{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
861 visninger | Oprettet:

Janne.*
Janne.* Hjælpe-administrator

Tilmeldt:
11. okt 2006
Følger: 17 Følgere: 151 Katte: 6 Emner: 163 Svar: 3.365

Til jer med hund/hunde. :-) {{forumTopicSubject}}

10 fødevarer der kan slå din hund ihjel.

1. Mælk

Hundehvalpe drikker mælk fra deres mor når de er blevet født, ja. Men lige som mennesker, kan hunde også godt lide af laktose allergi. Derudover har hunden ikke det enzym der skal til, for at nedbryde den slags sukker der er i mælk.

Er uheldet ude, og din hund alligevel får drukket resterne af din mælk i havregrynene, kan det bl.a. føre til opkast og diarré.

-------------

2. Ost

Beklager lille vuf, men intet ost til dig! Din mave vil takke mig senere smiley
Lige som mælk har ost nemlig også en form for sukker og fedt som hunde ikke har enzymet til at nedbryde.

Konsekvensen hvis din hund indtager ost eller større mængder af mejeri produkter resultere i opkast og/eller diarré.
--------------

3. Løg

Løg får ikke kun dig selv til at fælde en lille tårer. Løg indeholder nogle stoffer, der kan være skadeligt for din hund, hvis den indtager for meget.

Får din hund ved et uheld for meget løg, kan en blodtransfusion være nødvendt. Løg skader nemlig din hunds blodlegemer der gør dem svagere.
---------------

4. Rosiner og vindruer

Resultatet af, at din hund alligevel kommer til at spise en rosin eller vindrue for meget kan være direkte ødelæggende.

Årsagen er, at det kan forsage nyresvigt hos din hund. Derudover kan der også opstå dehydrering, manglende appetit, opkast, diarré og en meget sløv tilstand.
---------------------

5. Avokado

Frugten de fleste af os elsker at putte i vores salat eller spise på en rugbrødsmad kan vores hunde desværre ikke tåle. Den indeholder nemlig et toksin der hedder persin der skader hjertemusklen.

Indtagelsen af avokado kan forsage åndedrætsbesvær, opkast og diarré.
--------------------

6. Æble kerner

Vi alle prøver alle sammen at undgå de her irriterende kerner når vi spiser et æble. Til forskel, vil det for vores hunde faktisk være direkte farligt hvis de indtager dem.

Æblekerner indeholder cyanogene glycosider der kan give din hund åndedrætsbesvær, svimmelhed, chocke og endda koma.
--------------------

7. Bacon

Er det ikke bare tragisk, at vi ikke kan dele en af de bedst spiselig ting med vores bedsteven? Fødevare der er rige på fedt, såsom bacon, kan føre til sygdommen pancreatis hos hunde.

Er dette tilfældet kan din hunds bugspytkirel blive betændte og stoppe med at fungere korrekt. Det kan derudover forudsage problemer med fordøjelsen og optagelsen af næringstoffer.
--------------------

8. Chokolade

Mmmm... Der er ikke noget som et lækkert stykke chokolade en fredag aften! Men ikke for vores hunde! Det indeholder nemlig koffein og theobromin, som bl.a. kan stimulere nervesustemet og hjertet.

Får din hund nappet noget af chokoladen kan din hund opleve tørst, opkastning, uregelmæssig hjerterytme, kramper og forhøjet kropstemperatur.
-------------------

9. Macadamia nødder

En af de nyere opdagelser er, at disse nødder faktisk kan være utrolig farlig for hunde. De præcise kemikalier i nødderne der er årsagen til dette, er endnu ikke sikkert.

Men hvad vi ved er, at indtagelsen kan resultere i problemer nervesystemet, opkastning, øget kropstemperatur og rystelser.
---------------------

10. Koffein

Som tidligere nævnt, i forhold til chokolade, har din vuf ikke godt at koffein. Så selvom der ikke er noget vi heller vil, end at dele morgenkaffen med vores bedsteven, så lad vær!

Risikoen er at det stimulant i koffein, kaldet Methyleret xanthin, kan stimulere nervesystemet, hjertebanken og restløshed.
--------------------

https://www.luxvuf.dk/blogs/hundeblog/10-fodevarer-der-kan-sla-din-hund-ihjel


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Til jer med hund/hunde. :-)
Kommentér på:
Til jer med hund/hunde. :-)

Annonce