{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.154 visninger | Oprettet:

Maine Coon kat - hjælp {{forumTopicSubject}}

Hej.

Ja, nu har jeg en dejlig Maine Coon kat som vi har haft i en del år efterhånden. Hun er en hunkat, og har altid været den bedste ven som man kunne regne med. Nu er hun 11 år, som vi jo ikke synes er i kategorien af gamle katte endnu. Men vi bliver nu en smule bekymret. Hun har altid været en rigtig flot kat. Men her det sidste år er hendes pels blevet elektrisk, og mere guligt i farven på ben og mave samt det har mistet tykheden og glansen. Og det værste er, at hun pludselig er begyndt at kunne finde på at tisse i vores tøj, hvis det er faldet på gulvet. Hun har aldrig gjort det før, og vi fik en mistanke om at blærebetændelse kunne være en årsag. Hun fik derfor nogle piller der generelt slår alle former for infektioner ihjel, men det er faktisk blevet værre.

Er det virkelig alderdom? Hun er jo "kun" de 11 år. Eller er det en individuel vurdering når det er Maine Coon katte? Nogle bliver måske bare hurtigere gammel?

Min kusine er veterinær sygeplejerske, og siger at der intet er galt med nyrer el. lign. af hvad hun kan mærke.

Vu har fået to nye katte. Den ene fik vi fra killing og har hun det fint med, og så har vi en anden som er mere bestemmende. Men de katte vi havde før, var mere grove overfor hende, men ved de her, er hun bare mere skrøbelig. Hun er generelt blevet meget skrøbelig at se på og røre ved..

Har nogle oplevet det og fået erfaringer?

På forhånd tak.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Maine Coon kat - hjælp

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce