{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tyrkisk Van Adtrelo Vandal 2003

9.560 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Tyrkisk Van Adtrelo Vandal

Fødselsår:
2003
Temperament
Vandal er en dejlig stor bamse på 5,82 kg. Han er en rigtig hygge kat kommer gerne og vil sidde på skødet eller putte under dynen.
Han er en rigtig god kat over for sine egne og andres killinger. De andre katte skal ikke "slå dem" og han sætter de voksne på plads.
Tricks
Han leger gerne, men når der er killinger "fylder" de meget og så venter han til der er ro eller overlader legen til de små. Han leger også gerne med dem. Hente bold og komme med den er det bedste han ved, når han altså får lov.
Stævner
Han er blevet International Champion og vi udstiller ham ikke mere, da han var meget ked af at komme med på udstillingerne.
Stamtavle
Han er købt i England og blev hentet i Kastrup den 18 december 2003, som Danmarks første blå/hvide tyrkiske van kat. TUV a 62.
Far:Bruvankedi Mavibeyaz, TUV a 62
Mor: Ailsadell Konfeti, TUV g 62
Køn
Vandal er fertil hankat og bliver brugt i avl.
Han er far til:
Safkan Kedi's Cleopatra, Safkan Kedi's Victoria og Safkan Kedi's Joachim 2005.
Balîm von Frankenthal dk, Beyza von Frankenthal dk og Balaban von Frankenthal dk 2005.
Safkan Kedi's Henri Becquerel, Safkan Kedi's Marie Curie og Pierre Curie 2006.
Beskrivelse
Vandal er en hjemmekat. Han har desværre haft en oplevelse ude i luftehavn der gør, at han er bange for fremmede og de skal ses nøje an, før han kommer og hilser på dem. Det er blevet bedre med årene. Folk der tager overtøj på eller i mørkt arbejdestøj er nok til at han går i kælderen og gemmer sig. Men alene med os er han en rigtig "hyggetrold". Dog skal man ikke glemme at han er hankat.

Torsdag d. 27. oktober 2016 var det tid til at tage afsked med Vandal. Da han var bange for fremmede speciel mænd, fik jeg fri fra arbejde, og en tid hos dyrlægen. Jeg vil takke Bo, for den rolige og afslappede måde, vi fik taget afsked med Vandal.
Kommentér på:
Tyrkisk Van Adtrelo Vandal
Annonce