{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
792 visninger | Oprettet:

Pasta. {{forumTopicSubject}}

Hej KG.
Her er et lidt off topic spørgsmål.
I aften skal jeg lave pasta og kødsauce, men synes det tit bliver ensformigt og lidt kedeligt i længden... Så har i nogle gode fif til at pifte det lidt op.? Eller bare nogle gode grund opskrifter jeg kan stjæle lidt fra.? Hvad for nogle krydderier m.m. bruger i.?
smiley


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Rengøring 750 kr.
  • Ophængning af 3 lamper 600 kr.
  • Rengøring 450 kr.
  • Elektriker 1.500 kr.
  • Fastgørelse håndvask m.v 2.200 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Pasta.
  • #1   26. apr 2011 Min kødsovs indeholder altid hvidløg, gulerødder og rød peber i tern! smiley Desuden har min far fundet ud af at det smager hammer lækkert hvis man putter Worcester sauce i kødsovsen og nu kan hverken min kæretse eller jeg undvære det når vi får kødsovs! smiley

    Desuden laver Aldi nogle rigtig lækre krydderiposer til kødsovs, som kun koster 5 kr. stykket! smiley



  • #3   26. apr 2011 Uhh det var nogle gode input. Jeg har altid gulerødder i køleskabet, så det er jo fint. smiley
    Worcester sauce eller karry lyder også spændende.. smiley tak skal i have.


  • #4   26. apr 2011 hejsa du kan få den opskrift jeg bruger ( der er til et par dage eller til fryseren )
    1 boullion terning (oksekød naturligvis )
    1kg hk oksekød
    2 ds tomat pure
    2 ds hk tomater ( her er vand i )
    kvart liter fløde
    4fed hvidløg .. groft hakket
    1 lille løg
    eventuelt 1 bk bacaon stegt på panden

    spis pasta til.. fuldkorn eller hvad man nu fortrækker
    drys over med revet ost

    ja det er ikke en ret til når man er på slankekur .. men det smager godt


  • #5   26. apr 2011 edit knappen virkede ikke

    put lidt paprika / rødpebber stykker i
    og en god teske fuld karry ( karry er en fantastisk smags forstærker )


  • #6   26. apr 2011 Hehe, nej men man har da også lov til at leve godt engang imellem. smiley Tak for opskriften

Kommentér på:
Pasta.

Annonce