{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.625 visninger | Oprettet:

Adfærdstræning, toilettræning m.m. {{forumTopicSubject}}

Træning:

En del af kattens charme er dens uafhængige og frie natur. En killing kan dog trænes op til at udvise en adfærd, der passer til dig og dit hjem.

Adfærdstræning:
Killinger er meget nysgerrige og ivrige efter at lære. De kan undertiden udvikle et adfærdsmønster, der ikke passer dig. God grundlæggende træning kan f.eks. forebygge, at din kat hopper op på køkkenbordet eller ovnen.

Den bedste måde, at forhindre dårlige vaner på, er ved at sige "Nej" – højt og tydeligt. Hvis det ikke virker, vil et hurtigt sprøjt med vand fra en sprayflaske hurtigt lære den, hvad du mener.

Slå ALDRIG din killing for at straffe den. Hvis du gør, får du en sky kat og flere frustrationer.

Toilettræning:
De fleste katte er renlige dyr af natur, så du vil ikke få de store problemer med at træne din killing i at bruge sit toilet.

Beslut, hvor din killing skal gå på toilettet (en kattebakke eller et bestemt sted ude i haven). Tag den derhen som det første om morgenen, det sidste om aftenen, efter en lur og efter hvert måltid. Så finder den hurtigt ud af, at det er dér, den skal gå på toilettet.

Skulle uheldet være ude, må du aldrig straffe den. Et bestemt "Nej" er nok til at fortælle den, at “sådan gør man ikke”.


Socialisering:
Socialisering er et vigtigt element i killingens udvikling. På den måde lærer den, hvordan den skal opføre sig over for mennesker, andre dyr og i hjemmet.

Husk, at killinger er “skrøbelige”, og at små børn ikke må være alene sammen med dem.

Oplevelser:
For at gøre din killing mindre bange for det ukendte, kan du give den forskellige oplevelser og lyde at forholde sig til i en ung alder. Du kan hjælpe den med at lære sit nye hjem at kende ved gradvist at vænne den til lyden fra støvsugeren, vaskemaskinen, dørklokken, nye mennesker og dagligdags lyde i det hele taget.

Din killing skal også lære lyde, synsindtryk og gøende hunde udenfor at kende. Sørg for, at det sker gradvist, så killingen ikke bliver for overvældet.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Adfærdstræning, toilettræning m.m.
Kommentér på:
Adfærdstræning, toilettræning m.m.

Annonce