{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
893 visninger | Oprettet:

Kattefremvisning i Rødovre Centrum {{forumTopicSubject}}

Kattefremvisning i Rødovre, 12. september 2009

Viking Cats har taget imod tilbuddet om at stå for dette års kattefremvisning i Rødovre Centrum.

Det bliver en hyggelig og afslappet "mini-udstilling", hvor du kan vise dine katte frem. Den afholdes ikke som TICA udstilling, der vil ikke være bedømmelser som vi kender dem, men der vil blive afholdt forskellige andre aktiviteter og konkurrencer.

Er du opdrætter har du her mulighed for at nå ud til rigtig mange mennesker, da centret er rigtig godt besøgt om lørdagen. Her er altså mulighed for at vise vores katte og vores hobby frem for hr. og fru Danmark - og så er det selvfølgelig alletiders mulighed for at tilbringe dagen med ligesindede katteelskere, opdrættere eller ej.

Aktiviteter
Der vil i løbet af dagen blive afholdt flere forskellige aktiviteter og konkurrencer med flotte præmier for både publikum og udstillere. Mere herom senere. Det bliver også alletiders mulighed for at lære TICA bedre at kende og høre lidt om, hvad vi står for og hvordan vi er organiseret.

Pris og tilmelding
Du betaler ikke pr. kat du medbringer på kattefremvisningen, men pr. hele dobbeltbur. Du bestemmer selv hvor mange katte eller killinger du vil medbringe (max 5 killinger eller 3 voksne katte pr. bur). Prisen for et dobbeltbur er 100 kr. og de fordeles efter først-til-mølle. Vi har et begrænset antal bure til denne fremvisning, så tilmeld hurtigst muligt.

Både huskatte og racekatte er velkomne; killinger skal være over tre måneder gamle for at deltage og alle katte skal være vaccineret efter sædvanlige regler, dvs.  mindst 14 dage og højst 1 år inden dagen.

Der bliver indcheck fra kl. ca. 08.00; alle katte skal være klar i burene kl. senest 09.30.  Fremvisningen slutter kl. ca. 17.00.

Mere information og link til tilmelding findes her: (link fjernet)

Vel mødt i Rødovre Centrum den 12/9 2009.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kattefremvisning i Rødovre Centrum
Kommentér på:
Kattefremvisning i Rødovre Centrum

Annonce