{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjæææælp - Fugt på kældervægge
  • #1   23. apr 2008 for det første skal i finde ud af hvad fugten skyldes og om det evt er en skade et sted i fundamentet, der er det nok klogest at få en prof ud og kigge på det, det ka være en simpel bagatel el osse en stor opgave, det ka skyldes manglende ventilation osv.
    man ka hos farvehandleren få noget grund-maling som lukker fugten inde, dette skal bare males på væggen og man ka så male med alm væg-maling ovenpå


  • #2   23. apr 2008 Tak Johnny. Hvilken branche ringer man til for at få kigget på fugt?

  • #3   23. apr 2008 det skal nok være en murer

  • #4   23. apr 2008 hovsa, det gik lidt stærkt her, jeg vil tro en murer er det bedste bud, der findes så osse firmaer der har alle slags håndværkere i stalden, sådan et firma ville jeg ringe til og så ka de afgøre hvilken mand de sender ud, de har osse tit folk ansat der stort set ikke laver andet end at vurdere skader på huse og bygninger.

  • #5   23. apr 2008 Det "Maling" Johnny nvner hedder fugtspærre ;-))

    Ellers er jeg enig med ham i, at I skal have en fagmand til at se på det, for at undgå en større skade.
    Forresten vil jeg lige sige, at det er vigtigt at væggene er tørre, inden I begynder at male ovenpå dem. Fugten kan gøre skade på murværket, og det kan have ret så fatale udfald ;-)))




  • #6   23. apr 2008 der er et firma ude i bagsværd jeg har kørt forbi nogle gange - det hedder noget så originalt som "fugt i boligen" eller noget i den stil

    de er såvidt jeg har kunnet se på deres skiltning specialister i den slags..

    der findes mange proffer inden for indeklima og fugt hvis man googler på fugt i boligen smiley

    Knus og miauws


  • #8   23. apr 2008 Ja - og en affugter pose kan også hjælpe lidt til ;-))

    De kan købes i Matas, og koster vist nok ikke ret meget..



  • #9   23. apr 2008 Lige meget hvad så synes jeg de vægge skal undersøges.

    Nu er jeg en af de meget uheldige som er blev syg af at bo i en kælder lejlighed med fugt. Ham der havde lejligheden, malede vægene over så man ikke kunne se fugten, hvilket resulterede i konstant hovedpine, ondt i mave og influenca lignende symptomer hver gang vi var hjemme. Når vi forlod lejligheden i flere dagen fik vi det markant bedre, derfor blev vi mistænklige på om der var noget galt med lejligheden.
    Vi fjernede tæpperne i lejligheden og fandt noget der lignede rødder. Der var mug bag ALLe vores vitriner / skabe og selv i pindene under sofaen var der kommet mug. Jeg kan i dag ikke gå ind i et rum hvor der er skimmelsvamp uden at få det meget dårligt. (må heller også skrive at svampen havde angrebet alle lejlighederne i det 2 etage hus med kælder.)

    Så tag hånd om det, for det kan være meget alvorligt


Kommentér på:
Hjæææælp - Fugt på kældervægge

Annonce