{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Maine Coon Victor 2004

2.788 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Heidi F
| 0 år | Oprettet: 20. okt 2004


Maine Coon Victor

Fødselsår:
2004
Temperament
Sød, rolig, søgende og vildt lejesyg...
Tricks
Bare være total nuttet...
Stævner
Nææææ .... findes der kattestævner?
Stamtavle
Nej... men mor og far har stamtavle
Køn
han
Beskrivelse
Vi har lige fået ham for en uges tid siden, og han er så skøn.

Han leger, spiser og sover... om natten ligger han lige ved siden af hovedpuden, og spinder. Når han så ikke gider sove mere, hopper han rundt i sengen (hamrende irriterende), men så smutter han også ind til ungerne og giver dem en tur. Til sidst kommer han ind og sover igen. Det kan han godt gøre en 3 - 4 gange i løbet af natten.

Noget af det bedste, er at han er renlig ;o)

*************************************************************************
September 2005

Victor blev kørt ned for ca. 3 uger siden.. han var væk i 2 dage, og pludselig kom han hjem en tidlig morgen, fuldstændig ødelagt. Den ene tå sad oven på hans pote, og han støttede ikke på venstre bagben. Samtidig var han smurt ind i mudder fra top til tå.

Jeg kørte til dyrlæge, hvor man hurtigt konstaterede, at han ikke havde slået hovedet, men havde fået et brud på sit bækken. Dyrlægen beholdte Victor i weekenden (Det var rent kaos, for jeg skulle til kåring med min Frieser Arno samme dag). Da vi fik ham hjem så han ud til at være frisk igen. Man havde klaret det uden operation.

Men, men, men... en uge gik, og Victor mistede pludselig appetitten, efter halvanden uge lå han bare og sov, og var ikke interesseret i selskab, lidt feber havde han også. Jeg besluttede at kontakte dyrlægen, men forsent... Victor var gået ud, så jeg var bange for at han ville finde sig et sted, og lægge sig til at dø. Vi så ham ikke i 2 dage... og vi var så ulykkelige.

Min søn fandt ham for enden af vores trappe, her lå han helt sløv, men dog stadig i live. Han kom til dyrlæge igen, fordi han var fuldstændig dehydreret, og havde på det her tidspunkt ikke spist i 5 dage.

Det viste sig, at han havde fået "Calisi virus", en katteinfluenza, der giver katten bylder og blister i hele munden, så den ikke kan spise. Han er godt nok vaccineret imod den, men MAIN COON katte er modtagelige over for sygdommen alligevel (forøvrigt også norske skovkatte). Og det blusser op i forbindelse med stress (Mon ikke det var stressende at blive ramt af en bil?)

Han har været indlagt i 3 dage, han kom hjem i går.. og de billeder der er lagt ind er fra i går. Når han får lidt mere fedt på kroppen, og ikke ser så forpjusket ud, kommer der flere billeder.

Til sidst har jeg kun at sige... JEG ER LYKKELIG FOR AT HAVE VICTOR... HAN KUNNE NEMT VÆRE GÅET TIL.

:o) Heidi


*************************************************************************

Opdatering d. 21/1 -06

Victor er snart 1 og 1/2 år. Han har allerede brugt 2 liv. Første gang da han blev kørt ned, og anden gang da hanfik Calisi-virus og næsten døde fra os. Men nu er han frisk igen. Utorlig dejlig.. sover hos mig hver nat. Er stadig helt vildt legesyg og utrolig kælen.

Vi elsker Victor over alt på jorden.

Kommentér på:
Maine Coon Victor
Annonce