig syg fra arbejde hænger sammen med at de ikke tør vise, at de kan være svage en gang imellem. Kvinder derimod, bruger så ofte migrene og menssmerter som mere eller mindre dårlige undskyldninger.....(Det kan I så godt høre at jeg aldrig har gjort *GG* )


Kommentér på:
Mænd klynker mest

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce