{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.176 visninger | Oprettet:

KatteGalleri.dk
KatteGalleri.dk Administrator

Tilmeldt:
10. maj 2004
Følger: 1 Følgere: 54325 Emner: 48 Svar: 226

Vigtig information fra Admin {{forumTopicSubject}}

Hej,

Der har de sidste par dage været nogle diskussioner om vores hjælpe-administratorer her på KatteGalleri.dk.

I den forbindelse er det vigtigt for os at understrege at vi finder det fuldstændigt uacceptabelt når brugere går op imod vores hjælpe-administratorer. De er her for at holde ro på siden og ikke for at diskutere hver enkelt frysning eller sletning.

Det har de seneste dage endvidere givet diskussioner om hvorvidt nogle er egnet eller ikke, til at være hjælpe-admins og lige pludselig ryger det rundt med rygter om den ene og den anden. Den diskussion og form udhængning hører ikke hjemme i forumet og det vil vi gerne have os frabedt!

Alle tråde der omhandler slettede brugere, slettede emner eller diskussioner af egnethed af hjælpe-admins eller lign. tråde, vil således herefter blive slettet og opretteren frosset eller udelukket af siden. Det er uacceptabelt at fortsætte på denne måde!

Vil man klage over en hjælpe-administrator kan man benytte kontaktformularen på siden. Alle mails bliver ikke besvaret, men alle mails bliver læst og vurderet og vi foretager derefter de handlinger vi mener, er nødvendige.

Vil man klage over andre brugere henviser vi til udstemningssystemet – punkt 1.9 i brugerbetingelserne.

Hermed en opfordring til at holde en pæn tone og ikke bidrage til yderligere negative tråde omhandlende de beslutninger der bliver taget ud fra det eksisterende regelsæt.

Med venlig hilsen,
KatteGalleri.dk

Spar penge på din forsikring



  • Dette emne kan kun læses


Annonce